Bu Duellolar Konuşulur :)

kız çok hoşsun ya tamam pazartesi bomba dönüşler yap bebişlerle takıl haftasonu telefonunda yapılır umarım en kısa sürede

kızlar benim önceden sarayca idi nickim, burada bir arkadaş tarafından ifşa olunca başka bir nick le zayifolacam, yazmaya başladım, bu gün tekrar sarayca yaptım, arkadaşımda okursa okusun ne yapayım artık , burdan da selam olsun ona

anladım canım tamam o zaman eskiye döndün yani

Slm kızlar
Sarayca canım yediğim pasta 1 cm dir kalınlığı
Eflatun renginide çok severim umarım Uğur getirir bize

ifşa derken canım, hayrola? ben hep saraycayı özledim zaten, benden de selam olsun ona

sealm kızlar bende yeni gelebildim hastalıktan pek uyuyamadım gece burnum tıkalı olduğundan nefes almakta zorlandım sabah biraz uyumuşum ilaç alınca normalde ilaç içmeyi sevmiyorum ama mecbur kalınca işte
bugünki menüm
sabah 6 da yarım elma 4 tane çiğ badem yedim aç karnına ilaç içmemek için
10.00 da 2 yumurta 1 kk peynir maydonoz minik 4 domates 4 zeytin ve yine 5 tane çiğ bedem yedim ayrıca şekersiz çay

günaydın survivor arkadaşım akşam uyuyakalmazsam kaynatırız artık
Hu hu kimse yokmu
selam canım ben senin hakkında çok bişey bilmiyorum eşinde bana yazmadı hala bilgilerini yazarsa seni tanıycam inşallah

Slm kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Iki dilim kaşar
Iki dilim salam
3 Çatal tavuk sote
Bi bardak çay
menü çok güzel canım sadece salamı pek önermiyorlar bildidğim kadarıyla diyette işlenmiş olduğu için aklında olsun hergün yeme yani kilo vermeyi duraklattığını duymuştum
Kahvaltim:)))
Peynir
zeytin
bir yumurta

Domates salatalik
bir bardak turk cayi:))
güzel menü canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…