Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Canım lahmacun cekti ya yanında da ayran
Yarın yapim bari
Bu arada yarın son atak gunum yani 6.gün

Sence seyire sp ile mi başlim ps ile mi?

TAKIP EDIYORUM BLOĞU, COK TATLISINIZ:))) BENIMDE BIR 10 KILOM VAR 68 KILOYUM FAKAT BASLAMAYA KORKUYORUM ACIKCASI CUNKU TATLI FALAN YIYORUM ARADA.HAFTASONU KAHVALTILARA GIDIYORUZ. YAPAMAM DIYE BASLAYAMIYORUM

Tatlı konusu kolay. Çünkü dukanda tatlı yiyebiliyoruz kendimiz yaparak.
Ama kahvaltılara gittiğinizde irade gerekiyor. Börekler, simitler falan olmamalı. Evden kendiniz yapar 2 poğaça gotururseniz belki kendinizi frenlersiniz cunku zaten dukan diyetinde gercekten cok yiyemiyorsunuz. Cabuk doyuyorsunuz. Benim daha 5 gunde eski iştahım kalmadı.
Bu arada teşekkür ederim:):)

dukanın poğaça ve ekmek tarıflerıne nerden ulaşıyorsunuz, bu arada her sorduğum soruya cvp verıyorsunuz teşekkürler sımdıden

dukanın poğaça ve ekmek tarıflerıne nerden ulaşıyorsunuz, bu arada her sorduğum soruya cvp verıyorsunuz teşekkürler sımdıden

Ayy olurmu cevap veririm tabi:)
Ben dukandiyetitariflerim sitesini kullanıyorum daha cok. Tatlısından tuzlusuna yemeğine krakerine her sey var orda
Ürünlerimi de markette bulamadıklarımı gurmenet sitesinden alıyorum

TAKIP EDIYORUM BLOĞU, COK TATLISINIZ:))) BENIMDE BIR 10 KILOM VAR 68 KILOYUM FAKAT BASLAMAYA KORKUYORUM ACIKCASI CUNKU TATLI FALAN YIYORUM ARADA.HAFTASONU KAHVALTILARA GIDIYORUZ. YAPAMAM DIYE BASLAYAMIYORUM
Canım bence sende başla bugün yarın diye erteliye erteliye dahada kilo alıyoruz

Ayy bi helva tarifi gördüm canm çekti yaa

Yap bugun kızz canımızın her istediğini yeyip diyet yapıyoz ne acaip

kilo verdin mi bu 6 günlük atak süresinde Evelynn

İlk 3 gunde 2 kg verdim 5 gun bitti ama ben regl olcam bugun cok şişim o yuzden 2-3 gundur tartılmıyorum moralim bozulur diye.
Ama bu sabah şiş halimle ölçülerimi aldım. Ortalama her yerden basen, simit, baldır 1er cm incelmişim belden 3 cm.
Bacağımın da biri 4cm incelmiş biri 1 cm alla alla

Bugun bir paylaşım gördüm.
23 gunde 4.5 kilo vermiş ama 46 bedenden 40'a düştüm cok sıkılaşma oldu diyor. İnanamadım ben :S

çok iyi 2 kg hemde hiç aç kalmadın takip ediyorum
bacaklar niye öyle olmuş ya
yanlış yerden ölçüyorsundur aksi takdirde dukanın sonunda felaket bişey çıkacak ortaya

bırakınca geri alınıyor mu hemen yoksa kalıcı bişey mi bu bende aç kalmadan zayıflamak istiyorum nitekim

Her diyette bırakırsan ve cok yersen alırsın ama bunda tam kurallara uyarsan almak içn fırsatın olmuyor.
Şöyle
Şimdi bu diyeti yaparak istediğin kiloya indikten sonra verdiğin her kilo için 10gun guclendirme yapıyorsun yani 10 kilo verdiysen 100 gun guclendirme. Güçlendirmede de diyetteki gibi katı olmasada yine kurallar var.
Güçlendirme bittikten sonra normal yeme duzenine dönuyorsun ama haftada 1 gun saf protein gunu yapıyorsun. Bu sekilde de kilo almıyormuşsun
Ama genelde istedikleri kiloya gelince bıraktıkları için alıyolardır mutlaka. Sen yaparsan bırakma

pişşt pisilerin annesi bu pembe yazı rengi zor okunuyor.... daha okunabilir bir renk seçsene niye bize eziyet ediyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…