Bu Duellolar Konuşulur :)

çok teşekkürler kızlar, kendimi inanın çok mutlu hissediyorumm.. Yıldızı bası koycam ki bilemedim.. Alırsam tabii..
Angelicc nerdesiiinnn
bu günkü düello çok şart değil gelmeyen çıkmıyor o nedenle sıkıntı yok angelic gelmesede yada unutmuşsada bu ek düello çarşamba unutmasın daha önemli gelmezse ilk yıldızı kaptın ha

bu günkü düello çok şart değil gelmeyen çıkmıyor o nedenle sıkıntı yok angelic gelmesede yada unutmuşsada bu ek düello çarşamba unutmasın daha önemli gelmezse ilk yıldızı kaptın ha
Evet bugünkü önemli değilde neden gelmrdiki angelic merak ettim.. O uğrardı mutlaka bi sıkıntı yoktur umarım

lucky çarşamba düelloda istedieğim kiloya gelirsem avatara koycam tartı resmimi nazar değmesinbakalım 62.2 yi görebilecekmiyim çarşambaya çok istiyorum da

Insallah sende bende goruruz ben umutluyum.
çok teşekkürler kızlar, kendimi inanın çok mutlu hissediyorumm.. Yıldızı bası koycam ki bilemedim.. Alırsam tabii..
Angelicc nerdesiiinnn

Angelic gelmedi artik bugunku duellodan cekilmis sayildi.

Yildizi kaptin.

Yeni formatta butun duellolar ayni. Hepsi onemli . Listeden silinmek yok.

Evet bugünkü önemli değilde neden gelmrdiki angelic merak ettim.. O uğrardı mutlaka bi sıkıntı yoktur umarım
Bence hafta sonu oldugu icin, + yeni formattan haberi de yok sanirim.

ayy görelim ya çarşambaya çok süper olmaz mı
Kaptigi yildiz bu.
güzelmiş yıldızda bizde bir gün kaparız belki

Merhabalar. Nasılsınız kızlar..@angelic ten hala haber yok.. Merak ettim doğrusu.. A AklinYolu1 deadline sizler naasılsınız
selam canım bende bilemedim kaç gündür görünmüyor iyidir umarım bende dün akşam biraz geç yedim ondan sabah tartıda azıcık fazla çıktım sinir oluyorum düzenim şaşınca neyse artık bugün dikkat edersem toparlarım tekrar sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Valla canım ben de dün dayanamadım güllaç yedim ama bu hafya daha dikkat edicem bi kaç gün düzgün beslenince bile gerçekten farkediyor. İnşallah 1nisana kadar inşallah 72 yi ucundan görürüm

Merhabalar. Nasılsınız kızlar..@angelic ten hala haber yok.. Merak ettim doğrusu.. A AklinYolu1 deadline sizler naasılsınız

Bilmiyorum ama gelirse ona kapimiz her zaman acik.

Bana gelince midemi usutmusum ama yimemi engellemiyor tabi.

Kizim o kiloyu zorla verdin alma doferim.

Valla canım ben de dün dayanamadım güllaç yedim ama bu hafya daha dikkat edicem bi kaç gün düzgün beslenince bile gerçekten farkediyor. İnşallah 1nisana kadar inşallah 72 yi ucundan görürüm

Afiyet olsun. Ben de kuru pasta yedim.

Bir duzene oturttuk mu gercekten de farkedecek.

Hadi insallah.

lucky nette az önce denk geldim aslan burcuyla ilgili bir yazı sanal alemde napar diye direk sen

Aslan

Tü tü tü maaşallah... Sanal alemin, reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah...Aslan burcunu Google'da kendini ararken, messenger iletisinde kendini överken, messenger'ına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messenger'i açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen manyak bir burçtur.

Hahay kahkaha attim.

Mutevaziligimi mukemmelligime borcluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…