Bu Duellolar Konuşulur :)

Deadlinacim beni

Esim beni anlattimi ..e ama bir onceki msajinda beni tanimadigini soyledin:KK70:
bens eni tanımıyorum dedim oda bana seni anlatan mesajını attı hemen tanımış eşin seni çok şanslısın:KK70: uzun bişey olmasına gerek yok içinden gelen cümlelerle neden kilo almış falan yazacaksın sendende bekliyorum:KK50::KK50:

Slm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç

7 Mart

Kahvaltı
Domates-Salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
4 Zeytin

Akşam
1 dilim su böreği

Akşam acıkırsam yoğurt ya da süt içerim.

Su: 3 litre
Spor: 3 mile leslie

Slm kızlar
Bi bardak nescafe
Eşin uzaktmıydı. Ne güzel moral olmuş sana=)

Bende öğle akşam arası diye okuyunca akşam menüsüde gelcek diye korktum bian =)

Esim demissin ustume alinacaktim neredeyse :KK70:
Tebrikler canim.

Slm kızlar
Bi bardak nescafe

Aksami erken yedim ondan oyle yazdım :KK70:

Kizlar alintilar ters olmus kusuruma bakmayin :KK70:

bende ara ve akşam yazayım öğlen yok akşamıda 5 te yedim
ara 1 muz 1 bardak süt
akşam 1 yemek kaşığı peynirli makarna az yağlı:KK67: ay canım çok çekti neyse artık
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 yumurtalı domatesli mantarlı omlet aslında ben kendime bunu yaptım yemeğe ama herkes makarna yerken dayanamadım aldım bende:KK12:

bende ara ve akşam yazayım öğlen yok akşamıda 5 te yedim
ara 1 muz 1 bardak süt
akşam 1 yemek kaşığı peynirli makarna az yağlı:KK67: ay canım çok çekti neyse artık
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 yumurtalı domatesli mantarlı omlet aslında ben kendime bunu yaptım yemeğe ama herkes makarna yerken dayanamadım aldım bende:KK12:

Ye ye :KK70:

selam kızlar
deadline deadline veya A AklinYolu1 eşimle, kankamla henüz çok kaynaşamadık ben onda hikayemi attım ama o henüz cevap veremedi o yüzden atamıyorum üzgünüm.
angelic2 angelic2 bekliyorum seni burda
Hm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yani
valla ben karatay vari yapmaya çalıştığım için yemiyorum. ekmek yediğimizde daha çok acıkıyoruz çünkü.
kahvaltında yumurta peynir yoksa ekmek ye ama 2 yumurta ve ekmeksiz çok daha uzun süre tok kalıyoruz.

öğle ve akşam menüm
bulgur pilavı
ayran
az etli közlenmiş patlıcan yemeği

normalde haftasonları 2 öğün yapardım bugün maalesef 3 oldu :KK43:

spor olarak çarşıda yürüyüşü saycam, pek vitrin yürüyüşü sayılmaz en az 20 dakika kesintisiz orta tempolu yürüyüşten sonra toplam 1.5 saat yürüdük.

selam kızlar
deadline deadline veya A AklinYolu1 eşimle, kankamla henüz çok kaynaşamadık ben onda hikayemi attım ama o henüz cevap veremedi o yüzden atamıyorum üzgünüm.
angelic2 angelic2 bekliyorum seni burda

valla ben karatay vari yapmaya çalıştığım için yemiyorum. ekmek yediğimizde daha çok acıkıyoruz çünkü.
kahvaltında yumurta peynir yoksa ekmek ye ama 2 yumurta ve ekmeksiz çok daha uzun süre tok kalıyoruz.
tamam canım sorun değil görünce mesajını dönecektir ben senin hikayeni biliyorum kısmen zaten angelic tarafından dinleriz atar müsait olunca :KK68: sende onun hakkında bişeyler öğrenince atarsın :KK66:

X