TAKIP EDIYORUM BLOĞU, COK TATLISINIZ:))) BENIMDE BIR 10 KILOM VAR 68 KILOYUM FAKAT BASLAMAYA KORKUYORUM ACIKCASI CUNKU TATLI FALAN YIYORUM ARADA.HAFTASONU KAHVALTILARA GIDIYORUZ. YAPAMAM DIYE BASLAYAMIYORUM
Ayy kahkaha attım yaaaa
TAKIP EDIYORUM BLOĞU, COK TATLISINIZ:))) BENIMDE BIR 10 KILOM VAR 68 KILOYUM FAKAT BASLAMAYA KORKUYORUM ACIKCASI CUNKU TATLI FALAN YIYORUM ARADA.HAFTASONU KAHVALTILARA GIDIYORUZ. YAPAMAM DIYE BASLAYAMIYORUM
dukanın poğaça ve ekmek tarıflerıne nerden ulaşıyorsunuz, bu arada her sorduğum soruya cvp verıyorsunuz teşekkürler sımdıdenTatlı konusu kolay. Çünkü dukanda tatlı yiyebiliyoruz kendimiz yaparak.
Ama kahvaltılara gittiğinizde irade gerekiyor. Börekler, simitler falan olmamalı. Evden kendiniz yapar 2 poğaça gotururseniz belki kendinizi frenlersiniz cunku zaten dukan diyetinde gercekten cok yiyemiyorsunuz. Cabuk doyuyorsunuz. Benim daha 5 gunde eski iştahım kalmadı.
Bu arada teşekkür ederim:):)
dukanın poğaça ve ekmek tarıflerıne nerden ulaşıyorsunuz, bu arada her sorduğum soruya cvp verıyorsunuz teşekkürler sımdıden
Canım ben ps diye başladım ama istersen sen sp yap kaç gündür karnıyarık istiyo canın:))Canım lahmacun cekti ya yanında da ayran
Yarın yapim bari
Bu arada yarın son atak gunum yani 6.gün
Sence seyire sp ile mi başlim ps ile mi?
Canım bence sende başla bugün yarın diye erteliye erteliye dahada kilo alıyoruzTAKIP EDIYORUM BLOĞU, COK TATLISINIZ:))) BENIMDE BIR 10 KILOM VAR 68 KILOYUM FAKAT BASLAMAYA KORKUYORUM ACIKCASI CUNKU TATLI FALAN YIYORUM ARADA.HAFTASONU KAHVALTILARA GIDIYORUZ. YAPAMAM DIYE BASLAYAMIYORUM
Ben
Canım ben ps diye başladım ama istersen sen sp yap kaç gündür karnıyarık istiyo canın:))
Ah canım yaaa:)) o zaman kısır yaparsın :))Ayy patlıcanım yokkşimdide kafayı kısıra taktım karnabahardan yapıyolar tadı aynı normal kısır gibi oluyomuş oda aklımda
Ayy bi helva tarifi gördüm canm çekti yaa
kilo verdin mi bu 6 günlük atak süresindeEvelynn
Yap bugun kızz canımızın her istediğini yeyip diyet yapıyoz ne acaip
İlk 3 gunde 2 kg verdim 5 gun bitti ama ben regl olcam bugun cok şişim o yuzden 2-3 gundur tartılmıyorum moralim bozulur diye.
Ama bu sabah şiş halimle ölçülerimi aldım. Ortalama her yerden basen, simit, baldır 1er cm incelmişim belden 3 cm.
Bacağımın da biri 4cm incelmiş biri 1 cm alla alla
çok iyi 2 kg hemde hiç aç kalmadın takip ediyorum
bacaklar niye öyle olmuş ya
yanlış yerden ölçüyorsundur aksi takdirde dukanın sonunda felaket bişey çıkacak ortaya
bırakınca geri alınıyor mu hemen yoksa kalıcı bişey mi bu bende aç kalmadan zayıflamak istiyorum nitekimYok yanlış ölçmedim yanlışlık varmı diye bir kaç yerinden ölçtüm en kalın kısımlar böyle
bırakınca geri alınıyor mu hemen yoksa kalıcı bişey mi bu bende aç kalmadan zayıflamak istiyorum nitekim