Bu Duellolar Konuşulur :)

Var ya , gerci sigara icmiyorum ama var en azindan burda. :KK8:

Sen o zaman patates account u ac , canin cektikce kullanirsin. :KK70:

Miden neden agriyor acaba. :KK51:Yeterince pisirmiyor musun. :KK70:
bana nikotin sakızı lazım değil ondan var kız eczanede senin sakızından yok diyorum lucky bağımlısıyım ya:KK70::KK70:
bilmiyorum lucky özellikle fırında ve baharatlı olunca mideme kramplar giriyor çok çok az canım çekince yiyince ayda bir kez onu tolere edebiliyorum doktora patates midemi ağrıtıyor dedim olmaz ya dedi patatesin hazmı kolay dedi sonrada diyorki ama olabilir bazı insanlara dokunabiliyor falan bende dedim şimdi olur mu olmaz mı karar ver doktor :KK70::KK70: patateslere ölüm:KK62::KK62:

bana nikotin sakızı lazım değil ondan var kız eczanede senin sakızından yok diyorum lucky bağımlısıyım ya:KK70::KK70:
bilmiyorum lucky özellikle fırında ve baharatlı olunca mideme kramplar giriyor çok çok az canım çekince yiyince ayda bir kez onu tolere edebiliyorum doktora patates midemi ağrıtıyor dedim olmaz ya dedi patatesin hazmı kolay dedi sonrada diyorki ama olabilir bazı insanlara dokunabiliyor falan bende dedim şimdi olur mu olmaz mı karar ver doktor :KK70::KK70: patateslere ölüm:KK62::KK62:

Lucky sakiz olmasin. Kendi halinde diyetle ugrasiyor o, sakiz yapmayin onu. :KK70:

Baharatsiz yap sende. Haslama olunca da ayni sorun mu? kizartmasi peki. Kizartma da sorun yok dimi. Seni cakal. :KK53:

Turk cayimi ictim simdi latte icicem. :21:

Lucky sakiz olmasin. Kendi halinde diyetle ugrasiyor o, sakiz yapmayin onu. :KK70:

Baharatsiz yap sende. Haslama olunca da ayni sorun mu? kizartmasi peki. Kizartma da sorun yok dimi. Seni cakal. :KK53:

Turk cayimi ictim simdi latte icicem. :21:
ay kızartma deme bana ya ben 2 yıldır hiç birşeyin kızartmasını yemiyorum köfte ve tavuk bazen birde balık mümkün olduğunca az ama fırında olanları tercihim tabi:cool: çok canım çekerse biraz tadımlık oda ayda yılda bir :KK70: haşlamada çok sıkıntı yok daha iyi yani en azından haşlama baharatsız bişeye benzemiyor baharatsız yiyeceğime hiç yemiyorum:KK70: lucky sakızları yapana kadar bilim adamları insanlığın sonu gelir zaten yapamazlar:KK70:

ay kızartma deme bana ya ben 2 yıldır hiç birşeyin kızartmasını yemiyorum köfte ve tavuk bazen birde balık mümkün olduğunca az ama fırında olanları tercihim tabi:cool: çok canım çekerse biraz tadımlık oda ayda yılda bir :KK70: haşlamada çok sıkıntı yok daha iyi yani en azından haşlama baharatsız bişeye benzemiyor baharatsız yiyeceğime hiç yemiyorum:KK70: lucky sakızları yapana kadar bilim adamları insanlığın sonu gelir zaten yapamazlar:KK70:

Seni egomla doverim. :KK70:

Niye kiz haslamasi bile guzel. :21:Ben sansliyim o konuda her turlu seviyorum cunku patatizi. :KK70:

