Bu Duellolar Konuşulur :)

Belli bugunlerde cok uyaniksin. :KK70: Ben evde sekersiz iciyorum. Ah iste Turkiye'ye donersem yurt disindan latte siparis etmek zorunda kalicam. :KK70:

Gunaydin 1300-1500 arasi iyidir. :KK19:Ekmegi tamamen kesmeni onerecegim sana da. Bi 3 gun kesin bir sey kaybetmezsiniz.:KK66:

Super:KK19:

Buraya geldiginde diyetini bozmuyorsun. :KK66:

Tamam ekmeği tamamen bırakırım. Zaten sabah küçük bir dilim yiyordum :KK15:yemesemde olur.

Sabah kahvaltimi yazmıştım.
Ara öğün....1 kase yoğurt
2 saat normal tempo yürüyüş
Öğle yemeği...Yarım tavuk göğsü yarım spagetti 1 kase salata.
2 saat yavaş tempo yürüyüş.
Ara öğün...orta Türk kahvesi (öğle yemeği fazla geldi hala çok tokum)
Su içmeyi ihmal etmiyorum. Şu ana kadar 1270 kalori aldım. Sanırım bir o kadar da harcadım:KK76:

benim tarifi yap tadı latteye benziyor hem şekersizine idare ediyor yani light süt 1 bardağın 3/4ünden az fazla çok azda soğuk su koyup cezvede kaynatıyorsun içine 1 tatlı kaşığı silme diyorlar türk kahvesi atıyorum yada seviyorsan normal nescafe oluyor ya kutularda kahvesi ondan koyabilirsin oda güzel oluyor ben çok sıcak sevmiyorum mesela kaynamadan ılıkken alıyorum ben seviyorum onu tadı bana latteyi andırıyor deneyebilrsin:KK19: hatta az önce yaptım içtim lucky canımı çektirdi:cool:

ohh afiyet olsun canım..tarifi de vermişsin çok sağol..

Aynen şekerim misal ben pazar için fazla iddialıyım :KK55::KK56:
ve iyiki aranızdayım herşey için öncelikle ikinize çok çok teşekkürler:KK39::KK37:

Hadi bakalim pazar gunu bu mesajini alintilarim. :KK70:

Biz boyle herkes kilo verince mutlu oluyoruz.:21:

benim tarifi yap tadı latteye benziyor hem şekersizine idare ediyor yani light süt 1 bardağın 3/4ünden az fazla çok azda soğuk su koyup cezvede kaynatıyorsun içine 1 tatlı kaşığı silme diyorlar türk kahvesi atıyorum yada seviyorsan normal nescafe oluyor ya kutularda kahvesi ondan koyabilirsin oda güzel oluyor ben çok sıcak sevmiyorum mesela kaynamadan ılıkken alıyorum ben seviyorum onu tadı bana latteyi andırıyor deneyebilrsin:KK19: hatta az önce yaptım içtim lucky canımı çektirdi:cool:

Bak bak benden habersiz neler de bilirmis. :KK70:

Tamam ekmeği tamamen bırakırım. Zaten sabah küçük bir dilim yiyordum :KK15:yemesemde olur.

Ben de gunde en fazla iki dilim esmer ekmek yerdim. Ekmekci biri degilim yalniz o ekmek bile cok farkediyormus. :mad:

Eveet son olarak saat 18:00 da yağsız tuzsuz 200 gr haşlanmış karnabahar 3 kaşık sarımsaklı yogurt. Gerçekten tek kelime ile iğrençti. Yemek yemekten soğudum :KK43: 1360 kalori ile günü kapatıyorum. Bu arada 1 kg karnabahar 144 kaloriymis. Ama kizartmayinca hiç bir şeye benzemedigi kesin. Iyy oturdu mideme resmen.

