Bu Duellolar Konuşulur :)

Alinti yapamiyorum. Esim nasilsin evine donmussun ne mutlu sana.
Mahzen menu super
Deadline rakibemsin ne yapayim. Oyle demem gerek :KK70:

Mahzen sayfamdakinide yazayim jillian no more cok zor ve uzun deadline in dedigi gibi. Killer gobek icin birebir ama zor. Rippet ise basen falan icin idealmis. Bende basen yok. Ama killerde gozumde buyuyor. No moreyi de denedim merak etmistim. En iyisi ben simdilik yuruyeyim :KK70:

Mahzen menu super

Mahzen sayfamdakinide yazayim jillian no more cok zor ve uzun deadline in dedigi gibi. Killer gobek icin birebir ama zor. Rippet ise basen falan icin idealmis. Bende basen yok. Ama killerde gozumde buyuyor. No moreyi de denedim merak etmistim. En iyisi ben simdilik yuruyeyim :KK70:
Jillian yine geldi önüme başlasam diyorumda hangi seriye başlasam karar veremiyorum:KK70:

Yok canım Salı günü evime dönüyorum

Mahzen menu super

Günaydın yakamozcum seninde kadinlar gunun kutlu olsun.

Sabah
Bol muhlama
2 dilim tb ekmegi
Az omlet

Dünkü 22 dk jillian beni mahvetmis. Uzun zamandır böyle kas ağrım olmamisti. Demek ki 1 saat yapsaymisim yerden kalkamiycakmisim.

X