• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Oleeeeyyy
3. Duelloyu Kazanan

esraas esraas :KK9::KK71::nazar::cool:

Gold_Star_Avatar_by_NovaStarX.gif

Tebrik ediyoruzz:KK66:
:) kazandigmi su an gördüm. Elimdeki ekmeği yavaşça tezgaha bıraktım. Yarinda yürüyüşe gidicemmmm.
Herkese sevgiler.

Anladım canım, çalışıyosun galiba?
evet canım çalışıyorum akşam 5 te çıkıyorum ama yemek yap ye falan işte buraya anca giriyorum ;) bazen spor falanda yapınca bne buraya gelene kadar baya geç oluyor ;) yaş kaç senin evlimisin çocuk var mı tanısşalım bence ben 25 yaşındayım bekarım çalışıyorum birde kilo vermeye çalışıyorum işte :D

evet canım çalışıyorum akşam 5 te çıkıyorum ama yemek yap ye falan işte buraya anca giriyorum :KK66: bazen spor falanda yapınca bne buraya gelene kadar baya geç oluyor :KK66: yaş kaç senin evlimisin çocuk var mı tanısşalım bence ben 25 yaşındayım bekarım çalışıyorum birde kilo vermeye çalışıyorum işte :KK70:
Anladım canım zor olur tabi yoruluyosundur. Ben 28 im bekarım, okul işlerim var :KK70:bitiremedim. Evden editörlük felan yapıyorum. İşte bir yandan kilo vermeye çalışıyorum ama diyet yapmayınca sporuda düzenli yapamıyorum derken yavaşım baya tabi öyle.

Anladım canım zor olur tabi yoruluyosundur. Ben 28 im bekarım, okul işlerim var :KK70:bitiremedim. Evden editörlük felan yapıyorum. İşte bir yandan kilo vermeye çalışıyorum ama diyet yapmayınca sporuda düzenli yapamıyorum derken yavaşım baya tabi öyle.
ya ben düzenli yapsamda aynı yerdeyim ya duraksamadayım galiba bayadır aynı yerde sayıyorum spor yapsamda ama birgün gidecek:D bitirirsin inşallah canım evde çalışmakta güzeldir ya ne hoş :D

ya ben düzenli yapsamda aynı yerdeyim ya duraksamadayım galiba bayadır aynı yerde sayıyorum spor yapsamda ama birgün gidecek:KK70: bitirirsin inşallah canım evde çalışmakta güzeldir ya ne hoş :KK70:
Kilonn az ya ondan gitmiyodur belki, ama gider ya devam spora :) ben yatıyorum canım iyi geceler:)

Valla bugun son günlerde yaşadığım en guzeeel diyet günüydü :) beslenme acisindan tabiki spor yapmadim. Bu düello beni gaza mi getirdi ne :)???

Yarın maratona gidiyom kızlar:) İstanbul'da olanlar değerlendirsin bence vaktiniz varsa.

Back