Bu Duellolar Konuşulur :)

Deadlinacim beni

Esim beni anlattimi ..e ama bir onceki msajinda beni tanimadigini soyledin
bens eni tanımıyorum dedim oda bana seni anlatan mesajını attı hemen tanımış eşin seni çok şanslısın uzun bişey olmasına gerek yok içinden gelen cümlelerle neden kilo almış falan yazacaksın sendende bekliyorum

Slm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç

7 Mart

Kahvaltı
Domates-Salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
4 Zeytin

Akşam
1 dilim su böreği

Akşam acıkırsam yoğurt ya da süt içerim.

Su: 3 litre
Spor: 3 mile leslie

Eşin uzaktmıydı. Ne güzel moral olmuş sana=)

Bende öğle akşam arası diye okuyunca akşam menüsüde gelcek diye korktum bian =)

Esim demissin ustume alinacaktim neredeyse
Tebrikler canim.

Aksami erken yedim ondan oyle yazdım

Kizlar alintilar ters olmus kusuruma bakmayin

bende ara ve akşam yazayım öğlen yok akşamıda 5 te yedim
ara 1 muz 1 bardak süt
akşam 1 yemek kaşığı peynirli makarna az yağlı ay canım çok çekti neyse artık
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 yumurtalı domatesli mantarlı omlet aslında ben kendime bunu yaptım yemeğe ama herkes makarna yerken dayanamadım aldım bende

Ye ye

selam kızlar
deadline veya A AklinYolu1 eşimle, kankamla henüz çok kaynaşamadık ben onda hikayemi attım ama o henüz cevap veremedi o yüzden atamıyorum üzgünüm.
angelic2 bekliyorum seni burda
Hm ben o kurala bugün uymadım daha doğrusu kahvaltıda 1 dilim yiyordum yemeyim mi yani
valla ben karatay vari yapmaya çalıştığım için yemiyorum. ekmek yediğimizde daha çok acıkıyoruz çünkü.
kahvaltında yumurta peynir yoksa ekmek ye ama 2 yumurta ve ekmeksiz çok daha uzun süre tok kalıyoruz.

öğle ve akşam menüm
bulgur pilavı
ayran
az etli közlenmiş patlıcan yemeği

normalde haftasonları 2 öğün yapardım bugün maalesef 3 oldu

spor olarak çarşıda yürüyüşü saycam, pek vitrin yürüyüşü sayılmaz en az 20 dakika kesintisiz orta tempolu yürüyüşten sonra toplam 1.5 saat yürüdük.

tamam canım sorun değil görünce mesajını dönecektir ben senin hikayeni biliyorum kısmen zaten angelic tarafından dinleriz atar müsait olunca sende onun hakkında bişeyler öğrenince atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…