Bu Duellolar Konuşulur :)

Kilo versin yildizi alsin. :KK70:

Ben cok pis gaza geldim. 59 olmadan birakmam bu kez. :21:
bende bırakmayacam ya o 59 u görecem nisanda söz zaten 62 görmüştüm tam ya ama sen 1.5 kilo verdin ya 61 leri görüdn bende görebilirim demek gaza geldim sonra ver elini 59:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

10684277_283175845212039_538501369_a.jpg

:KK70::KK70: bu güzelmiş yalnız :KK70::KK70:

Günde Kaç Kalori Almalıyım?

Her gün 30 dakika veya daha az sürelerde orta derecede fiziksel aktivite uygulayan bir kişinin alması gereken günlük kalori
;

• 2-3 yaş arası çocuklar günde 1000 kalori
  • 4-8 çocuklar günde 1200-1400 kalori
  • 9-13 yaş arası kızlar günde 1600 kalori
  • 9-13 yaş arası erkekler günde 1800 kalori
  • 14-18 yaş arası kızlar günde 1800 kalori
  • 14-18 yaş arası erkekler günde 2200 kalori
  • 19-30 yaş arası kadınlar günde 2000 kalori
  • 19-30 yaş arası erkekler günde 2400 kalori
  • 31-50 yaş arası kadınlar günde 1800 kalori
  • 31-50 yaş arası erkekler günde 2200 kalori
  • 51 yaş üstü kadınlar günde 1600 kalori
  • 51 yaş üstü erkekler günde 2000 kalori
Yazinin tamami:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gunde-kac-kalori-almaliyim.807731/

Arkadaslar uc duello daha uzatmaya ne dersiniz ? Ucer duellodan toplam 9 duello diye dusundum. Bitis 12 Nisan Pazar.

Hem yeni arkadaslar da yarin tarti resmiyle gelirse katilabilir. :KK51:

Arkadaslar uc duello daha uzatmaya ne dersiniz ? Ucer duellodan toplam 9 duello diye dusundum. Bitis 12 Nisan Pazar.

Hem yeni arkadaslar da yarin tarti resmiyle gelirse katilabilir. :KK51:
beni dürtmüşsün kız :KK70::KK70: kitap okuyordum da burası da arka fonda açık görmemişim benim için sıkıntı yok buralarda olduğum sürece eğer bir durum olursa haber veririm zaten sabah tartıldım nasıl fazla çıktığımı anlamış değilim kilo vereceğime alıyorum sanki:63: bu çarşambaya yani yarına yıldız umudumu kaybettim pazara çalışıyorum şu an lucky nasıl olurda fazla çıkabiliyorum ya:KK11:

beni dürtmüşsün kız :KK70::KK70: kitap okuyordum da burası da arka fonda açık görmemişim benim için sıkıntı yok buralarda olduğum sürece eğer bir durum olursa haber veririm zaten sabah tartıldım nasıl fazla çıktığımı anlamış değilim kilo vereceğime alıyorum sanki:63: bu çarşambaya yani yarına yıldız umudumu kaybettim pazara çalışıyorum şu an lucky nasıl olurda fazla çıkabiliyorum ya:KK11:

Sen de beni durttun dimi kisasa kisas diyorsun.:KK70: Ne yiyorsun arkadasim ?

Uzatmayi kendim icin degil sizin icin istedim. Bir de yeni arkadaslar olursa. Grubun motivasyonu dustu sanki. :KK11:

Merhaba. Ben de katılırım. Duello dediğiniz Çarşambadan pazara kaç gram verdiğimiz mi? Yoksa yanlış mı anladım?:KK54:

Sen de beni durttun dimi kisasa kisas diyorsun.:KK70: Ne yiyorsun arkadasim ?

Uzatmayi kendim icin degil sizin icin istedim. Bir de yeni arkadaslar olursa. Grubun motivasyonu dustu sanki. :KK11:
her gün bir kuzu yiyorum:KK70::KK70: sıkıntı yok ben varım özel sebepler çıkmazsa ki çıkarsa haberin olur:KK60: yeni arkadaşlar gelirse de olur farketmez ben geçen hafta kaçırdığım o şeyler ismini vermiyim daha yeni yeni artı yansıyor sanki dikkat ettiğim halde ama biraz çabalarsam gidecekler biliyorum birdahada uslu uslu durcam dışarlarda bişey yemek yok:KK11:

Merhaba. Ben de katılırım. Duello dediğiniz Çarşambadan pazara kaç gram verdiğimiz mi? Yoksa yanlış mı anladım?:KK54:

Merhaba. Ilk sayfada tarihler var. Yeni gelen arkadaslar geldikleri tarihten itibaren listelere eklenecektir.

