Bu Duellolar Konuşulur :)

Ben 100 kiloyla başladım ve boyum 163 baya kısayım yani :) senin yine boyun var verirsin merak etme
oo 100 kiloylamı başladın maşallah çok iyi vermişsin o zaman ya tebrikler. Ben yavaş veriyorum diyet yapamıyorum açıkçası ama akşam erken yemeye çalışıyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum öyle.

tamda boyunu sormuştum boya göre oranlarsak çokta kilolu değilsin ya benim boyum 162 mesela ay bende bir 5 cm daha uzun olsaydım ne olurdu
vücudum orantılı olsa dediğin gibi olacak ama benim basen sorunum var, alt taraf fena o yüzden kötü görünüyorum ama bi 10 kilo versem süper olacak bakalım. Düello şans getirsin :)

Benimde şu aralar yaptığım o inan bana daha iyi diyet değil sağlıklı beslenme çünkü n zaman diyete başladım desem akşam saldırıyprum her yere pisboğazımda biraz :)

vücudum orantılı olsa dediğin gibi olacak ama benim basen sorunum var, alt taraf fena o yüzden kötü görünüyorum ama bi 10 kilo versem süper olacak bakalım. Düello şans getirsin :)
Benimde öyle veriyorum veriyorum alt taraf gitmiyor ya armut diyorlar bize

Merhaba düello team. Ben bugun sporumu yaptim yürüdüm yürüdüm doyamadim. 45 dk yaklasik 6 km yurudumm. Daha da yürüdüm de eve dönüp çalışmak zorundayım. deadline duyrulur :)
Süpersin canım valla bende akşam spor yapacağım evde videodan yapıyorum 30 dk falan sürüyor

Yaptım canım baya motive gördüm seni ben bazen yiyorum ya meyve falan aslında yemeden iyi olacak şu aralar canım çok bişeyler yemek istiyor dönemsel olarak dayanabilirsem
BEnde dönemsel olarak o dönemdeyim. Tatlı seyler yemek istiyorum. Ama dikkat ediyorum.
Aslinda bende hep bi diyet hali var da aralarda kaçıyor. Yoksa sporu da sağlıklı beslenmeyi de cok seviyorum . Sende dayanmaya çalış canım :)

bende de öyle ya kilo alma problemim yok o nedenle spor yaparım arada normalde de yediklerimede bayadır dikkat ediyorum ama iş kilo vermeye gelince gitmiyor daha bayadır aynı yerdeyimne yapsam inmiyor ya umut dünyası bu kez başarırım diye çabalıyorum sporu arttırıp yediklerimi düzenleyip falan deniyorum işte

Kızlar yarın bildirim yapamıyıcam tartım evde ben başka yerde sürtmelerde :) yarınlıkkk ne olur beni afedinn

Bu ara pek katılamıyorum aranıza
Ama bildirimi de bırakmıyrm
Öle çok diyet yapar bir halim de dermanımda yok kızlar dikkat ediyorum ve yürüyorum çok iyi geliyor
75.5 dan geldim ben buralara 59.7 görmüştüm sonra ufak ufak aldım hedef 58 sağlıcakla yavaşça
Azimli ve istekli olun gerisi gelir evelAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…