Bu Duellolar Konuşulur :)

kızlar ekmek yememe kuralına uyuyoruz ne güzel ben dün çok dikkat edemedim hastalıktan ne yediğimi bilmiyorum ama bugün bu konuda dikkatliyim hep beraber daha fıstık olucaz:21::21:
Hm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yani

afiyet olsun canım, güne güzel başlamışsın :)

neyse duşa gireyim 20 dk beni çok terletti :)
hoşcakalın kızlar :)

teşekkür ederim cnm, sen de öyle. Ama mühim ve zor olanı aynı şekilde güzel kapatabilmek günü, inşallah hepimiz bu konuda cok başarılı oluruz.

Günaydın kızlar
günaydın cnm
kızlar ekmek yememe kuralına uyuyoruz ne güzel ben dün çok dikkat edemedim hastalıktan ne yediğimi bilmiyorum ama bugün bu konuda dikkatliyim hep beraber daha fıstık olucaz:21::21:
geçmis olsun cnm, kac gündür ben de bi iyileşemedim dogru dürüst, inşallah çabuk atlatırsin
evettt ya hep beraber fıstık oluciz:KK76::KK76:

Hm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yani
evde mi yapıyorsun kahvaltını birkaç gün vucut şaşırsın diye yemiyoruz ama yumurta falan yoksa kahvaltında yiyebilirsin bugün psikolojik olarak hazırla kendini yarın katıl bize istersen:KK66:

evde mi yapıyorsun kahvaltını birkaç gün vucut şaşırsın diye yemiyoruz ama yumurta falan yoksa kahvaltında yiyebilirsin bugün psikolojik olarak hazırla kendini yarın katıl bize istersen:KK66:
Aslında ben hiç kahvaltı yapmıyordum. Kahvaltı yapmaya yeni başladım vücut buna şaşırcak bence:KK70:
yarından itibaren bende yemeyim o zaman=)

Aslında ben hiç kahvaltı yapmıyordum. Kahvaltı yapmaya yeni başladım vücut buna şaşırcak bence:KK70:
yarından itibaren bende yemeyim o zaman=)
ha o zman evet seninki daha şaşırtıcı olabilir:KK70::KK70: ben her sabah nerdeyse aynı saatlerde aynı kahvaltıyı yapıyorum şaşırması lazımdı baya kabullenmişti çünkü :KK70:

günaydın survivor arkadaşım akşam uyuyakalmazsam kaynatırız artık:KK70:

selam canım:KK54: ben senin hakkında çok bişey bilmiyorum eşinde bana yazmadı hala bilgilerini yazarsa seni tanıycam inşallah:KK70:

menü çok güzel canım sadece salamı pek önermiyorlar bildidğim kadarıyla diyette işlenmiş olduğu için aklında olsun hergün yeme yani kilo vermeyi duraklattığını duymuştum:KK54:

güzel menü canım afiyet olsun:KK66:
Biliyorum canım sadece protein Günlerinde yiyorum
Bugün ve yarın protein diyeti yapıyorum
Güzel ve Kalıcı sonuçlar alıyorum bu şekilde

X