Günaydın:KK15:
06:50 1 bardak limonlu su
08:00 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 salatalık 1 sivri biber 3 küçük domates bol maydanoz
2 siyah 2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 fincan şekersiz çay
09:00 Yürüyüşe çıkacağım...:KK54:

Lattemi ictim sakinim. :KK70:

Oyle zararli seyleri hep kocana yedir. :KK8:
Ekmegi tamamen kesmeni onerecegim. En azindan 3 gun. Yerine ne onerdigimi biliyorsun. :KK66: Onun disinda menun guzel. :KK19:

Buralari cok bos birakma seni merak ediyoruz. :cool:

lucky canım bu ekmeği kesme konusunda bana yardım eder misin..yani karikatürdeki gibi kesmekte değil tabi..:KK53:y0ksa ben ekmekleri gayet rahat kesiyorum hatta olmadı koparıyorum..şimdi şöyle ekmekle bu iş olmuyor çünkü kan şekerimi oynatıp duruyor ve iştah bir türlü kesilmiyor.ama bırakmak fikri de beni çok tedirgin ediyor.hiç bişeyden tat alamayacağımı karnımın hiç doymayacağını düşünüyorum..:KK43:

2 siyah 2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 fincan şekersiz çay
ohh afiyet olsun ..ne güzel erkencisin..:KK9::KK9::KK9:

Hadi bakalim pazar gunu bu mesajini alintilarim. :KK70:

Biz boyle herkes kilo verince mutlu oluyoruz.:21:

Bak bak benden habersiz neler de bilirmis. :KK70:

Ben de gunde en fazla iki dilim esmer ekmek yerdim. Ekmekci biri degilim yalniz o ekmek bile cok farkediyormus. :mad:

Olur tabi Luccky cim :KK47::KK47:
Hep birlikte zayıflayıp hep b,irlikte sevindirik olalım cicişler :KK36:

Günaydın, hayırlı bereketli Cuma'mız olsun inşaAllah kızlar :KK36:

bende erkenciyim bu sabah ve süper enerji şükürler olsun

Sabah 07.30
Haşlama yumurta bir tane
Peynir bir dilim
3 zeytin
yarım domates, 1 salata
1 dilim tahıllı ekmek

Ara 10.30
1 çay bardak lıght süt
yarım yeşil elma

Öğlen 13.00
Şehriye çorba yarım
ıspanakkkkkk
salata

Ara 17.30
yoğurt

Akşam 20.00
salata ya tavuklu ya akdeniz bakalım menüye göre
arkadaşın doğum günü partisinde olacağm, pasta NO tabikiiii

Sporlar
bugün yürüş yapılmadı
akşam parti dönüşü evde bisiklet ve zumba ve hareketler düşünülüyor

:KK47::KK47::KK37::KK36:

Gunaydin genc ve zayif kizlar.:cool:

diet-zay%C4%B1flama-karikatr-10.jpg

Arkadaslar ben dun cok karistirdim kusbasili pide , doner , adana, sutlac ne varsa iste. Arkadas kurbani oldum. :KK70:

.......... ama bugun tam gaz devam. :21:

lucky canım bu ekmeği kesme konusunda bana yardım eder misin..yani karikatürdeki gibi kesmekte değil tabi..:KK53:y0ksa ben ekmekleri gayet rahat kesiyorum hatta olmadı koparıyorum..şimdi şöyle ekmekle bu iş olmuyor çünkü kan şekerimi oynatıp duruyor ve iştah bir türlü kesilmiyor.ama bırakmak fikri de beni çok tedirgin ediyor.hiç bişeyden tat alamayacağımı karnımın hiç doymayacağını düşünüyorum..:KK43:

Simdi once bicagi eline aliyorsun. Sonra ekmegi ortaliyorsun. Saka saka. :KK70:

Yerine 10-15 badem. Bagimliligin 48 saat sonra biter. :KK66:

Son düzenleme:

Sabah 07.30
Haşlama yumurta bir tane
Peynir bir dilim
3 zeytin
yarım domates, 1 salata
1 dilim tahıllı ekmek

Ara 10.30
1 çay bardak lıght süt
yarım yeşil elma

Öğlen 13.00
Şehriye çorba yarım
ıspanakkkkkk
salata

Ara 17.30
yoğurt

Akşam 20.00

Sporlar
bugün yürüş yapılmadı

Sabah 07.30
Haşlama yumurta bir tane
Peynir bir dilim
3 zeytin
yarım domates, 1 salata
1 dilim tahıllı ekmek

