- 25 Mayıs 2009
- 1.678
- 3.970
- 333
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.641
kızlar ne deseniz haklısınız
aşureler beni yedi bitirdi ama deadline dediği gibi hızla vericem
deadline ve birinci arkadaşı tebrik ediyorum
A AklinYolu1 ve ben toparlanıp pazara bomba gibi geliyoruz
teşekkürler kızlar:) ben birinciliği kaptırmıyıcamm yalnızzz bilginiz olsunn :)
Arkadaşlar pazar günü bende başlamak istiyorum:) Listeye eklermisiniz sonraki düellonun :)
lucky nereye kayboldun ya mapuslara düşmüşsün kız sakın ntella mısıra saldırma oralardaCanim Pazar gunu eklerim seni.
hıh :) kilomm gayett iyi durumdaaaa :)))Arkadaslar aramiza bir arkadas daha katiliyor. Kurallari ozelden acikladim.
Veee yeni gelen arkadasi acikliyorum.
xBahar61x Hosgeldin.
Sen sus kilon konussun.
Seni bu seferlik ekledim canım ama tartı resmi yüklemen gerek düello kurallarımizkizlar selam benide ekleyin lutfen .ama emziriyorum 10 kilo fazlam var.kahvaltidan once tartildim 72.5 .hedefim 62
Bir daha ki sefere dikkat et canım sağlıklı olmaz yoksa kaç kilo vermiştim anlayamayizGünaydın kızlar:)
Düello başlasın:)
Bu arada kahvaltıdan sonra tartıldım önce tartılcaktım unuttum ya
Kilom = 83:00
ama ben telefondan yaziyorum bununlada yuklenmiyorki :/Seni bu seferlik ekledim canım ama tartı resmi yüklemen gerek düello kurallarımizçarşambaya resim yüklersen düelloya olursun tamam mi
aynen aklımdaydı sabah unutmiym dedim sonra baktım unutmuşum çok dikkat ederim aslında. Şey yapabiliriz 300 gram eksiltip öyle sayabiliriz sorun olmaz bneim için önemli vermek sonuçta:)Bir daha ki sefere dikkat et canım sağlıklı olmaz yoksa kaç kilo vermiştim anlayamayiz
tamam 300 gr çıkaralim canımaynen aklımdaydı sabah unutmiym dedim sonra baktım unutmuşum çok dikkat ederim aslında. Şey yapabiliriz 300 gram eksiltip öyle sayabiliriz sorun olmaz bneim için önemli vermek sonuçta:)
aslında telefondan daha kolay yükleniyor bak altta dosya yükle varya orya basınca ordan resim ekle var oraya basıp galeriden seçip bekliyorsun sonra resim ekle geliyor ekle cevapla bir dene istersenama ben telefondan yaziyorum bununlada yuklenmiyorki :/
Evet canım paylasiyoruzKızlarrr slmm :) bugün paylaşıyoruz dimi :)
muhtemel yine 1. sensinkızlar bu haftaki kilom haftaya 60lara düşme ümidiyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?