Öğlen menüm
Mercimek çorba yarım
tavuklu salata
1 dilim ekmek

Ara 17.30
yoğurt

Akşam 20.00
bilemiyorum henüz karar veremedim :KK70:

sporlar devam :KK49::KK76:
su 2,5 - 3 lt:nazar:

bende tatlısız duramayanlardanım kızlar
ama şükür irademle duruyorum artık
akşam balığın üstüne helva geldi bir çatal bile almadım
hepsini yuttu kociş:KK68:
ya zaten gözlemledim tatlı sevenlerin hepsi bizim diyetle uğraşanlar tatlı sevmeyenlerse yiyip yiyip kilo almıyor dediğimiz insanlar neden kilo aldığımız bellli bir anket yapılsa bu topikte yüzde doksan tatlı ve şekerli gıdaları seviyordur eminim:KK70:

ya zaten gözlemledim tatlı sevenlerin hepsi bizim diyetle uğraşanlar tatlı sevmeyenlerse yiyip yiyip kilo almıyor dediğimiz insanlar neden kilo aldığımız bellli bir anket yapılsa bu topikte yüzde doksan tatlı ve şekerli gıdaları seviyordur eminim:KK70:

Sen ancak kendini gozlemlemissindir. Gel bir de beni gozlemle.:KK70:

Tatli yemeyen , herhangi bir saglik problemi yoksa kilo almaz zaten. :KK8:

Bol bol yedim eskiden icimde kalmadi. :21:

:KK70::KK70:
sonra geldi evde benle detoks çayı içti :KK70:
benimde diyet yapmam lazım diyor aslında yemiyorum diyor
yememiş hali yani :KK75:

Butun erkekler oyle. Yeyipte kilo almak istemezler onlar. Biz de istiyoruz ama en azindan gerektiginde bogazimizi sikiyoruz. :cool:

KESİNLİKLE KATILIYORUM:KK24::KK9:
benim fazlalıkların tek nedeni hep tatlıdan ve fast food... kısacası düzensiz beslenme
ama şuan hem sağlıklı beslenip
hep spor yapıp stres atıyoruz
hemde kilo veriyoruz
ne güzelmişşş yavvv
keşke daha önceden bu kadar ciddi başlasaymışım :KK43:o_O

KESİNLİKLE KATILIYORUM:KK24::KK9:
benim fazlalıkların tek nedeni hep tatlıdan ve fast food... kısacası düzensiz beslenme
ama şuan hem sağlıklı beslenip
hep spor yapıp stres atıyoruz
hemde kilo veriyoruz
ne güzelmişşş yavvv
keşke daha önceden bu kadar ciddi başlasaymışım :KK43:o_O

Grup ici olmak motivasyonu arttiriyor. Her gun yeni bir sey ogreniyoruz. :21:

Ben de boyle baslasaydim, simdi burda olmazdim. :KK48:

canım çopk teşekkür ederim makbule geçti:21:

hakkaten açlı ve tatlı kzlerine çok iyi geliyo.. Bide alışmışım sürekli bişeyler yiyip içmeye bari abur cubur yerine latte olsun:KK28:
iyi de arkadaşlar biz bu latteyi nerde bulucaz..ben sarıyerde oturuyorum.diyelim ki bu akşam tatlı krizim tuttu nerden bulucam?

evet bendede dün synısı oldu dışarıda işm vardı yürüdüm birde dün az yemiştim akşama doğru baş ağrısı çok fenaydı istemsiz oldu az yemem ama kalori hesabı yapıyorsan belli bir kalorinin altına düşmemeye çalış sanada zararlı sana 850 çok çok az mesela :KK43:

Evet bana 850 cok az ama bilerek olmadi evde ise guce daldim sonra cocuklar geldi onlarla ilgilenirken kalori hesabi yapmayi unuttum. Halsizlik ve bas ağrısı olunca farkettim ama iş işten geçmişti.

iyi de arkadaşlar biz bu latteyi nerde bulucaz..ben sarıyerde oturuyorum.diyelim ki bu akşam tatlı krizim tuttu nerden bulucam?
benim tarifi yap tadı latteye benziyor hem şekersizine idare ediyor yani light süt 1 bardağın 3/4ünden az fazla çok azda soğuk su koyup cezvede kaynatıyorsun içine 1 tatlı kaşığı silme diyorlar türk kahvesi atıyorum yada seviyorsan normal nescafe oluyor ya kutularda kahvesi ondan koyabilirsin oda güzel oluyor ben çok sıcak sevmiyorum mesela kaynamadan ılıkken alıyorum ben seviyorum onu tadı bana latteyi andırıyor deneyebilrsin:KK19: hatta az önce yaptım içtim lucky canımı çektirdi:cool:

X