- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.681
hoşgeldin canım neden almayalım ama çarşamba günü artı resmi yüklersen sevinirimkurallarımzı böyle şimdilik düelloya seni de aldım ama çarşamba dan sonra tartı resimli katılmak şartıyla kabul edersenMerhabaaa :) benim kilom 65 60 olmak istiyorum. Acaba beni de aranıza alır mısınız???
hoşgeldin canım neden almayalım ama çarşamba günü artı resmi yüklersen sevinirimkurallarımzı böyle şimdilik düelloya seni de aldım ama çarşamba dan sonra tartı resimli katılmak şartıyla kabul edersen
bildirim isteyen yapıyor çoğunlukla uğrayıp muhabbet ediyruz boş vakitlerde birde yemek istediğimiz zararlı şeyleri yazıp birbirimizle uğraşıyoruz sana kalmış özgür takılıyoruz yaniTamaaam :) carsamba tartili resim sizde. Kabul ettim. Onun disinda napiyoruz gunluk bildirim mi?
aa spor diyince bana geleceksin etiketle ben sen,n başının etini yerimTamamdir :) yemek isteyip kendimizle mucadele edemedigimiz zamanlarda buraya geliyoruz o zaman. Ben tatli krizindeyken yazarim artik . Bi de spor yapmak icin itici güç bulurum :)
Cok eglenceli bir grupsunuz sanirim :) forever a dikkat etcem. Bu arada etiket nasil yapiliyor hemen etiketliyim sizi de yola getirin beniaa spor diyince bana geleceksin etiketle ben sen,n başının etini yerimama forevera söyleme yediklerini birinci olmak için bizim ayağımızı kaydırmaya çalışıyor da dikkat et
@ yapıp adımı yazacaksınCok eglenceli b
Cok eglenceli bir grupsunuz sanirim :) forever a dikkat etcem. Bu arada etiket nasil yapiliyor hemen etiketliyim sizi de yola getirin beni
Ben 100 kiloyla başladım ve boyum 163 baya kısayım yani :) senin yine boyun var verirsin merak etmesen benden zayıfsın, 1.68 boyum kilom 83 civarı işte 82 ye iniyorum çıkıyorum :)
Ben 100 kiloyla başladım ve boyum 163 baya kısayım yani :) senin yine boyun var verirsin merak etme
Yaşasınnn hadi bakalım devamı gelir inşallahh kendimii tebrikk ediyorumm
Gördüm cnm sağol bu arada darısı herkesin başına umarım herkesler hedefine ulaşırr :)
Yaşasınnn hadi bakalım devamı gelir inşallahh kendimii tebrikk ediyorumm
bende tebrik ediyorum ama dikkat rakipler çoğaldı ayağını kaydırabilirler dikkat derimGördüm cnm sağol bu arada darısı herkesin başına umarım herkesler hedefine ulaşırr :)
Sanmıyorum :) ben detoksada başlıyıcam haftada bir :)) görüşücez haftaya pazarr :) bu arada pazar günleri dmi artık tamamennbende tebrik ediyorum ama dikkat rakipler çoğaldı ayağını kaydırabilirler dikkat derim
yok canım pazar ve çarşambaSanmıyorum :) ben detoksada başlıyıcam haftada bir :)) görüşücez haftaya pazarr :) bu arada pazar günleri dmi artık tamamenn
Tamam cnm ama bencede hafta 1 olsun :) çünkü insanın moreli bozulur neyse no problemm ben çoğunluğaa uyarımmyok canım pazar ve çarşambaaslında ben haftada bir olmasından yanayım ama forever cığımla lucky eski sisteme dönelim dedi eskiden carsamba pazar yapıyorduk da çarşamba tartıl da bakalım bir daha konuşalım çoğunluk bir gün isterse 1 gün yaparız duruma göre
valla benim bozuluyor ben en çok çarşambaları seviyorumTamam cnm ama bencede hafta 1 olsun :) çünkü insanın moreli bozulur neyse no problemm ben çoğunluğaa uyarımm
Aynen bencede canım :)valla benim bozuluyor ben en çok çarşambaları seviyorumama bakalım bencede çoğunluk isterse napalım
ben çıkıyorum canım iyi geceler görüşürüz bakalım bu arada şu detoksunu merka ettim bir ara dinlerim nasıl bişeymişAynen bencede canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?