- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi AklinYolu1
Niye başladın canımeşim bende ekmek yemeye 2-3 gündür başladım, ondan önce yemiyordum :)
Ben kahvaltıda 3 kepekli grisini yiyorum ekmek yerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye başladın canımeşim bende ekmek yemeye 2-3 gündür başladım, ondan önce yemiyordum :)
Niye başladın canım
Ben kahvaltıda 3 kepekli grisini yiyorum ekmek yerine
Ah bu soguk algınlıgı bu ara herkesi vurdu ya dikkat et canm kendine.
Bende regl olcam şişmeye basladım umarım carsambaya kadar olurum yoksa 1bucuk kg fln fazla cıkıyorum
2mizinde bu sekilde denk gelmesi kötü oldu
vucudu şaşırtmak için olabilir aslında alışkanlıklar arada bozulmalı sonra eski düzene dönülmeli kızlar bize isafir gelecek buralardayım takipteyim ama yazamayabilirm pek tamma mı görüşürüz gidip cısslardan uzak kalma planları yapmalıyım kendime cıs ları hazırlarkenne bileyim, diyetimde değişiklik yaptım, önceden karataya yakın bir diyet uyguluyordum, şimdi ekmeğide koydum hayatıma, ama sadece sabahları yiyorum , bakalım 2-3 hafta böyle devam etmeyi düşünüyorum, sonucu hep beraber göreceğiz :)
vucudu şaşırtmak için olabilir aslında alışkanlıklar arada bozulmalı sonra eski düzene dönülmeli kızlar bize isafir gelecek buralardayım takipteyim ama yazamayabilirm pek tamma mı görüşürüz gidip cısslardan uzak kalma planları yapmalıyım kendime cıs ları hazırlarken
yemiycemm hayır yok olmaz benim 63ten inmem şartaman dikkat et, sakın seni gaza getirip yedirmesinler,
görüşürüz canımmbende çıkıyorum kızlar, artık yarın görüşmek dileğiyle diyeyim, akşama giremiycem gibi, öpüldünüz :)
iyi iyi kırmızıları şimdiden eledik desene
canım şaka tabiki, ikinize de geçmiş olsun , hele bir iyileşin, bomba gibi dönersiniz önümüzdeki haftaya bol bol limonlu ıhlamur tüketin bu arada, iyi gelir
kız akşama misafir var ya çok mutsuzum survivor izleyecektim halbuki bana rapor ver özellikle anıl turabi yi merak ediyorum şimdiden söyleyim sana burdan gelince sorcamHain eflatun
kız akşama misafir var ya çok mutsuzum survivor izleyecektim halbuki bana rapor ver özellikle anıl turabi yi merak ediyorum şimdiden söyleyim sana burdan gelince sorcam
Menuler ayniymis:))Öğle yemeğim
Izgara tavuk göğüs+su
Menuler ayniymis:))
bence 30 ds :)Jillian yine geldi önüme başlasam diyorumda hangi seriye başlasam karar veremiyorum
Evet canım, rakibem gerçekten zorlu, ama rakibim mi partnerim mi anlayamadım hâlâ@angelic2 hocamdan dun fena fırça yedim yalniz nick degistirdim ya eli masali belli, zorlu bir rakip olacak sanslisin mahzenim
geçmiş olsun cnm, ben de yeni yeni atlatıyorum.günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü bende kutlarım çok halsizim birazdan dra gideceğim bu halde okula gidemem