- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.221
hepimiz nazara geldik..Yarın sabah erkenden hastaneye gidicem.. Bağırsaklarımla ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyorum( eğer çok elzem bi durum olmazsa resimli bildirim yapmaya çalışıcam ama akşamı bulabilir.. Çok üzgünüm ama gerçekten çok canım acıyo .. Hastaneden gelince yazarım..
Bu mesaji herkese yaziyorum.
Hayatim boyunca cok sagliksiz beslenmisim. Karatay in kitabini okuyunca hayatim degisti diyebilirim. Hani kendimi de cok bilgili sanip aslinda cok bilgisiz oldugumu da anladim.
Hem kendimi daha iyi tanimami sagladi , hem de diyetimin surdurulebilmesini kolaylastirdi.
Lakin her insanda olabildigi gibi hayatta inisler cikislar olabiliyor. Bu inislerde ayaga kalkmak , motivasyonu kaybetmemek cok onemli.
En onemlisi saglik. Onu bozmadan hedefinize ulasabilmeniz dilegiyle.
Bunu yazdim diye gittim sanmayin. Bir yere gitmiyorum.
Kacamak yaptiginizda , kilo aldiginizda moralinizi bozmayin devam edin.
Cunku;
Kaybetmekten korkma; bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. {Che Guevara}
geçmiş olsun canım geörüşürüz bu arada süpersinKızlar gidiyorum hast. Ye görüüüşürüzzzzz
olsun canım vazgeçme ödem olabilir o şişlik muhtemelen bir kaç güne geçer yediklerine dikkat et moralini bozmakızlarr ben kilo vereceğime almışım..ama öyle şiş ki elim ,ayağım ,yüzüm..
Az önce hastaneden geldim ve yine tartılayım dedim.. Sabah aceleyle çıkmıştım ama artık hangisini kabul ederseniz
kızlarr ben kilo vereceğime almışım..ama öyle şiş ki elim ,ayağım ,yüzüm..
helal olsuun sanaAz önce hastaneden geldim ve yine tartılayım dedim.. Sabah aceleyle çıkmıştım ama artık hangisini kabul ederseniz
beni siz zayıflattınız teşekkür ederim inşallah h daha da iyi olcak.. Kurtulcam şu 7 lerden..
sealm kızlar ben giremedim kaç gündür birden kayboldum gibi oldu miasfirim var ani geldikleri için hiç siteye giremedim kaç gündür yarın akşama gidecekler şimdi herkes yatmışken fırsattan istifade haber vereyim dedim kusura bakmayın yazamadım burayada
Oyle mi biz de eksilerde oldugun icin giremiyorsun saniyorduk.
eevt 59 oldum nazar değmesin diye gelmiyorum lucky tabiki şaka bu şimdi gerçek sanmayın da
Pazara 59 dan gun aldim dersin.
evet gün aldım ama sanki beni reddecek işim var diyecek gibi 59 bakalım çok sıra varmış
Isin yok , kilo da veremiyorsun Kucuk Emrah'in bile durumu senden iyi.
Apla ben neden kilo veremiyorum?
tam benim bakışlar sana kaç haftadır böyle bakıyorum ben
Ben de dedim seni nerden gozum isiriyor :))
evet rüyana bile gelmiş olabilirm bu bakışlarla