Bu Duellolar Konuşulur :)

Yaslarimiz yakin sayilir. Ne yaptin haci. :KK70:

Yasa bakmiyor, metabolizmaya bakiyor. deadline deadline 25 yasinda en zor kilo veren arkadaslarimizdan biri. Opuyorum onu burdan. :KK60:
:KK60::KK60: sonuçta gerçekler yani:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Ruh yaşım hepinizi döver :KK70::KK70:
valla benimkini kesin döver senin ruhun öldüm ağlayanım yok:KK70::KK70:
Anlasiriz sorun yok. :KK19:Tek burca kil oluyorum. :cool:

Dun yediklerimi biliyorsun.:KK53: Bu bana :KK67:
al sana:KK4::KK4:

Hacı mı:KK70:Benim de metobolizmam yerlerde, nabzım yok resmen :KK48:
yok yok bence iyisin sen olur mu hiç :KK33:

Benim hedefim haftada minimum 500 gram. İnşallah olur. Bir de kilo verip bırakıp yerine 30 kilo almak istemiyorum yaaa:KK51:
yaşam şekli haline getirirsen verdikten sonra abartmazsan talı falan bile yesen yani abartmadan yersen almazsın ama yine de belli bir kontrolde kalmayı başarmak lazım yani bende korkuyorum o durumdanda olmaz inşallah:KK35:

yaşam şekli haline getirirsen verdikten sonra abartmazsan talı falan bile yesen yani abartmadan yersen almazsın ama yine de belli bir kontrolde kalmayı başarmak lazım yani bende korkuyorum o durumdanda olmaz inşallah:KK35:

Evet yaşam tarzı haline getirebilenler hep zayıf kalabiliyor.:KK51:

:KK60::KK60: sonuçta gerçekler yani:KK70:

valla benimkini kesin döver senin ruhun öldüm ağlayanım yok:KK70::KK70:

al sana:KK4::KK4:

yok yok bence iyisin sen olur mu hiç :KK33:

Bana vurmak icin yer ariyorsun. :63: Gune 10 zeytinle basladim ekmeksiz ve Turk cayi. Birazdan latte. Bana cok bile. :KK70:

Benim hedefim haftada minimum 500 gram. İnşallah olur. Bir de kilo verip bırakıp yerine 30 kilo almak istemiyorum yaaa:KK51:

Ben her biraktigimda 3 kilo cuk aldim.:mad:

Haftada bir kilo rahat veriliyor. Ozellikle ekmeksiz gecirirsen. Ekmeksiz dediysem ekmek yemeyip pasta da yemeyeceksin. Ekmek ve turevleri:KK70::KK70:

:KK70::KK70: senin ruh yaşının 15 olduğunu onaylarım ben :KK70: valla son 5 yıl veremezsem bu fazlalıkları bu yaşta sonrasını hayal edemiyorum :KK70::KK70:

Dur daha dislerimi de onaylaticam sana. Arkadas dis hekimi de yanlis anlamayin. :KK70:

elma sirkesini bende salatalarımda kullanıyorum kızlar :KK39:

Elma sirkesini sabah ac karna icmek lazim ama simdi degil. :KK19:

Dün AVMye gittim. Allahım yeni sezon nasıl güzel şeyler var. Hiçbirini giyemem, nereme giyeyim yaa. Bir tişört aldım. Ama bütün giyisilerle konuştum - seni giyicem benim olacaksın-:KK53: Bu sırada biz arkadaşla tartışıyoruz. 44 beden mont dar geldi 46 alıyor. Ben de ona kızıyorum hayatta olmaz 44 al gir içine diyorum. Bir kadın geldi yanımıza. Arkadaşınız haklı verebilirsiniz, ben 15 kilo verdim geçen sene dedi. 41 yaşındaymış. Her gün yürüyüş yapmış ve abur cuburu kesmiş. İmkansız değil dedi . Sanki kadını Allah gönderdi :KK68:

Bana vurmak icin yer ariyorsun. :63: Gune 10 zeytinle basladim ekmeksiz ve Turk cayi. Birazdan latte. Bana cok bile. :KK70:

Haftada bir kilo rahat veriliyor. Ozellikle ekmeksiz gecirirsen. Ekmeksiz dediysem ekmek yemeyip pasta da yemeyeceksin. Ekmek ve turevleri:KK70::KK70:

Dur daha dislerimi de onaylaticam sana. Arkadas dis hekimi de yanlis anlamayin. :KK70:

Arada ılık limonlu su içerken içine katıyorum bi iki damla canım
ama sürekli değil, sabah sabah yakıyor çünkü
:KK5:

kız dövmedim seni orda çekiştirme smilyesi o sen gidiyorsun ya benide çek anlamında yazar orda bundan bahsetmiş:KK70::KK70: bak bu çek beni:KK4::KK4:

Dün AVMye gittim. Allahım yeni sezon nasıl güzel şeyler var. Hiçbirini giyemem, nereme giyeyim yaa. Bir tişört aldım. Ama bütün giyisilerle konuştum - seni giyicem benim olacaksın-:KK53: Bu sırada biz arkadaşla tartışıyoruz. 44 beden mont dar geldi 46 alıyor. Ben de ona kızıyorum hayatta olmaz 44 al gir içine diyorum. Bir kadın geldi yanımıza. Arkadaşınız haklı verebilirsiniz, ben 15 kilo verdim geçen sene dedi. 41 yaşındaymış. Her gün yürüyüş yapmış ve abur cuburu kesmiş. İmkansız değil dedi . Sanki kadını Allah gönderdi :KK68:

Ahaha durum vahim desene. :confused:

Gecen sene temmuzda pantolon aliyordum kucuk ver diyordum . Medium istedim o bana large verdi. Yok o sana olmaz demisti satici ama ben kilo vericem dedim. Zaten elastik , bu sene tatile gelirsem gostericem kendimi o kadina.Ben de 13.6 kilo vermisim temmuzdan bu yana. Bir daha konusmasin. :KK70:

Arada ılık limonlu su içerken içine katıyorum bi iki damla canım
ama sürekli değil, sabah sabah yakıyor çünkü
:KK5:

Evet iyi bence de reflusu olmayanlara ideal. :KK19:

kız dövmedim seni orda çekiştirme smilyesi o sen gidiyorsun ya benide çek anlamında yazar orda bundan bahsetmiş:KK70::KK70: bak bu çek beni:KK4::KK4:

Dovdun iste boz. :KK70:

Ahaha durum vahim desene. :confused:

Gecen sene temmuzda pantolon aliyordum kucuk ver diyordum . Medium istedim o bana large verdi. Yok o sana olmaz demisti satici ama ben kilo vericem dedim. Zaten elastik , bu sene tatile gelirsem gostericem kendimi o kadina.Ben de 13.6 kilo vermisim temmuzdan bu yana. Bir daha konusmasin. :KK70:

Evet iyi bence de reflusu olmayanlara ideal. :KK19:

Dovdun iste boz. :KK70:
:KK70::KK70:tamam susuyorum ya ben seni dövmem ben anca kendimi dövüyorum:eek:

DUYURU:

Yeni arkadaslar icin duelloya katilim tarihleri:

29 Mart ve 1 Nisan.

1 Nisan dan sonra katilim kabul edilmeyecektir. :KK51:

X