Ara 10.30
1 çay bardak lıght süt
yarım yeşil elma

Öğlen 13.00
Şehriye çorba yarım
ıspanakkkkkk
salata

Ara 17.30
yoğurt

Akşam 20.00

Sporlar
bugün yürüş yapılmadı

günaydın canım..bu sanırım planladığın menün..inşallah akşama aynı menüyle dönersin..

sa
Gunaydin genc ve zayif kizlar.:cool:

diet-zay%C4%B1flama-karikatr-10.jpg

Arkadaslar ben dun cok karistirdim kusbasili pide , doner , adana, sutlac ne varsa iste. Arkadas kurbani oldum. :KK70:

.......... ama bugun tam gaz devam. :21:

Simdi once bicagi eline aliyorsun. Sonra ekmegi ortaliyorsun. Saka saka. :KK70:

Yerine 10-15 badem. Bagimliligin 48 saat sonra biter. :KK66:
bu sabah sirkeli su içip yürüyüşe çıktım..sirkemi de kendim yaptım bu arada..
gelince omlet ,bi parça peynir ,2 zeytin,15 tane badem yedim..bakalım bugün ''Türk'ün Ekmekle İmtihanı''nın ilk bölümünü çekicem:KK16::KK16::KK54:

sa

bu sabah sirkeli su içip yürüyüşe çıktım..sirkemi de kendim yaptım bu arada..
gelince omlet ,bi parça peynir ,2 zeytin,15 tane badem yedim..bakalım bugün ''Türk'ün Ekmekle İmtihanı''nın ilk bölümünü çekicem:KK16::KK16::KK54:
angelic ilk başta zor oluyor birde senin kilondan dolayı bademi ilk başta çokta yiyebilirsin birazdaha karataya göre yani öyle diyor ya bende ekmek çok yerdim akşam falan sonra akşamı kestim akşam hiç aramam sabahta ilk başta zor geldi şimdi arada yiyorum arada yemiyorum ama yersemde sadece tam buğday ekmeği yiyorum :KK64: doymam diye düşünürsen doymazsın beynne açlık sinyalleri gider o çok doydum ekmeğe ihtiyacım yok dersen mesela daha iyi olur insan kendini çok güzel kandırabiliyor isteyince:KK48::KK48:

angelic ilk başta zor oluyor birde senin kilondan dolayı bademi ilk başta çokta yiyebilirsin birazdaha karataya göre yani öyle diyor ya bende ekmek çok yerdim akşam falan sonra akşamı kestim akşam hiç aramam sabahta ilk başta zor geldi şimdi arada yiyorum arada yemiyorum ama yersemde sadece tam buğday ekmeği yiyorum :KK64: doymam diye düşünürsen doymazsın beynne açlık sinyalleri gider o çok doydum ekmeğe ihtiyacım yok dersen mesela daha iyi olur insan kendini çok güzel kandırabiliyor isteyince:KK48::KK48:[/QUOT
bu sabahı atlattım bakalım..akşam balık yapacağım ama ekmeksiz nasıl olacak?

2 siyah 2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 fincan şekersiz çay
Yürüyüşe çıkamadım:oops:
10:00 30dakika skip jumb ( you tube videosu ile yaptım)
10:30 30 düz mekik 10 yanlara mekik 10 jumb squat ( daha fazla yapamadım çok yoruldum)
10:45 Çok ter attım ılık duş
11:00 ara öğün küçük bir muz 1fincan yeşil çay :KK45:ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM. HAYIRLI CUMALAR.

angelic balık ne balığı canım aslında ben balıkla ekmek yemeyi bayadır bıraktığımdan bana zor gelmiyor hatta artık balık yanında ekmek yiyince balığın tadını alamıyormuşum gibi geliyor:oops: doyana kadar ye balığı zaten balık kolay sindirilir birde yanında salata ye bol:21:

X