Bildirim yapmayan duellodan cekilmis sayilir.

Bildirimler tarti resimli olmak zorundadir.

Darilmaca gucenmece yok.

2. Parti icin yarin son gun. :KK66:

her gün bir kuzu yiyorum:KK70::KK70: sıkıntı yok ben varım özel sebepler çıkmazsa ki çıkarsa haberin olur:KK60: yeni arkadaşlar gelirse de olur farketmez ben geçen hafta kaçırdığım o şeyler ismini vermiyim daha yeni yeni artı yansıyor sanki dikkat ettiğim halde ama biraz çabalarsam gidecekler biliyorum birdahada uslu uslu durcam dışarlarda bişey yemek yok:KK11:

Eee sana diyoruz disini biraz sık ... Hem dogumgunun geliyor. Yazik edersin. :KK12:

Merhaba. Ilk sayfada tarihler var. Yeni gelen arkadaslar geldikleri tarihten itibaren listelere eklenecektir.

Bildimler tarti resimli olmak zorundadir.

Darilmaca gucenmece yok.

Eee sana diyoruz disini biraz sık ... Hem dogumgunun geliyor. Yazik edersin. :KK12:

Ben şimdi tartı fotosu ekliyim o zaman, bide pazar sabah mı ekliycem ?

Darilmaca gucenmece yok.

Tamam tarihleri şimdi gördüm. Teşekkür ederim.

Darilmaca gucenmece yok.

ah ah evet doğum günüme az kaldı sonrada bir bakmışız yaz gelmiş ince kıyafetler açık renkler zamanı iyicede fazlalıkları belli ediyorlar tabi asılmak şart farkındayım geçen hafta nasıl böyle bir duruma düştüm ya hep arkadaşların gazına geldim lucky çok zayıflamışsın falan fialn olur ya sonra sonra sende bir ya zayıflamışım rahatlığına girersin falan tam öyle oldu işte sonrada bana kapak oldu:KK11::KK11:

Anladım hemen tartılıyorum.:KK17:

Hadi bi kilonu gorelim ...ama yarin zorunlu bildirim gunu. :KK51:
Kurallara ne kadar cok uyarsan o kadar cok kilo verirsin. :KK66:

ah ah evet doğum günüme az kaldı sonrada bir bakmışız yaz gelmiş ince kıyafetler açık renkler zamanı iyicede fazlalıkları belli ediyorlar tabi asılmak şart farkındayım geçen hafta nasıl böyle bir duruma düştüm ya hep arkadaşların gazına geldim lucky çok zayıflamışsın falan fialn olur ya sonra sonra sende bir ya zayıflamışım rahatlığına girersin falan tam öyle oldu işte sonrada bana kapak oldu:KK11::KK11:

Ahh o arkadaslar yok mu. Kilo verirsin ne o kurdan gibi olmussun. Kilo al diye ugrasirlar , kilo alirsin kalcan dunyanin yari capina yaklasiyor derler. :KK70:

Yani gaza bakmayip kendin karar vereceksin. :cool:

Ahh o arkadaslar yok mu. Kilo verirsin ne o kurdan gibi olmussun. Kilo al diye ugrasirlar , kilo alirsin kalcan dunyanin yari capina yaklasiyor derler. :KK70:

:cool::cool: evet aynen öyle olduğunu tasdikledim artık kimseyi dinleme kendinden başka diyorum ve susuyorum:KK70::KK70:

Bendeki şansa bakar mısınız? Tam fotoyu çekmeye uğraşırken tartının pili bitti. 69,4 gösteriyordu. Akşam eşim pil getirsin fotoyu çeker eklerim :oops:

Bak mesela ben seni hep yerden yere vuruyorum. Iyi arkadasim ben. :KK70:
:KK70::KK70: evet aynen öyle arkadaşın senin gibisi makbul zaten:KK70: ya çok sevdiğim arkadaşımdan soğudum geçen kendisi 49 kiloya düşmüş 52 falandı işte boyu benden biraz kısa benim kilo verdiğimi biliyor baya aradan sonra buluştuk başka şehirde yaşıyor işte geçen hafta o da vardı giderken bana dediki bende 49 a indim ama ben sence daha fazla inemezsin birde diyoki senin kilon böyle çok iyi 50 ler sana yakışmaz çok zayıf olursun kaldım böyle hayır bir garip oldum birde ev arkadaşım bunu söyleyen ünide bende çok sinirlendim o nedenle çok gaza geldim bu hafat şu fazla çıkan grlardan kurlup öncelikle sonra hızla 59 u görmek istiyorum bu kezde durmak yok sonra gidip göstercem ona ben yakışıyormuymuş sağolsun beni gaza getirdi:KK35::KK35:

X