- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.661
kızlar bu haftaki kilom haftaya 60lara düşme ümidiyle inşallah
muhtemel yine 1. sensinbenim kilom aynı forever ortada yok lucky baya bir süre banlı hesabı pasif ki zaten bu kadar verememiştir
neyse belkiForever07 beni şaşırtır çok iyi vermişsin canım nasıl bir diyet uyguluyorsun neler yapıyorsun bizide bilgilendirsen acaba
muhtemel yine 1. sensinbenim kilom aynı forever ortada yok lucky baya bir süre banlı hesabı pasif ki zaten bu kadar verememiştir
neyse belkiForever07 beni şaşırtır çok iyi vermişsin canım nasıl bir diyet uyguluyorsun neler yapıyorsun bizide bilgilendirsen acaba
Maşallah güzel vermişsin, senden korktum şimdi :)
Hadi bakalım kapışalım :)kaptırmıyıcam :) ben 1.cliği :)
Hadi bakalım kapışalım :)
Çok iyidir canım valla harika bence düelloya artık bende favorim sensin şimdilik bakalım elinden alacak var mi:) sırrımı özenle saklıyhorum :) şaka ya :)))
cnm çok bişey yaptığım yok ama iyi gidiyo maşallah bu aralar sabah yulaf yiyorum içine meyve atıyorum muz koyup süt döküyorum inanılmaz tok tutuyo :)
öğlen normal yemek yiyiroum sebze veya et iş yerine kendim getiriyorum yemeğimi :) arada fındık fıstık badem ne bulursam yani :) 10 tane falan yiyiroum yeşil çay 2,5 litre su içiyorum :)
akşam çorba içiyorum salata söğüş yapıyorum cnm yine işte çorbamıda evden getiriyorum :)
ben baya bişey yapıyomuşum ya yazınca fark ettim :) he bu arada akşam yatmadan önce yoğurt içine pul biber ve limon skıp yiyorum bu kdr :)
Çok iyidir canım valla harika bence düelloya artık bende favorim sensin şimdilik bakalım elinden alacak var miyaslikız valla hadi bakalım sen de yaparsın sanki
Selamlar sevgiler
Bildirim yapar kaçarım yarın görüşrz kızlar
sen benden zayıfsın, 1.68 boyum kilom 83 civarı işte 82 ye iniyorum çıkıyorum :)aynen görüşüceğiz :) kaç kilosun sen boyun kaç yakın mıyız ki acaba :)
çok ta fazlan yok canım bize göre hem daha çok verebilirsin birincilik gelebilir azmedersenanaaam en kilolu benim aranızda :)
tamda boyunu sormuştum boya göre oranlarsak çokta kilolu değilsin ya benim boyum 162 meselasen benden zayıfsın, 1.68 boyum kilom 83 civarı işte 82 ye iniyorum çıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?