• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Buda bildirim olsun :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu ara pek katılamıyorum aranıza
Ama bildirimi de bırakmıyrm
Öle çok diyet yapar bir halim de dermanımda yok kızlar dikkat ediyorum ve yürüyorum çok iyi geliyor
75.5 dan geldim ben buralara 59.7 görmüştüm sonra ufak ufak aldım hedef 58 sağlıcakla yavaşça
Azimli ve istekli olun gerisi gelir evelAllah
Aynen katılıyorum yavaş olunca daha kalıcı oluyor ayrıca önemli olan kalıcı kurtulmak bu kilolardan.

sana bişey sorucam cnm sende 70 kilodan düştün sanırım benim bacaklarım kilo verdikçe gider mi yani incelir mi . senin nasıl oldu ya bu bacaklarım gider mi diye çok düşünüyorum açıkçası
Valla gidiyor ama en son gidiyor ya benim bacaklarım hala kalın yani zaten hiç ince değillerdi hep kalındilar kucuklukten beri ama eski kiloma göre ince tabi ;) en zor giden yer benim bacak mesela sporsuz hiç gitmiyor ama spor yapmanı öneririm en iyi yürüyüşle bacaklar adam oluyor daha spor yapmaya çalış canım onun icin;)

Valla gidiyor ama en son gidiyor ya benim bacaklarım hala kalın yani zaten hiç ince değillerdi hep kalındilar kucuklukten beri ama eski kiloma göre ince tabi :KK66: en zor giden yer benim bacak mesela sporsuz hiç gitmiyor ama spor yapmanı öneririm en iyi yürüyüşle bacaklar adam oluyor daha spor yapmaya çalış canım onun icin:KK66:
inşallah gider valla hafta dört gün 1 saat yüriyicm bakalım

Valla gidiyor ama en son gidiyor ya benim bacaklarım hala kalın yani zaten hiç ince değillerdi hep kalındilar kucuklukten beri ama eski kiloma göre ince tabi :KK66: en zor giden yer benim bacak mesela sporsuz hiç gitmiyor ama spor yapmanı öneririm en iyi yürüyüşle bacaklar adam oluyor daha spor yapmaya çalış canım onun icin:KK66:

bu arada sende bendensin benim kalçamm ve bacaklarım :) fenaaa

inşallah gider valla hafta dört gün 1 saat yüriyicm bakalım
Benim bacakların baya kalındi ama hala çok ince değil ama çok gevşek selülitli falandi şimdi daha adama benziyor anca toparlaniyor yani bacaklar ama pes etmeyeceğim onlar yola gelene kadar :-) bende şimdiye umutsuzluğa kapılirdim ama burda bir arkadaşla ayni kiloda başlamıştık ben bir ara ara verdim sınav falan vardı o devam etti kilo vermişti baya bana öncesi sonrasını attı inanamadım bacakları falanda çok iyiydi yürüyüş yanına spor yapıyordu düzenli onda incelme olduğuna inandım bende görmek istiyorum kendimde diye;)

Benim bacakların baya kalındi ama hala çok ince değil ama çok gevşek selülitli falandi şimdi daha adama benziyor anca toparlaniyor yani bacaklar ama pes etmeyeceğim onlar yola gelene kadar :-) bende şimdiye umutsuzluğa kapılirdim ama burda bir arkadaşla ayni kiloda başlamıştık ben bir ara ara verdim sınav falan vardı o devam etti kilo vermişti baya bana öncesi sonrasını attı inanamadım bacakları falanda çok iyiydi yürüyüş yanına spor yapıyordu düzenli onda incelme olduğuna inandım bende görmek istiyorum kendimde diye:KK66:

benimde tabi baya var 100 kiloyken şimdiki hali varmış yani öle diyolr :) ben fark göremiyorum kilo verdikçe oram buram daha çok batıyoo ): bu arada farkındasın dmi sana yetişicem ve seni geçiceğimden :)

Herkes paylaştı mi bakayım neyse pazar günü bildirim yapmayı unutmayın kızlar bakalım olmadı bundan sonra haftada 1 yapalım ne dersiniz;)

4. Düello baslasin :KK5:
Forever07 Forever07 ==>62.0
esraas esraas ==> 70.9
Y yaslikiz ==> 82.5
@lalelale93 ==> 72.5
deadline deadline ==> 62.4
leylakbahcesi leylakbahcesi ==> 64

4. Düello haftaya çarşamba olacak ona göre haberiniz olsun çarşamba cekinemeyecek olanlar bir gün önceden de yapabilir ama sonra yapamaz;) haftaya unutmayın bakalım buralardan ayrılmayı paylaşım yapabilirsiniz muhabbete de bekleriz;)

Back