Bu Duellolar Konuşulur :)

Hayirli cumalar. Gununuz aydin olsun kizlar. :cool:
Motivasyonu bozmak yok. Bazen verilen 100 gram hayat kurtarir. :KK70:Pazar gunu yoklama alacagim.:KK66:

zayiflama-karikaturu-8756.jpg

Hayirli cumalar. Gununuz aydin olsun kizlar. :cool:
Motivasyonu bozmak yok. Bazen verilen 100 gram hayat kurtarir. :KK70:Pazar gunu yoklama alacagim.:KK66:

zayiflama-karikaturu-8756.jpg
off lucky karikatürü sabah gördüm otobisteydeim aniden gülünce inanalar tip tip baktılar delirmişim gibi rezil oldum senin yüzünden:KK70::KK70: ay bugün cıs bişeyler götürmüş olabilirim döv beni:KK67::KK67: yarın yeniden dönüyorum sahalara bu yaptıklarımın cezasını çekmem şart oldu:KK53:

Valla bende bugün ipin ucunu çok feci kaçırdım, benide cezalandırın yıldız aldım diye şımardım galiba :KK47: çok abur cubur yedim, çok pişmanım, yarın çok dikkat etmem lazımmm ::KK43::KK57:

off lucky karikatürü sabah gördüm otobisteydeim aniden gülünce inanalar tip tip baktılar delirmişim gibi rezil oldum senin yüzünden:KK70::KK70: ay bugün cıs bişeyler götürmüş olabilirim döv beni:KK67::KK67: yarın yeniden dönüyorum sahalara bu yaptıklarımın cezasını çekmem şart oldu:KK53:

Dur daha seni cok rezil edicem ben. :KK70:

Hadi bakalim yarin cekismeli gececek cunku dikkat ettim bu hafta. :cool:

Valla bende bugün ipin ucunu çok feci kaçırdım, benide cezalandırın yıldız aldım diye şımardım galiba :KK47: çok abur cubur yedim, çok pişmanım, yarın çok dikkat etmem lazımmm ::KK43::KK57:

Biz de ceza yok ama 4 yildiz kaldi ona gore. :KK66:

Dur daha seni cok rezil edicem ben. :KK70:

Hadi bakalim yarin cekismeli gececek cunku dikkat ettim bu hafta. :cool:

Biz de ceza yok ama 4 yildiz kaldi ona gore. :KK66:
lucky çok kötüsün ya neyse yarın senin olsun napayım ben bu hafat vasattım çarşamba görüşcez senle:KK67:
Yarina birakma bence. :KK70:

diyet-karikaturu-540x360.jpg
ne demişler bugünün işini yarına bırakma:KK53::KK53:

Gunaydin ruhu genc gonlu sempatik kizlar. :KK19:

Erken kalktigim icin ilk bildirim benden. Bir kac gun dikkat ettigim icin;
:cool:

Eklentiler

• Photo0090.jpg
    Photo0090.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 81
Gunaydin ruhu genc gonlu sempatik kizlar. :KK19:

Erken kalktigim icin ilk bildirim benden. Bir kac gun dikkat ettigim icin;
:cool:
lucky 61 e geldin sanki 59 u görmene azcık bişey kaldı ya çok heyecanlı ben bu hafat dikkat etseydim böyle olmazdı değil mi tam dayaklığım yine birde dün 63.5 çıkmıştım ağlayacaktım bugün nasılsa 63.1 çıktım ama mutsuzum bneim geçen haftaki formuma dönmem lazım:cool:

lucky 61 e geldin sanki 59 u görmene azcık bişey kaldı ya çok heyecanlı ben bu hafat dikkat etseydim böyle olmazdı değil mi tam dayaklığım yine birde dün 63.5 çıkmıştım ağlayacaktım bugün nasılsa 63.1 çıktım ama mutsuzum bneim geçen haftaki formuma dönmem lazım:cool:

59 a dusmeden avatarima koymak yok nazar degiyor. :KK70:
3 gunde hemen hemen 1.5 kilo ama hepsi yag degil biliyorum. :KK23:

Veriyorum diye salmayacaksin kendini cozdun sen bu isi. Ben sadece size gonderdiklerimi uyguladim hepsi bu. Malum sorunlardan her zaman uygulamiyorum.

Bakalim beraber gorucez 59 u. Moral bozmak yok. :KK66:

Herkese merhaba, iki yıldızdan sonra durakladım galiba. Ama bırakmak yookk devam edicem.. Ayrıca A AklinYolu1 çok iyisin tebrik ederim, deadline deadline sende süpersin en azından eksidesin.. Çarşambaya daha iyi olucam inşallah..

Eklentiler

• 20150322_105849.jpg
    20150322_105849.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 63
Herkese merhaba, iki yıldızdan sonra durakladım galiba. Ama bırakmak yookk devam edicem.. Ayrıca A AklinYolu1 çok iyisin tebrik ederim, deadline deadline sende süpersin en azından eksidesin.. Çarşambaya daha iyi olucam inşallah..

Insallah hepimizin amaci hedefimize ulasmak. Hepimizi ayri ayri tebrik ederim. Cok guzel gidiyoruz.:nazar: :KK68:

Biraz dikkat edince gidiyor. Dikkati elden birakmamak ve ipin ucunu kacirmamak lazim. :KK51:

Angelic yok cumadan beri girmemis . O yuzden bugunun duellosunu aciklayabilirim.
:KK66:

X