Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Bence bu direnişse eğer bibergazı püskürtülsün. Kadının ibadetine mani olmuşlar ayakkabılarıyla girmişler.
Sanırım eşi asker oldugu için böyle bir yorumda bulunmuş hanımefendi. Ya maalesef ülke genelinde kayınvalide görümce elti sorunu yaşayan çok.Herkes kendince bir şeyler anlatıyor.Okuyoruz bizde n' apalım )

Uf bu ne gözlerim kanadı,tişikkirleeer

Geçmişe çok takılı kalmışsınız.
Hepsini okumadım ama, aslında sorun değil deyip alttan alttan her seyi sorun etmişsiniz. Demek ki sorunmuş

Hepsini
Hepsini okudum gercekten kendime inanamıyorum

Onlar onu yapmadı bunu yapmadı demişsiniz siz veya aileniz neler yaptı bindallı hariç . Sizin aileniz kaç bilezik taktı

Canim biraz eski konu ama , hepsini okuyamadim fakat zamaninda bende hic bisey istemedim sadece beyaz esyalarimi aldilar okadar bende zaten öyle istemistim birazda benim ailem yardim etti iste perdedir, halıdir yatak odasindaki dolabimi vs ona bakarsan benim ailem daha cok yapmistir .. önemli olan sizin sevginiz aslinda gelip geciyor hersey.. bikereligine mahsus olan seyleri büyütmemek gerek benim dügünüm öyle olayliydi ki hem bisey takmadilar bi kac bilezik hemde kaynanam altin takilarimi istedi fazla detaya inmicem birak kim ne halt yiyosa yesin sen uzak dur büyükler varken hele bilaki sen hic karisma nasil anandan babandan seni istedilerse bu tür seyleride onlarla konussunlar cok basit

Ben okudum hepsini de göz felci gecirdim kisa süreli Konu sahibinde biraz arabesklik oldugu dogru ve fakaaat kaynana cok cok sinsi tehlikeli tam tipik bir ortadogu anasi. Asla abartma falan yok kesinlikle tehlikeli bir kadin, "Oglumla sevgili gibiydik senden sonra her sey bozuldu, basimiza kötü isler geldi" cart curt diyen, ayilan bayilan bir kadin asla iyi niyetli olamaz. Suan küs olmaniza sevindim bence uzak durun bu tiplerden.

Ay kızın kocası destek olmus sorun çözülmüş şükür ama tek sorun bunlar neyin nesı kim kimin neyi. Dayısıyla mı evlenmıs sımdı gerçekten .
Kaynanamın kayınpederı benım dedemse , kocam neyim olur?

Niye hortlattın eski konuyu

direniş diyince ben de ‘goministler’ konu açmış sandım

Meğer akraba evliliği yapan çazgır kezbanın konusuymuş ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…