Bu Duellolar Konuşulur :)

sabah güzel bir kahvaltı yapınca bu gün 2 öğün yemeye karar verdim

sabah
bol muhlama
az omlet
2 dilim ekmek

akşam saat 4 gibi olur
haşlanmış tavuk
salata
yoğurt yerim ve günü kapatırım :)

spor olarak 2-3 saate yakın temizlik bu gün yeterli olur sanırım :)

Niye başladın canım
Ben kahvaltıda 3 kepekli grisini yiyorum ekmek yerine

ne bileyim, diyetimde değişiklik yaptım, önceden karataya yakın bir diyet uyguluyordum, şimdi ekmeğide koydum hayatıma, ama sadece sabahları yiyorum , bakalım 2-3 hafta böyle devam etmeyi düşünüyorum, sonucu hep beraber göreceğiz :)

Ah bu soguk algınlıgı bu ara herkesi vurdu ya dikkat et canm kendine.
Bende regl olcam şişmeye basladım umarım carsambaya kadar olurum yoksa 1bucuk kg fln fazla cıkıyorum
2mizinde bu sekilde denk gelmesi kötü oldu:mad:

iyi iyi kırmızıları şimdiden eledik desene:KK53:

canım şaka tabiki, ikinize de geçmiş olsun :KK60:, hele bir iyileşin, bomba gibi dönersiniz önümüzdeki haftaya :KK19: bol bol limonlu ıhlamur tüketin bu arada, iyi gelir :KK50:

ne bileyim, diyetimde değişiklik yaptım, önceden karataya yakın bir diyet uyguluyordum, şimdi ekmeğide koydum hayatıma, ama sadece sabahları yiyorum , bakalım 2-3 hafta böyle devam etmeyi düşünüyorum, sonucu hep beraber göreceğiz :)
vucudu şaşırtmak için olabilir aslında alışkanlıklar arada bozulmalı sonra eski düzene dönülmeli:KK66: kızlar bize isafir gelecek buralardayım takipteyim ama yazamayabilirm pek tamma mı görüşürüz gidip cısslardan uzak kalma planları yapmalıyım kendime cıs ları hazırlarken:mad::mad:

vucudu şaşırtmak için olabilir aslında alışkanlıklar arada bozulmalı sonra eski düzene dönülmeli:KK66: kızlar bize isafir gelecek buralardayım takipteyim ama yazamayabilirm pek tamma mı görüşürüz gidip cısslardan uzak kalma planları yapmalıyım kendime cıs ları hazırlarken:mad::mad:

aman dikkat et, sakın seni gaza getirip yedirmesinler, :KK53:

bende çıkıyorum kızlar, artık yarın görüşmek dileğiyle diyeyim, akşama giremiycem gibi, öpüldünüz :):KK60:

kız akşama misafir var ya çok mutsuzum survivor izleyecektim halbuki bana rapor ver özellikle anıl turabi yi merak ediyorum şimdiden söyleyim sana burdan gelince sorcam :mad::mad:

Ahahhahahah ayy kıyamam kuzum ya tamam ben söylerim zaten yarın özet niye tamamını verirler yine :KK48::KK48:

Slm kızlar
Ara öğünüm
3 yemek kasığı lor peyniri
Kayınvalidem Cevizli Börek yapmış yarım ince bi dilim yedim
Akşam yemeğim biraz önce yedim
Bit yumurtadan kıymalı Omlet
Yarım bardak kola ( çok canım çekti tatlı isteğimi bastırmak için)

Afiyet olsun esim

Kizlar bu gün tavuk günü olmus . Benim menude tavuk vardi fazladan pilavda :KK70:

selam kızlar, günümüz kutlu olsun
Jillian yine geldi önüme başlasam diyorumda hangi seriye başlasam karar veremiyorum:KK70:
bence 30 ds :)
@angelic2 hocamdan dun fena fırça yedim yalniz :KK20: nick degistirdim ya :oops: eli masali belli, zorlu bir rakip olacak sanslisin mahzenim:KK66:
Evet canım, rakibem gerçekten zorlu, ama rakibim mi partnerim mi anlayamadım hâlâ:rolleyes:
günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü bende kutlarım çok halsizim birazdan dra gideceğim bu halde okula gidemem :KK12:
geçmiş olsun cnm, ben de yeni yeni atlatıyorum.

X