Bu Duellolar Konuşulur :)

Off bu tlf ile alıntı zor oluyor.
Mahzenim angelic2 senin esin. Bizim rakibemiz ayni zamanda senin de rakiben. Al sana çok bilinmeyenli denklem :KK70:

Off bu tlf ile alıntı zor oluyor.
Mahzenim angelic2 senin esin. Bizim rakibemiz ayni zamanda senin de rakiben. Al sana çok bilinmeyenli denklem :KK70:
ve ben denklemlerden hiç hoşlanmıyorum:KK17::KK17:
rakibimse niye eşim, eşimse niye rakibim:mad::mad:
bi diyorlar eslesin rakip olun, bi diyorlar birbirinize destek olun, motive edin :KK70::KK70:
kafam karışıyor yaw

ve ben denklemlerden hiç hoşlanmıyorum:KK17::KK17:
rakibimse niye eşim, eşimse niye rakibim:mad::mad:
bi diyorlar eslesin rakip olun, bi diyorlar birbirinize destek olun, motive edin :KK70::KK70:
kafam karışıyor yaw
şimdi canım eşine destek olki takımlar arası yarışıyoroz en yüksek yüzde ortalamasını yakalamak için
rakipsin çünkü bireysel sıralamada düelloyu yenmek için hem destek olman hemde ondan iyi olman gerek denklemin açılmış hali:KK70::KK70::KK70:

kızlar günaydın herkeslere bol eksili gün diyorum
şimdi canım eşine destek olki takımlar arası yarışıyoroz en yüksek yüzde ortalamasını yakalamak için
rakipsin çünkü bireysel sıralamada düelloyu yenmek için hem destek olman hemde ondan iyi olman gerek denklemin açılmış hali:KK70::KK70::KK70:
tamam sanırım anlıyorum artık :110::KK24::rolleyes:
kimse yok şimdi birazdan benim işim başımdan aşar, uğrayamam, neyse bakalım sağlık olsun

canım biz şakalaşıyoruz öyle :)

gunaydin-mesajlari-0010.gif

menümü yazayım sonra da kaçayım :KK55:
dün sabah:
yumurta salatası (2 yumurtalı)
peynir, zeytin
ceviz

ara:
1 içli köfte
3 kaşık keşkek

akşam:
yarım ıspanaklı sac böreği :KK43:

oğlum için yapmıştım. Bu cıss oldu ama incecik mayasız hamur ve tam buğdaydan olması biraz hafifletici sebebim,
ya da züğürt tesellisi mi desek?:rolleyes::rolleyes:

30 dk tempolu, 30 dak temposuz yürüyüş :)

bugün sabah:
2 yumurta
az peynir
minik bir parça kabaklı sac böreği

menümü yazayım sonra da kaçayım :KK55:
dün sabah:
yumurta salatası (2 yumurtalı)
peynir, zeytin
ceviz

ara:
1 içli köfte
3 kaşık keşkek

akşam:
yarım ıspanaklı sac böreği :KK43:

oğlum için yapmıştım. Bu cıss oldu ama incecik mayasız hamur ve tam buğdaydan olması biraz hafifletici sebebim,
ya da züğürt tesellisi mi desek?:rolleyes::rolleyes:

30 dk tempolu, 30 dak temposuz yürüyüş :)

bugün sabah:
2 yumurta
az peynir
minik bir parça kabaklı sac böreği

afiyet olsun

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bir ev popaçası
Bi kaç Çatal közlenmiş biber, patlıcan
8 siyah zeytin
Bi bardak çay

herkese günaydın bugün evdeyim 2 gün rapor aldım dogru düzgün bir menüm olmadığı için paylaşmadım fena haldede başım ağrıyor
buarada düelloda kaç kişiyiz günlüğümüz cok aktif değil üzülüyorum açıkçası :KK43::KK43:

herkese günaydın bugün evdeyim 2 gün rapor aldım dogru düzgün bir menüm olmadığı için paylaşmadım fena haldede başım ağrıyor
buarada düelloda kaç kişiyiz günlüğümüz cok aktif değil üzülüyorum açıkçası :KK43::KK43:

rapor alman iyi olmuş, dinlenirsin, kısa sürede geçer inşallah.
10 kişiyiz canım, çok kalabalık olmasındansa böyle iyi, herkesin işi gücü var sanırım :)

menümü yazayım
sabah
sirkeli su :)
2 kk peynir
7 zeytin
2 dilim tb ekmeği
500 ml su
yeşil çay
5-1 çay

öğlen nohut varmış, gitsem mi bilemedim :)

huuu kızlar kimse yok mu?:KK69:

gelin en azından menülerinizi yazın ayol, tek başına konuşuyor gibiyim.:KK72:

yakında bende terkedicem sayfayı,:KK47:

Yemeğimi evde unuttum. Kahvaltıda yapmadım. Öğle yemeğinde tost yedim şimdi. Karbonhidrat konusunda dikkatli olmak isterken hiç ettim bugünü.
Akşamı aynı düzende sürdürüm ama moralim bozuldu işte.

bende buralardayım biraz yatıp tekrar uğruyorum siteye bakalım neler olmuş diye
buarada çarşambadan korkuyorum hedefim bu hafta 70 falandı

X