- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.401
Latte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.
Sahsen bana aclik krizlerinde cok yardimci oluyor. Yoksa coktan birakirdim.
kızlar bu latte sekerli olmuyor mu nasıl içiyonuz????
Iyi geceler.
haklısın canım ..diyeti bozsakta buraya gelmek çabuk toparlamak demek..Ekmegi tamamen kesmeni onerecegim. En azindan 3 gun. Yerine ne onerdigimi biliyorsun.Onun disinda menun guzel.
Buralari cok bos birakma seni merak ediyoruz.
angelic ben dışardan alıyorum kahveciden latte şekersiz luckyde şekersiz olanını içiyor zaten o paketlerdekiler şekerli ama onlar değilhaklısın canım ..diyeti bozsakta buraya gelmek çabuk toparlamak demek..
evet bendede dün synısı oldu dışarıda işm vardı yürüdüm birde dün az yemiştim akşama doğru baş ağrısı çok fenaydı istemsiz oldu az yemem ama kalori hesabı yapıyorsan belli bir kalorinin altına düşmemeye çalış sanada zararlı sana 850 çok çok az meselaGünaydın. Cumadan beri diyetime dikkat ediyorum. 1300-1500 Kalori beslenmeye çalışıyorum. Fakat çoğu günler daha az kalori alıyorum. 2 gündür de çok yürüdüm ve spor yaptım. Evde de hiç oturmadım. Dün 850 kalori beslenmişim. Sonuç olarak dün akşamüstü baş ağrısı ile birlikte kötü oldum. Akşam 9da uyudum ya da bayıldım.
Bugün beslenmeme daha dikkat edeceğim Kalori alımımı 1500 e yaklaştırmaya çalışacağım. Çünkü uzun bir yürüyüş planım var.
06:45 1 bardak limonlu su
07:30 1 sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay
Ara öğün için bir kase yoğurt ile meyve ve ceviz düşünüyorum sonra yürüyüş...
biri latte mi dedi bende içtim bugün luckyden mirasbende hala ayktayım saat 2 ye geliyor burda uykum yok neyse gideyim uyumaya çalışayım ya sonra sabaha zombi gibi oluyorum
Günaydın. Cumadan beri diyetime dikkat ediyorum. 1300-1500 Kalori beslenmeye çalışıyorum. Fakat çoğu günler daha az kalori alıyorum. 2 gündür de çok yürüdüm ve spor yaptım. Evde de hiç oturmadım. Dün 850 kalori beslenmişim. Sonuç olarak dün akşamüstü baş ağrısı ile birlikte kötü oldum. Akşam 9da uyudum ya da bayıldım.
Bugün beslenmeme daha dikkat edeceğim Kalori alımımı 1500 e yaklaştırmaya çalışacağım. Çünkü uzun bir yürüyüş planım var.
06:45 1 bardak limonlu su
07:30 1 sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay
Ara öğün için bir kase yoğurt ile meyve ve ceviz düşünüyorum sonra yürüyüş...
Günaydın kızçeler
mutlu, sağlıklı, kiloların gittiği enerji dolu bir gün olsun
sabah yürüyüşü yapıldı 25 dk tempolu
kahvaltı lıght süt 100 ml + kornflakes
haklısın canım ..diyeti bozsakta buraya gelmek çabuk toparlamak demek..
evet ya latteyi falan hep şekerli satıyorlar paketlerde ülkeyi obez yapacaklar hayır hem şekerlisini hem şekersizini satsalar isteyen istediğini alsa keşke marka vermek istemiyorum kahvecilerden dışardan alıyorum canım isteyinceBelli bugunlerde cok uyaniksin.Ben evde sekersiz iciyorum. Ah iste Turkiye'ye donersem yurt disindan latte siparis etmek zorunda kalicam.
Gunaydin 1300-1500 arasi iyidir.Ekmegi tamamen kesmeni onerecegim sana da. Bi 3 gun kesin bir sey kaybetmezsiniz.
Super
Buraya geldiginde diyetini bozmuyorsun.
canım çopk teşekkür ederim makbule geçtiBir sonraki bildirim gunu Pazar gubişeyler dirim gunleri ilk sayfada yaziliolsun duellomuz ve 5 yildizimiz kaldi.
Herkesten duello basi en az yarim kilo vermelerini bekliyorum.
Iyi geceler.
Dipsiz Not:turkuazsuay dan gelen istek uzerine kaybedilen kilo miktari da listeye eklenmistir.
Latte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.
Sahsen bana aclik krizlerinde cok yardimci oluyor. Yoksa coktan birakirdim.
Iyi geceler.
