Bu Duellolar Konuşulur :)

teşekkürler kızlar:) ben birinciliği kaptırmıyıcamm yalnızzz bilginiz olsunn :)

Arkadaşlar pazar günü bende başlamak istiyorum:) Listeye eklermisiniz sonraki düellonun :)

Günaydın kızlar:)

Düello başlasın:)

Bu arada kahvaltıdan sonra tartıldım önce tartılcaktım unuttum ya

Kilom = 83:00

Eklentiler

• 12208036_537389376411096_785947691_n.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
kizlar selam benide ekleyin lutfen .ama emziriyorum 10 kilo fazlam var.kahvaltidan once tartildim 72.5 .hedefim 62

Kızlar lucky bi süre aramızda olamayacak bende yerimde sayıyorum rrsmi larak düelloya çekiliyim bari dedim ama burdayım yine yıldızlar benden ilk sayfaya ekleyemeyecegim tabi bu şekilde idare edersek yeni düello başlıyor ekleyeyim sizi Y yaslikiz Forever07 esraas kirgincicekler kilo bildirimlerini bekliyorum

Bir daha ki sefere dikkat et canım sağlıklı olmaz yoksa kaç kilo vermiştim anlayamayiz
aynen aklımdaydı sabah unutmiym dedim sonra baktım unutmuşum çok dikkat ederim aslında. Şey yapabiliriz 300 gram eksiltip öyle sayabiliriz sorun olmaz bneim için önemli vermek sonuçta:)

aynen aklımdaydı sabah unutmiym dedim sonra baktım unutmuşum çok dikkat ederim aslında. Şey yapabiliriz 300 gram eksiltip öyle sayabiliriz sorun olmaz bneim için önemli vermek sonuçta:)
tamam 300 gr çıkaralim canım herkes bildirise liste yapacağım

kızlar bu haftaki kilom haftaya 60lara düşme ümidiyle inşallah

Eklentiler

• 20151108031819.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 38
kızlar bu haftaki kilom haftaya 60lara düşme ümidiyle inşallah
muhtemel yine 1. sensin benim kilom aynı forever ortada yok lucky baya bir süre banlı hesabı pasif ki zaten bu kadar verememiştir
neyse belki Forever07 beni şaşırtır çok iyi vermişsin canım nasıl bir diyet uyguluyorsun neler yapıyorsun bizide bilgilendirsen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…