- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
kızlar merhaba..haftasonu hiç açamadım bilgisayarı..babam rahatsız..bir de ygs de görevliydim.diyetime devam etmeye çalışıyorum ama yine akşamları sekteye uğruyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba..haftasonu hiç açamadım bilgisayarı..babam rahatsız..bir de ygs de görevliydim.diyetime devam etmeye çalışıyorum ama yine akşamları sekteye uğruyor..
tamam canım görüşürüz..Cok gecmis olsun. Ben simdi cikmak zorundayim . Aksama ya da yarin goruselim.
Çok g eçmiş olsun canım.. Kilona baktınmı hiç ne durumdasınkızlar merhaba..haftasonu hiç açamadım bilgisayarı..babam rahatsız..bir de ygs de görevliydim.diyetime devam etmeye çalışıyorum ama yine akşamları sekteye uğruyor..
sağol canım..tartılmadım çarşamba sabah tartılıcam..Çok g eçmiş olsun canım.. Kilona baktınmı hiç ne durumdasın
yeni format ne kızlaaar?Insallah sende bende goruruz ben umutluyum.
Angelic gelmedi artik bugunku duellodan cekilmis sayildi.
Yildizi kaptin.
Yeni formatta butun duellolar ayni. Hepsi onemli . Listeden silinmek yok.
Bence hafta sonu oldugu icin, + yeni formattan haberi de yok sanirim.
@nasa Houston Houston bizi de alin giderken.
(Diyet yaparken kafayi yiyen Lucky Hilal Cebeci ye baglandi. )
geçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış bak dikkat edersen çok iyi verirsinkızlar merhaba..haftasonu hiç açamadım bilgisayarı..babam rahatsız..bir de ygs de görevliydim.diyetime devam etmeye çalışıyorum ama yine akşamları sekteye uğruyor..
En azından listedeki yerin boş kalmazdı.. Yüzde hesabın ona göre yapılırdı..post: 39980552 .!.:sağol canım..tartılmadım çarşamba sabah tartılıcam..
ay bende 2 gündür şişlik var birde pazar yediğim sakıncalı bir şey yüzünden sinirliyim inşallah eksi görürüm bugün asılmam şartSelamlar arkadaşlar
Yarın bildirim günü en az 300gr kaybetmeyi umuyorum. Ama pazara faha çok vericem inşallah.. Sizlerde ne var ne yok..bence yarının yıldızı angelic2 olacak gibime geliyor.. Şimdilik hoşçakalın. Az yiyin
ay bende 2 gündür şişlik var bi sakıncalı bir şey yüzünden sinirliyim inşallah eksi görürüm bugün asılmam şart
evet yağdan yağdan gitsinler fıstık gibi olalımŞişlik çok rahatsız edici gerçekten ya.. Bende de var o sorun. Sinirlenme dikkat et, sebze ağırlıklı beslen toparlarsın hemen canım.. 1 nisan da verdiğimiz kilolar şaka değil gerçek olsunn
Benim adetim yakın öyle şişim ki..değil kilo vermek geçen haftadan daha ağırımçok canım sıkıldı..Selamlar arkadaşlar
Yarın bildirim günü en az 300gr kaybetmeyi umuyorum. Ama pazara faha çok vericem inşallah.. Sizlerde ne var ne yok..bence yarının yıldızı angelic2 olacak gibime geliyor.. Şimdilik hoşçakalın. Az yiyin
Üzülme canım ya moralini bozma haftaya daha verimli geçer senin içinBenim adetim yakın öyle şişim ki..değil kilo vermek geçen haftadan daha ağırımçok canım sıkıldı..
tamam canım akşam yap bildirimini bence sorun yok çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildirYarın sabah erkenden hastaneye gidicem.. Bağırsaklarımla ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyorum ( eğer çok elzem bi durum olmazsa resimli bildirim yapmaya çalışıcam ama akşamı bulabilir.. Çok üzgünüm ama gerçekten çok canım acıyo.. Hastaneden gelince yazarım..
olabilir canım sen elinden geleni yap daha fazla kilo veririsin şişlik inince zaten bu hafat hepimiz bir döküldük gibi nazar mı değdi neBenim adetim yakın öyle şişim ki..değil kilo vermek geçen haftadan daha ağırımçok canım sıkıldı..
Yarın sabah erkenden hastaneye gidicem.. Bağırsaklarımla ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyorum ( eğer çok elzem bi durum olmazsa resimli bildirim yapmaya çalışıcam ama akşamı bulabilir.. Çok üzgünüm ama gerçekten çok canım acıyo.. Hastaneden gelince yazarım..