- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi AklinYolu1
günaydın mahzen tünaydın diyeyim gerçiHerkese günaydın
Anlamadım ama neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın mahzen tünaydın diyeyim gerçiHerkese günaydın
Anlamadım ama neyse
Kahvaltı menüm
1 yumurta
az peynir
Maydonoz
az menemen
1 ceviz
günaydın canımGünaydın kızlar
Hm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yanikızlar ekmek yememe kuralına uyuyoruz ne güzel ben dün çok dikkat edemedim hastalıktan ne yediğimi bilmiyorum ama bugün bu konuda dikkatliyim hep beraber daha fıstık olucaz
afiyet olsun canım, güne güzel başlamışsın :)
neyse duşa gireyim 20 dk beni çok terletti :)
hoşcakalın kızlar :)
günaydın cnmGünaydın kızlar
geçmis olsun cnm, kac gündür ben de bi iyileşemedim dogru dürüst, inşallah çabuk atlatırsinkızlar ekmek yememe kuralına uyuyoruz ne güzel ben dün çok dikkat edemedim hastalıktan ne yediğimi bilmiyorum ama bugün bu konuda dikkatliyim hep beraber daha fıstık olucaz
evde mi yapıyorsun kahvaltını birkaç gün vucut şaşırsın diye yemiyoruz ama yumurta falan yoksa kahvaltında yiyebilirsin bugün psikolojik olarak hazırla kendini yarın katıl bize istersenHm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yani
Aslında ben hiç kahvaltı yapmıyordum. Kahvaltı yapmaya yeni başladım vücut buna şaşırcak benceevde mi yapıyorsun kahvaltını birkaç gün vucut şaşırsın diye yemiyoruz ama yumurta falan yoksa kahvaltında yiyebilirsin bugün psikolojik olarak hazırla kendini yarın katıl bize istersen
ha o zman evet seninki daha şaşırtıcı olabilir ben her sabah nerdeyse aynı saatlerde aynı kahvaltıyı yapıyorum şaşırması lazımdı baya kabullenmişti çünküAslında ben hiç kahvaltı yapmıyordum. Kahvaltı yapmaya yeni başladım vücut buna şaşırcak bence
yarından itibaren bende yemeyim o zaman=)
Biliyorum canım sadece protein Günlerinde yiyorumgünaydın survivor arkadaşım akşam uyuyakalmazsam kaynatırız artık
selam canım ben senin hakkında çok bişey bilmiyorum eşinde bana yazmadı hala bilgilerini yazarsa seni tanıycam inşallah
menü çok güzel canım sadece salamı pek önermiyorlar bildidğim kadarıyla diyette işlenmiş olduğu için aklında olsun hergün yeme yani kilo vermeyi duraklattığını duymuştum
güzel menü canım afiyet olsun
anladım canım şimdi menün mabtıklı geldi bilmediğimden öyle oldu o zaman afiyet olsun onun dışında zaten bence çok iyiBiliyorum canım sadece protein Günlerinde yiyorum
Bugün ve yarın protein diyeti yapıyorum
Güzel ve Kalıcı sonuçlar alıyorum bu şekilde
Pek sağlıklı maşallah=)ara olarak şu an ıhlamur bir dilim limon 3 tane karabiber 3 karanfil ayva ve zencefilden oluşan çayımı içiyorumm
hasta olduktan sonra sağlıklı içmenin anlamı kalmıyor ama hasta olmadan yapsaydım daha hoştuPek sağlıklı maşallah=)
eşin seni anlattı sende anlat istersen bir ara onu nerde hani senin yazı mesaj bekliyorum ocean 7 hakkında:))))))))
Deadlinacim benihasta olduktan sonra sağlıklı içmenin anlamı kalmıyor ama hasta olmadan yapsaydım daha hoştu
Esim beni anlattimi ..e ama bir onceki msajinda beni tanimadigini soyledineşin seni anlattı sende anlat istersen bir ara onu nerde hani senin yazı mesaj bekliyorum ocean 7 hakkında