Bu Duellolar Konuşulur :)

Insallah sende bende goruruz ben umutluyum. :cool:

Angelic gelmedi artik bugunku duellodan cekilmis sayildi.

Yildizi kaptin. :KK19:

Yeni formatta butun duellolar ayni. Hepsi onemli . Listeden silinmek yok. :KK19:

Bence hafta sonu oldugu icin, + yeni formattan haberi de yok sanirim. :KK51:
yeni format ne kızlaaar?

@nasa Houston Houston bizi de alin giderken. :KK70:

(Diyet yaparken kafayi yiyen Lucky Hilal Cebeci ye baglandi. :KK70: )
:KK70::KK70:

kızlar merhaba..haftasonu hiç açamadım bilgisayarı..babam rahatsız..bir de ygs de görevliydim.diyetime devam etmeye çalışıyorum ama yine akşamları sekteye uğruyor..:oops::oops:
geçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış bak dikkat edersen çok iyi verirsin:KK66:
yeni format olarak pazarda tartılıyoruz resim yüklüyoruz ama zorunlu değil tabi ama yine yarışıyoruz kaçamak yapmamak maksat pazar düellosu ve çarşamba düellosu yapıyoruz 1. yıldız kapıyor:KK68: çarşamba bildirim yapmayı unutma yarışmadasın yani hala:KK66:

sağol canım..tartılmadım çarşamba sabah tartılıcam..
En azından listedeki yerin boş kalmazdı.. Yüzde hesabın ona göre yapılırdı..

Neyse bakalım bende çok merak ediyorum çarşambayı ama pazar tartılarından daha çok umutluyum:eek:

Selamlar arkadaşlar
Yarın bildirim günü en az 300gr kaybetmeyi umuyorum. Ama pazara faha çok vericem inşallah.. Sizlerde ne var ne yok..bence yarının yıldızı angelic2 angelic2 olacak gibime geliyor:21:.. Şimdilik hoşçakalın. Az yiyin:KK25:

Selamlar arkadaşlar
Yarın bildirim günü en az 300gr kaybetmeyi umuyorum. Ama pazara faha çok vericem inşallah.. Sizlerde ne var ne yok..bence yarının yıldızı angelic2 angelic2 olacak gibime geliyor:21:.. Şimdilik hoşçakalın. Az yiyin:KK25:
ay bende 2 gündür şişlik var birde pazar yediğim sakıncalı bir şey yüzünden sinirliyim inşallah eksi görürüm bugün asılmam şart :KK23::KK48:

ay bende 2 gündür şişlik var bi sakıncalı bir şey yüzünden sinirliyim inşallah eksi görürüm bugün asılmam şart :KK23::KK48:

Şişlik çok rahatsız edici gerçekten ya.. Bende de var o sorun. Sinirlenme dikkat et, sebze ağırlıklı beslen toparlarsın hemen canım.. 1 nisan da verdiğimiz kilolar şaka değil gerçek olsunn:KK49:

Selamlar arkadaşlar
Benim adetim yakın öyle şişim ki..değil kilo vermek geçen haftadan daha ağırım:eek:çok canım sıkıldı..

Yarın sabah erkenden hastaneye gidicem.. Bağırsaklarımla ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyorum :KK43:( eğer çok elzem bi durum olmazsa resimli bildirim yapmaya çalışıcam ama akşamı bulabilir.. Çok üzgünüm ama gerçekten çok canım acıyo:KK43:.. Hastaneden gelince yazarım..

Yarın sabah erkenden hastaneye gidicem.. Bağırsaklarımla ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyorum :KK43:( eğer çok elzem bi durum olmazsa resimli bildirim yapmaya çalışıcam ama akşamı bulabilir.. Çok üzgünüm ama gerçekten çok canım acıyo:KK43:.. Hastaneden gelince yazarım..
tamam canım akşam yap bildirimini bence sorun yok:KK51: çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir:KK43::KK43:

Cok gecmis olsun. Umarim kisa zamanda hallolur.:nazar:

Istedigin zaman bildirimi yap. Nasil olsa biz bizeyiz ve ben sizin sorumluluk sahibi oldugunuzu zaten biliyorum. Hatta gunu gecirseniz bile listeden cikmak yok. :KK66:

Son düzenleme:
Bu mesaji herkese yaziyorum.

Hayatim boyunca cok sagliksiz beslenmisim. Karatay in kitabini okuyunca hayatim degisti diyebilirim. Hani kendimi de cok bilgili sanip aslinda cok bilgisiz oldugumu da anladim. :KK53:

Hem kendimi daha iyi tanimami sagladi , hem de diyetimin surdurulebilmesini kolaylastirdi.

Lakin her insanda olabildigi gibi hayatta inisler cikislar olabiliyor. Bu inislerde ayaga kalkmak , motivasyonu kaybetmemek cok onemli.

En onemlisi saglik. Onu bozmadan hedefinize ulasabilmeniz dilegiyle.:21:

Bunu yazdim diye gittim sanmayin. Bir yere gitmiyorum.

Kacamak yaptiginizda , kilo aldiginizda moralinizi bozmayin devam edin. :KK66:

Cunku;

Kaybetmekten korkma; bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. {Che Guevara}

Kızlar gidiyorum hast. Ye görüüüşürüzzzzz

Eklentiler

• 20150318_083133.jpg
    20150318_083133.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 59
X