Aynen canım hep lucky nin yüzünden dimievet ya latteyi falan hep şekerli satıyorlar paketlerde ülkeyi obez yapacaklar hayır hem şekerlisini hem şekersizini satsalar isteyen istediğini alsa keşke marka vermek istemiyorum kahvecilerden dışardan alıyorum canım isteyincehayır benim canım latte istemezdi de işte artık ister oldu
evet bende bazen kriz geliyor malum günlere yakın mesela bu aralar aç olmasamda bişeyler yemek istiyorum canım garip garip şeyler istiyor en iyisi latte yada kendim evde yarım bardaktan biraz fazla süt biraz su üstünede bir kaşık kahve koyup kendi lattemsi içeceğimi yapıyorum tavsiye ederim o da çok tok tutuyorcanım çopk teşekkür ederim makbule geçti
hakkaten açlı ve tatlı kzlerine çok iyi geliyo.. Bide alışmışım sürekli bişeyler yiyip içmeye bari abur cubur yerine latte olsun
ya ben hiç sevmezdim birde kahve ve türevlerini lucly le tanışana kadar şlimdide çok seviyorum bende anlamadım demek sonradan sevilebiliyormuşAynen canım hep lucky nin yüzünden dimi
evet bende bazen kriz geliyor malum günlere yakın mesela bu aralar aç olmasamda bişeyler yemek istiyorum canım garip garip şeyler istiyor en iyisi latte yada kendim evde yarım bardaktan biraz fazla süt biraz su üstünede bir kaşık kahve koyup kendi lattemsi içeceğimi yapıyorum tavsiye ederim o da çok tok tutuyor[/Q
haa bir de 5 zeytin yedim..cancağızlarım günaydınnn..
kahvaltım şimdi bitti masadan kalkmadan yazayım hemen yediklerimi dedim..daha önce yiyemedim evi süpürmem gerekiyordu önce..
kahvaltı
bu sabah iş yapınca çok acıktım ve mükellef bi kahvaltı oldu
-2 dilim ekmeklucky ben ekmek yemezsem olmuyor bağımlıyım sanırım..ee sigaraya bağımlıydım yeni bıraktım 5 ay olacak bi de ekmeği bırakmayı kabul etmiyo beynim)..
-1 parça dil peyniri
-1 yumurta
-2 badem :)evet hem ekmek hem badem
-2 çeri
-4 sivri biber
yeşil çay
-finalde çok canım istedi 1 tatlı kaşığı labne:)
şimdi de bi türk kahvesi içicem..valla bu kahvaltı hiç diyet gibi olmadı çok doydum..kaloride 417 civarı
evet ya latteyi falan hep şekerli satıyorlar paketlerde ülkeyi obez yapacaklar hayır hem şekerlisini hem şekersizini satsalar isteyen istediğini alsa keşke marka vermek istemiyorum kahvecilerden dışardan alıyorum canım isteyincehayır benim canım latte istemezdi de işte artık ister oldu
canım çopk teşekkür ederim makbule geçti
hakkaten açlı ve tatlı kzlerine çok iyi geliyo.. Bide alışmışım sürekli bişeyler yiyip içmeye bari abur cubur yerine latte olsun
Aynen canım hep lucky nin yüzünden dimi
lucky birde bana sor tatlı değilde tuzlu şeyler yiyesim var ya böyle manyağa bağladım cips acılı kraker falan her ikisi içinde latte ve sütlü kahve türevleri yanına da kurutulmuş yaban mersini yiyorum atlatıyorum krizi ama hala artıdayım bugün yine tartıldım da psikolojik baskı kurdum iyice artı çıkıyor yakında 64 ü görcem bu gidişle stres yaptım galiba sakinleşmem lazımUzum uzume baka baka kararir.
Bir sey degil canim guzel oldu sankim.
Gecen aksam canim asiri cips istedi. Evde de cips yok ama doritos vardi. Iki tane alsam ne olur ki dedim.Almadim yerine gittim latte ictim. Iki meyva yedim. Mutluyum.
birde lucky seni atamam ben bağımlılık yaptın yavaş yavaş terketcem seniUzum uzume baka baka kararir.
Bir sey degil canim guzel oldu sankim.
Gecen aksam canim asiri cips istedi. Evde de cips yok ama doritos vardi. Iki tane alsam ne olur ki dedim.Almadim yerine gittim latte ictim. Iki meyva yedim. Mutluyum.
Ah bu lucky yok mu atalim onu burdan sinirlerimi bozuyor.
lucky birde bana sor tatlı değilde tuzlu şeyler yiyesim var ya böyle manyağa bağladım cips acılı kraker falan her ikisi içinde latte ve sütlü kahve türevleri yanına da kurutulmuş yaban mersini yiyorum atlatıyorum krizi ama hala artıdayım bugün yine tartıldım da psikolojik baskı kurdum iyice artı çıkıyor yakında 64 ü görcem bu gidişle stres yaptım galiba sakinleşmem lazım
birde lucky seni atamam ben bağımlılık yaptın yavaş yavaş terketcem seni
lucky sakızları çıkarmadılar daha teknoloji o kadar gelişmediCanim cok tuzlu istediginde firina patates atiyorum. Tabi ki yagsiz ve tabi ki sofra tuzu degil ama kaya, deniz tuzu kullanmanda sakinca yok.
Ekmegi biraktim ya. Ondan patates sorunum yok.
Yanina nikotin sakizi al oyle birak.
lucky sakızları çıkarmadılar daha teknoloji o kadar gelişmedipatates yiyince midem ağrıyor fırında özellikle çok seviyorum ama korkuyorum o nedenle ayda bir falan yiyorum lucky canım çok çok çekince hakkımı o zaman kullancam