• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Merhabaaa :) benim kilom 65 60 olmak istiyorum. Acaba beni de aranıza alır mısınız???
hoşgeldin canım neden almayalım ama çarşamba günü artı resmi yüklersen sevinirimkurallarımzı böyle şimdilik düelloya seni de aldım ama çarşamba dan sonra tartı resimli katılmak şartıyla kabul edersen ;)

hoşgeldin canım neden almayalım ama çarşamba günü artı resmi yüklersen sevinirimkurallarımzı böyle şimdilik düelloya seni de aldım ama çarşamba dan sonra tartı resimli katılmak şartıyla kabul edersen :KK66:

Tamaaam :) carsamba tartili resim sizde. Kabul ettim. Onun disinda napiyoruz gunluk bildirim mi?

Tamaaam :) carsamba tartili resim sizde. Kabul ettim. Onun disinda napiyoruz gunluk bildirim mi?
bildirim isteyen yapıyor çoğunlukla uğrayıp muhabbet ediyruz boş vakitlerde birde yemek istediğimiz zararlı şeyleri yazıp birbirimizle uğraşıyoruz sana kalmış özgür takılıyoruz yani:-)

Tamamdir :) yemek isteyip kendimizle mucadele edemedigimiz zamanlarda buraya geliyoruz o zaman. Ben tatli krizindeyken yazarim artik . Bi de spor yapmak icin itici güç bulurum :)

Tamamdir :) yemek isteyip kendimizle mucadele edemedigimiz zamanlarda buraya geliyoruz o zaman. Ben tatli krizindeyken yazarim artik . Bi de spor yapmak icin itici güç bulurum :)
aa spor diyince bana geleceksin etiketle ben sen,n başının etini yerim :D ama forevera söyleme yediklerini birinci olmak için bizim ayağımızı kaydırmaya çalışıyor da dikkat et:D

Cok eglenceli b
aa spor diyince bana geleceksin etiketle ben sen,n başının etini yerim :KK70: ama forevera söyleme yediklerini birinci olmak için bizim ayağımızı kaydırmaya çalışıyor da dikkat et:KK70:
Cok eglenceli bir grupsunuz sanirim :) forever a dikkat etcem. Bu arada etiket nasil yapiliyor hemen etiketliyim sizi de yola getirin beni

Cok eglenceli b

Cok eglenceli bir grupsunuz sanirim :) forever a dikkat etcem. Bu arada etiket nasil yapiliyor hemen etiketliyim sizi de yola getirin beni
@ yapıp adımı yazacaksın deadline deadline diye:KK66: bildirim geliyor ondan yaparsan daha rahat görürüm :KK66: çok iddialı arkadaşlar var eğlenceliyizdirde :D hafta içi akşamları girebiliyorum ben genelde haberin olsun :KK66:

2. Duelloyu Kazanan

esraas esraas :KK9::KK71::nazar::cool:

Gold_Star_Avatar_by_NovaStarX.gif
Yaşasınnn hadi bakalım devamı gelir inşallahh kendimii tebrikk ediyorumm

Sanmıyorum :) ben detoksada başlıyıcam haftada bir :)) görüşücez haftaya pazarr :) bu arada pazar günleri dmi artık tamamenn
yok canım pazar ve çarşamba :D aslında ben haftada bir olmasından yanayım ama forever cığımla lucky eski sisteme dönelim dedi eskiden carsamba pazar yapıyorduk da;) çarşamba tartıl da bakalım bir daha konuşalım çoğunluk bir gün isterse 1 gün yaparız duruma göre ;)

yok canım pazar ve çarşamba :KK70: aslında ben haftada bir olmasından yanayım ama forever cığımla lucky eski sisteme dönelim dedi eskiden carsamba pazar yapıyorduk da:KK66: çarşamba tartıl da bakalım bir daha konuşalım çoğunluk bir gün isterse 1 gün yaparız duruma göre :KK66:
Tamam cnm ama bencede hafta 1 olsun :) çünkü insanın moreli bozulur neyse no problemm ben çoğunluğaa uyarımm :KK30:

Back