- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.161
valla ya havasıda çok boğucu kışında çok kirli havası ama idare ediyoruzvaay hemşerimnoolcakbu bozkır ankara nın hali. Bi denizi olsaydı keşke. Çok sıkılım artık ankaradan
hadi bakalım hepimze kolay gele, ben umutluyum herkes bu yarışmadan mutlu sonuçlar alacaksonra bi yarışma daha yaparsak 69u görürüm belkii
Ahahahahah süper yaa
vaay hemşerimnoolcakbu bozkır ankara nın hali. Bi denizi olsaydı keşke. Çok sıkılım artık ankaradan
hadi bakalım hepimze kolay gele, ben umutluyum herkes bu yarışmadan mutlu sonuçlar alacaksonra bi yarışma daha yaparsak 69u görürüm belkii
Huhuu nerdesiniz kızlaarr.. Epi topu 4 kişiyiz topic i çok boş bırakmayın yahuu
Yarın büyük gün çarşamba en büyük günçok heyecanlıyım, bakalım kaç gr gitmiş
Bende bu düelloda bulunmak isterim
amin
lucky seni geçtim mi neIyi pazarlar.
Cok fazla degil ama idare eder.
Herkese iyi pazarlar.. Başarmayı seviyorum
Ooo super.Beni gecmenin tadini cikar cunku bu hafta size onerdiklerimi ben de yapicam.
Seninki de super bak. 69 olacaksin sankim.
Ikinize de kendim kilo vermis gibi sevindim.
Yuzdeleriniz yakin sayilir. Turkuaz bu hizla bize yetisir bak gor.
evet bencede ya ben yine hızlandım şükürYuzdeleriniz yakin sayilir. Turkuaz bu hizla bize yetisir bak gor.
evet bencede ya ben yine hızlandım şükürböyle devam etse başka bişey istemem bakalım sen açığı kapatırsın fırast bulunca inanıyorum çokta zorlama ama
Bir sen bir ben bi sen bi ben. 59 u beraber gorecegiz.
angelic2 gelmezse bugunun duello yildizi turkuaz olacak.
Toplam, 6 yildiz var ona gore.
Avatarina koy parlasin. turkuaz sende.
lucky çarşamba düelloda istedieğim kiloya gelirsem avatara koycam tartı resmimi nazar değmesinBir sen bir ben bi sen bi ben. 59 u beraber gorecegiz.
Birhissediyorum bi sen bi ben. 59 u beraber gorecegiz.
ya yıldızı son anda kaçırıdm turkuaz bize bırakmayacak anlaşılan haftaya bakalım görüşürüz lucky kendine iyi bak