- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.461
sa
bu sabah sirkeli su içip yürüyüşe çıktım..sirkemi de kendim yaptım bu arada..
gelince omlet ,bi parça peynir ,2 zeytin,15 tane badem yedim..bakalım bugün ''Türk'ün Ekmekle İmtihanı''nın ilk bölümünü çekicem
Günaydın
06:50 1 bardak limonlu su
08:00 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 salatalık 1 sivri biber 3 küçük domates bol maydanoz
2 siyah 2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 fincan şekersiz çay
09:00 Yürüyüşe çıkacağım...
Yürüyüşe çıkamadım
10:00 30dakika skip jumb ( you tube videosu ile yaptım)
10:30 30 düz mekik 10 yanlara mekik 10 jumb squat ( daha fazla yapamadım çok yoruldum)
10:45 Çok ter attım ılık duş
11:00 ara öğün küçük bir muz 1fincan yeşil çayÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM. HAYIRLI CUMALAR.
baya spor yapıyorsun aynı zamanda sıkı bir vucut olacak mis gibi
ya bu elma sirkesi sivilcelere falanda iyi geliyormuş diyorlar çok faydalı sanırım ama sirkeyle işim yok sevmiyorum kokusunuangelic in ekmekle imtihani
Sirkeli su midene zarar verebilir ama hakiki elma sirkesi kilo vermek icin cok iyi diyorlar.
kıskandın demi luckyAtalim onu gruptan sinirlerimi bozuyor.
ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycemBen de balık yapacağım bugün. Ama ben ekmek konusunda zorlanmadım. Hatta acıkmıyorum. Bence sebebi adetimin yeni bitmiş olması. Adete bir hafta kala hala tatlı krizi ve açlık olmaz ise işte o zaman kendimden emin olabilirim
ya bu elma sirkesi sivilcelere falanda iyi geliyormuş diyorlar çok faydalı sanırım ama sirkeyle işim yok sevmiyorum kokusunu
kıskandın demi luckyniye atıyormusuz ki çalış seninde olsun berattiyi görme hırsı sana yeter zaten
baya spor yapıyorsun aynı zamanda sıkı bir vucut olacak mis gibi
Atalim onu gruptan sinirlerimi bozuyor.
ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycemçok açım çok kendimi survivorda gibi hissediyorum bu aralar kimse yemek vermiyor sanki
sende gençsin ya ne varmış yaşında valla benim metabolzima yerlerde ölmek üzere galiba senin ruh yaşın benimkini döverYok ben size rakip olamam 39 yaşındayım, gençlerle yarışamam
Elma sirkesini hic denemedim . Korka korka su garnicia yi aldim bakalim.Detox tarifi verecegim haftaya mecbur iceceksin.
N'ayirrrr kimse benden iyi olamaz.
pastel burcun ne canim?
ben yememek için savaş halindeyim ya gece rüyalarıma giriyorAdet dönemi çok zor bir imtihan. Ben önceki hafta yediğim çikolatanın sayısını bilmiyorum.
Yok ben size rakip olamam 39 yaşındayım, gençlerle yarışamam
sende gençsin ya ne varmış yaşında valla benim metabolzima yerlerde ölmek üzere galiba senin ruh yaşın benimkini döver
ben yememek için savaş halindeyim ya gece rüyalarıma giriyorönceden yerdim ama bu hafta artı çıktım yiyemem yememeliyim çok zor
ikizler burcuyum
ben yememek için savaş halindeyim ya gece rüyalarıma giriyorönceden yerdim ama bu hafta artı çıktım yiyemem yememeliyim çok zor
Yaslarimiz yakin sayilir. Ne yaptin haci.
Yasa bakmiyor, metabolizmaya bakiyor.deadline 25 yasinda en zor kilo veren arkadaslarimizdan biri. Opuyorum onu burdan.
Ruh yaşım hepinizi döver
Yeme sık dişini, biz yanındayız. Beni düşün, düelloda seni nasıl yendiğimi düşün
Hacı mıBenim de metobolizmam yerlerde, nabzım yok resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?