- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.021
Ben yokum ya gelmiş herkes. Yarin goruscez sizinle maviler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni kıskanıyoruz sen yokken toplaşıyoruz yarın görüşcez bana çok yaklaşmaışsındır umarımBen yokum ya gelmiş herkes. Yarin goruscez sizinle maviler
korkuyorum geleceksin diye zaten kabus gibi ben gidemiyorum yapıştım buraya sen gelip beni geçersen napam nerelere gidemSen dur orada 2-3 haftaya yanindayim
korkuyorum geleceksin diye zaten kabus gibi ben gidemiyorum yapıştım buraya sen gelip beni geçersen napam nerelere gidem
evet sen gelmeden ben luckynin peşine düşmeliyim ona tutunayomda benide çeksin yanındaValla bilmem ama dilime dusersin. Demedi deme
canım öğlen 12ye kadar sanırımkızlar sabah kaça kadar bildirim yapcaz??
canım bu konuyu lucky cevaplar ben şimdi bişey diyemedim ama komşuda falan yokmu yarınlık sadece rica edebileceğin biri falan varsa yada lucky önceden eczanede tartılıp atıyordu resmi onunda yoktu öyle bişey yapabilirmisinSlm kızlar yarın kilo bildiriminde bulunamıcam baskülüm yok yarın sipariş verdim bi sıkıntı olurmu
Maalesef canım yarın için dünya kadar işim var öğleden sonra evden çıkarımcanım öğlen 12ye kadar sanırım
canım bu konuyu lucky cevaplar ben şimdi bişey diyemedim ama komşuda falan yokmu yarınlık sadece rica edebileceğin biri falan varsa yada lucky önceden eczanede tartılıp atıyordu resmi onunda yoktu öyle bişey yapabilirmisin
Maalesef canım yarın için dünya kadar işim var öğleden sonra evden çıkarım
Perşembe bildirimde bulunabilirim ancak
akşama kadar vaktin var anladığım kadarıyla yarın için sadeceMaalesef canım yarın için dünya kadar işim var öğleden sonra evden çıkarım
Perşembe bildirimde bulunabilirim ancak
Yarin icin baska bir tartiyla komsundan ya da eczaneden tartilmaya calis.
Formatimiz tarti resimli , o yuzden uzgunum silmek zorunda kalirim.
Persembe sabahi kabul edemeyiz.
tamam canım silebilirsin o zamanYarin icin baska bir tartiyla komsundan ya da eczaneden tartilmaya calis.
Formatimiz tarti resimli , o yuzden uzgunum silmek zorunda kalirim.
Persembe sabahi kabul edemeyiz.
tühh yaa üzüldüm şimdi..çocukla birlikte dışarı çıkamaz mısın ki_Oğlumu bırakacağım biri olsa çıkar eczanede tartılırdım
tamam canım silebilirsin o zaman
Teşekkür ederim kızlar hepinize
Takip edicem sizi
SARAYCA eski eşim
Ahh be canım ya.. Allah kolaylık versin sana.. Çocukların kaç yaşında.. Zor bi süreçtir eminim ama için rahat olsun, hrpsi geçecek.. Dünyada ayrılıp kendi hayatını kuran bi sürü kadın var! Eminim sende üstesinden gelirsin Yanındayız merak etme..zaten bu duygu bozukluğunun nedeni hep stres..boşanmış iki çocuğuyla mücadele veren bir anneyim..boşandık ama aramızdaki velayet ve evle ilgili paylaşımlarla ilgili mahkemeler ve de tartışmalar hala sürüyor..o da yetmiyor avukat dolandırmaya kalkıyor..çocukların karşısında hep güçlüyüm imajını zedelememeye çalışırken kendimi sanırım çıtır çıtır yiyebileceğim şeylerle avutuyorum..gofret,çikolata,mısır patlağı ,çekirdek vs...
brn iyi takip ediyorum survivor ı. Elemrler salı günü oluyorTamamdir apla .
Kiz dun survivor da ne oldu oyle . Niye biri gitmedi. Niye uzattilar.
bende yemedimsütlü kahve içtikten sonra bi daha bişey yemedim bu akşam..yatıcam artık kazasız belasız inş..
sağol canım benim..Ahh be canım ya.. Allah kolaylık versin sana.. Çocukların kaç yaşında.. Zor bi süreçtir eminim ama için rahat olsun, hrpsi geçecek.. Dünyada ayrılıp kendi hayatını kuran bi sürü kadın var! Eminim sende üstesinden gelirsin Yanındayız merak etme..
brn iyi takip ediyorum survivor ı. Elemrler salı günü oluyor