Bu Duellolar Konuşulur :)

angelic in ekmekle imtihani

Sirkeli su midene zarar verebilir ama hakiki elma sirkesi kilo vermek icin cok iyi diyorlar.

baya spor yapıyorsun aynı zamanda sıkı bir vucut olacak mis gibi

Ben de balık yapacağım bugün. Ama ben ekmek konusunda zorlanmadım. Hatta acıkmıyorum. Bence sebebi adetimin yeni bitmiş olması. Adete bir hafta kala hala tatlı krizi ve açlık olmaz ise işte o zaman kendimden emin olabilirim

ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycem çok açım çok kendimi survivorda gibi hissediyorum bu aralar kimse yemek vermiyor sanki

ya bu elma sirkesi sivilcelere falanda iyi geliyormuş diyorlar çok faydalı sanırım ama sirkeyle işim yok sevmiyorum kokusunu

Elma sirkesini hic denemedim . Korka korka su garnicia yi aldim bakalim. Detox tarifi verecegim haftaya mecbur iceceksin.

kıskandın demi lucky niye atıyormusuz ki çalış seninde olsun berattiyi görme hırsı sana yeter zaten

N'ayirrrr kimse benden iyi olamaz.

pastel burcun ne canim?

ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycem çok açım çok kendimi survivorda gibi hissediyorum bu aralar kimse yemek vermiyor sanki

Adet dönemi çok zor bir imtihan. Ben önceki hafta yediğim çikolatanın sayısını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…