Bu Duellolar Konuşulur :)

Herkese günaydıınnn.. 1_ 2 saaate bildirin yapmış olurum.:KK37:.. İnşallah vverimli bir 3hafta geçiricem.. Dün yediğim baklavaları unutmak istiyoruumm:KK14:

merhaba kızlar, demek ki sabah ansızın tartım bozulsa ya da tlf. bozulsa gruptan silineceğim, bu hiç adil değil, bu nedenle bende çıkıyorum...herkese güzel kilo vermeler...
index.php

merhaba kızlar, demek ki sabah ansızın tartım bozulsa ya silineceğim, bu hiç adil değil, bu nedenle bende çıkıyorum...herkese güzel kilo vermeler...
index.php
Bu sadece yarışmanın devamlılığı ve kilo vermeye teşvik edici bir kural.. şartlar el vermiyorsa en başta kurallar yazıyo zaten kabul edenler listeye dahil eediliyo.. Ama tabi sen bikirsin:KK59:

günaydın herkese
gecen hafta:71.3
bu hafta:69.8
69ları görmekten dolayı çoook mutluyum ama bu ortam beni de kasıyor maalesef birbirimize destek olmamız gerekirken

Eklentiler

• 20150311_073306.jpg
    20150311_073306.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 55
herkese günaydın kızlar, bakıyorum da bir soğuk hava rüzgarları var üzüldüm buna:KK61:

dün yoğundum akşam okumaya çalıştım bir sürü alıntı yaptım ama devamını getiremedim. sabahki yazışmaları okuyunca da çok da önemli değilmiş.:KK47::KK47:

Disiplin elbette şart lakin mücbir sebepleride göz önünde bulundurmalıyız, aynı durumda ben de olabilirdim. Sırf o gün resim ekleyemediği için bir yarışmacının diskalifiye olması bana da etik gelmiyor.
ilk sayfada kurallar arasında böyle bir ibareyi farketmedim eğer öyleyse ve kuralları azıcık esnetemiyorsak ben de gruptan ayrılayım, dikalifiye olmaktan iyidir.
Çünkü ben de çok yoğun çalışıyorum resim çekemediğim günler ve/veya yükleyemediğim günler olabilir

Şayet yarışma devam ederse 76.5 kg ile başlayacağım:KK57:.. Bu kadar çabuk pes edileceğini tahmin etmemiştim:KK12:

Eklentiler

• 20150311_103357.jpg
    20150311_103357.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 67
son kez açıklama yapayım o zaman, burada mahzen, lamekan, ben, deadline, yakamoz ve lucky yarışa karar verdik, zaten hepimiz birbirimizi tanıyorduk, yakamoz burada hemen hemen benden sonra en aktif kişi, her gün uğrar menü bildirir vs. vs. ben zaten evim gibi gördüm, her daim buradayım, işim gereği bilgisayar hep açık olduğundan tabiki :)

güzel hoş bir grup olalım istedim :) ama yakamoz bu gün tartılamadığı için ayrılmak zorunda kaldı, yarın aynı şey benimde başıma gelebilir... telefonum zaten terelelli, şarjı bitip duruyor...
her neyse sürekli yazıp durduğum yerde diskalifiye olmaktansa, kendim çıkarım, zaten sayfam var orada yazıyorum,

herkese günaydın kızlar, bakıyorum da bir soğuk hava rüzgarları var üzüldüm buna:KK61:

dün yoğundum akşam okumaya çalıştım bir sürü alıntı yaptım ama devamını getiremedim. sabahki yazışmaları okuyunca da çok da önemli değilmiş.:KK47::KK47:

Disiplin elbette şart lakin mücbir sebepleride göz önünde bulundurmalıyız, aynı durumda ben de olabilirdim. Sırf o gün resim ekleyemediği için bir yarışmacının diskalifiye olması bana da etik gelmiyor.
ilk sayfada kurallar arasında böyle bir ibareyi farketmedim eğer öyleyse ve kuralları azıcık esnetemiyorsak ben de gruptan ayrılayım, dikalifiye olmaktan iyidir.
Çünkü ben de çok yoğun çalışıyorum resim çekemediğim günler ve/veya yükleyemediğim günler olabilir[/Q
mahzencim ben kilonu göremedim..ne kadar verdin canım

ben de kilomu bildireyim bu hafta için:
geçen hafta:83.1
bu hafta:

Eklentiler

• 11.03.2015.jpg
    11.03.2015.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 49
son kez açıklama yapayım o zaman, burada mahzen, lamekan, ben, deadline, yakamoz ve lucky yarışa karar verdik, zaten hepimiz birbirimizi tanıyorduk, yakamoz burada hemen hemen benden sonra en aktif kişi, her gün uğrar menü bildirir vs. vs. ben zaten evim gibi gördüm, her daim buradayım, işim gereği bilgisayar hep açık olduğundan tabiki :)

güzel hoş bir grup olalım istedim :) ama yakamoz bu gün tartılamadığı için ayrılmak zorunda kaldı, yarın aynı şey benimde başıma gelebilir... telefonum zaten terelelli, şarjı bitip duruyor...
her neyse sürekli yazıp durduğum yerde diskalifiye olmaktansa, kendim çıkarım, zaten sayfam var orada yazıyorum,

Arkadasim basindan soyluyorum format tarti resimlidir diye. Kilo vermek ciddiyet gerektirir. Evimde tarti olmadigi zaman gidiyordum 9 hafta gibi bir sure eczanede tartiliyordum.

Madem sayfan vardi bastan gelmeseydin. :KK12:

2015-03-03 10.31.06.jpg

lucky pek başarılı olmadım bu hafta eşim olarak cok özür dilerim:KK43: birazdan gelcem geçmişi okuyup senin kac kilo olduğunu görmedim :-)

X