Bu Duellolar Konuşulur :)

evet canım nasıl olmuş :KK66:

canım ben zayifolacam, nick değiştirdim ama krize neden olmuşum, özür dilerim :KK43:

:KK19: evet tam kendisi

özür dilerim canım, bir daha olmaz o_O

canımsın :KK60:

kız sorun benim, sen değilsin :KK48:

evet evet aynen :eek:

:KK14:

incecik derken eşim :KK51:

:KK60:

sonuçlarını yaz buraya canım, merak ettim bende :KK39:

evet canım, @_SARAYCA zayıfolacam, eski nickine dönmüş, çok da iyi olmuş bence
sürekli nick değirse kafalar karışır ama bir kereye mahsus değişmesinde sıkıntı olmaz. bundan sonra o isimleriyle öğreniriz.

dur canım ya nereye, kimse gidemez öyle bu düellodan:rolleyes::rolleyes:

şu smothie de ne ola ki?

yav ben yaşlanmışım aklım ermez böyle şeylere hiççç, çok karışık geldi bana uymaz :)

:KK60: canımsın ya
smothie ile ilgili önceki sayfalarda link verdim, hatta mahzen bi bak dedim, ama boş ver ya, şimdilik sağlıklı beslenmemize devam edelim, :KK54:

aboooo ne yaptım ben yaaaa, :KK53:

süpersin gizli aşkım :-)

geçmiş olsun canım :KK60:

gündüz baktım baktım kimse yoktu, akşamları ve haftasonu pek müsait olamıyorum, güccücük 2 bebişim var, telefonumda bozuldu zaten, pazartesi bomba gibi burada olurum inşallah :p

yakamozum eflatun bize çok yakıştı :)

burdayız ya kız :KK69:

ayy önceden bende izlerdim, şimdi televizyon nedir unuttum, bol bol niloya, pororo, kayu izliyoz :rolleyes::rolleyes:

sanada geçmiş olsun kuzum :KK60:

süper canım :KK66:

hadi bakalım başlasın duello o zaman :rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70:kız çok hoşsun ya tamam pazartesi bomba dönüşler yap bebişlerle takıl haftasonu telefonunda yapılır umarım en kısa sürede:KK60:

kızlar benim önceden sarayca idi nickim, burada bir arkadaş tarafından ifşa olunca başka bir nick le zayifolacam, yazmaya başladım, bu gün tekrar sarayca yaptım, arkadaşımda okursa okusun ne yapayım artık , burdan da selam olsun ona :rolleyes::rolleyes:

kızlar benim önceden sarayca idi nickim, burada bir arkadaş tarafından ifşa olunca başka bir nick le zayifolacam, yazmaya başladım, bu gün tekrar sarayca yaptım, arkadaşımda okursa okusun ne yapayım artık , burdan da selam olsun ona :rolleyes::rolleyes:
anladım canım tamam o zaman eskiye döndün yani:KK70:

Slm kızlar
Sarayca canım yediğim pasta 1 cm dir kalınlığı
Eflatun renginide çok severim umarım Uğur getirir bize

ifşa derken canım, hayrola? ben hep saraycayı özledim zaten, benden de selam olsun ona:KK71::KK71:

sealm kızlar bende yeni gelebildim hastalıktan pek uyuyamadım gece burnum tıkalı olduğundan nefes almakta zorlandım sabah biraz uyumuşum ilaç alınca normalde ilaç içmeyi sevmiyorum ama mecbur kalınca işte:KK47:
bugünki menüm
sabah 6 da yarım elma 4 tane çiğ badem yedim aç karnına ilaç içmemek için
10.00 da 2 yumurta 1 kk peynir maydonoz minik 4 domates 4 zeytin ve yine 5 tane çiğ bedem yedim ayrıca şekersiz çay:KK51:

günaydın survivor arkadaşım akşam uyuyakalmazsam kaynatırız artık:KK70:
Hu hu kimse yokmu
selam canım:KK54: ben senin hakkında çok bişey bilmiyorum eşinde bana yazmadı hala bilgilerini yazarsa seni tanıycam inşallah:KK70:

Slm kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Iki dilim kaşar
Iki dilim salam
3 Çatal tavuk sote
Bi bardak çay
menü çok güzel canım sadece salamı pek önermiyorlar bildidğim kadarıyla diyette işlenmiş olduğu için aklında olsun hergün yeme yani kilo vermeyi duraklattığını duymuştum:KK54:
Kahvaltim:)))
Peynir
zeytin
bir yumurta

Domates salatalik
bir bardak turk cayi:))
güzel menü canım afiyet olsun:KK66:

X