- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kadınlar günümüz kutlu olsun...
Seninde kadınlar gunun kutlu olsun canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar günümüz kutlu olsun...
Günaydın=)
olsun canım az yemişsisn birde kızarmış nasıl kızarmış ona göre tost makinesinde falan olnasa hiç sıkıntı yok kalorisi çok düşüyormuş ve daha sağlıklıymış aklında olsun yarın bir daha deneyelim ekmeksiz bir günGünaydınnnnn
Eşim nerelerdesinnn
Kahvaltım
Omlet
Peynir çeşitleri
Şekersiz çay
1dilimden daha kucuk kızarmıs ekmek(ekmek yememe kuralına uyamadım)
çok iyiSlm kızlar
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak Çay
Bi dilim salam, kaşar
olsun canım az yemişsisn birde kızarmış nasıl kızarmış ona göre tost makinesinde falan olnasa hiç sıkıntı yok kalorisi çok düşüyormuş ve daha sağlıklıymış aklında olsun yarın bir daha deneyelim ekmeksiz bir gün
günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü bende kutlarım çok halsizim birazdan dra gideceğim bu halde okula gidemem
tskler cnm sanırım soğuk algınlığı biyandanda regl olacamAaa neyin var canm ya gecmiş olsun
Seninde kadınlar gunun kutlu olsun
tskler cnm sanırım soğuk algınlığı biyandanda regl olacam
nasıl geçiyor diyet çarsamba kendimden umutlu değilim büyük iş sana düşüyor
evet kızartınca baya kalorisi düşüyor birde daha doyurucu oluyormuşEkmek kızartma makinesine attm baya nar gibi olunca aldım canm
İnsallah öyledir
napalım sağlık olsun artıkAh bu soguk algınlıgı bu ara herkesi vurdu ya dikkat et canm kendine.
Bende regl olcam şişmeye basladım umarım carsambaya kadar olurum yoksa 1bucuk kg fln fazla cıkıyorum
2mizinde bu sekilde denk gelmesi kötü oldu
evet kızartınca baya kalorisi düşüyor birde daha doyurucu oluyormuş
evet canım git bencedegünaydın kızlar herkesin kadınlar gününü bende kutlarım çok halsizim birazdan dra gideceğim bu halde okula gidemem
bir sonrajki haftaya bomba gibi dömnersizni o zaman regl şişkinliğide iner bakalım neler olacak siz yine dikkat edindeAh bu soguk algınlıgı bu ara herkesi vurdu ya dikkat et canm kendine.
Bende regl olcam şişmeye basladım umarım carsambaya kadar olurum yoksa 1bucuk kg fln fazla cıkıyorum
2mizinde bu sekilde denk gelmesi kötü oldu
3 günlük ekmek yememe Kuralı benim için bi kural olmamış
4 Yıldır yemiyorum da
Çok nadir bi iki lokma alırım