- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Jillian yine geldi önüme başlasam diyorumda hangi seriye başlasam karar veremiyorumAlinti yapamiyorum. Esim nasilsin evine donmussun ne mutlu sana.
Mahzen menu super
Deadline rakibemsin ne yapayim. Oyle demem gerek
Mahzen sayfamdakinide yazayim jillian no more cok zor ve uzun deadline in dedigi gibi. Killer gobek icin birebir ama zor. Rippet ise basen falan icin idealmis. Bende basen yok. Ama killerde gozumde buyuyor. No moreyi de denedim merak etmistim. En iyisi ben simdilik yuruyeyim
30 days yaptin mi. Yapmadiysan ondan basla derimJillian yine geldi önüme başlasam diyorumda hangi seriye başlasam karar veremiyorum
2 level ın yarısında bırakmıştım. o yüzden kararsızım. biraz izleyim videoları.30 days yaptin mi. Yapmadiysan ondan basla derim
2 level ın yarısında bırakmıştım. o yüzden kararsızım. biraz izleyim videoları.
ripped le arasındaki farkı biliyomusun?o zaman tekrar başlayabilirsin 30 days a süper inceltiyor :)
geçmiş olsun canım al bendende aynısı ikisi aynı anda gelir zaten vucut direncin düşyor regl olacağın zaman gripte arkasından dikkat etmeye çalış kendinefena halde hastayım biyandan da regl olacam diyete falan dikkat etmedim hiç
tskler cnm sanada geçmiş olsun bu hafta artılarda olacağım sanırımgeçmiş olsun canım al bendende aynısı ikisi aynı anda gelir zaten vucut direncin düşyor regl olacağın zaman gripte arkasından dikkat etmeye çalış kendine
yok kız olmazsın bence yinede dikkat etmyeye çalış sen şimdi bende hastayım arada kaçıyor yapabildiğin kadar yap birde ne düşünürsen o olur olumsuz düşünme sakın kilo alcam dersen kilo alırsıntskler cnm sanada geçmiş olsun bu hafta artılarda olacağım sanırım
rippet basen 30 days tüm vücut bildiğim kadarıylaripped le arasındaki farkı biliyomusun?
geçmiş olsun canım, yarına dikkat edersin, bozma moralinifena halde hastayım biyandan da regl olacam diyete falan dikkat etmedim hiç
tskler cnm sanada geçmiş olsun bu hafta artılarda olacağım sanırım
rippet basen 30 days tüm vücut bildiğim kadarıyla
Aynen.saol tatlım basenim en dertli bölgem ama göbeğide hiçe sayamam shred yapayım en iyisi.
Alinti yapamiyorum. Esim nasilsin evine donmussun ne mutlu sana.
Mahzen menu super
Deadline rakibemsin ne yapayim. Oyle demem gerek
Mahzen sayfamdakinide yazayim jillian no more cok zor ve uzun deadline in dedigi gibi. Killer gobek icin birebir ama zor. Rippet ise basen falan icin idealmis. Bende basen yok. Ama killerde gozumde buyuyor. No moreyi de denedim merak etmistim. En iyisi ben simdilik yuruyeyim