Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Günaydın kızlarrr
Bugun pazartesi ilk tartı günümüzzz. Siz bildirim yapmışsınız bile valla süper kilo vermişsiniz yaa
Birazdan ben de tartılıp bildirim yaparım, sonra da ilk msja ekleyeceğim. R Rrapunzel sen neredesin canım

Kızlar 3ümüzün kiloları ilk mesaja ekledim tablo olarak.
Yanlış yazdığım bir yer varsa söyleyin düzelteyim.
Selvos88 ve R Rrapunzel sizi de bekliyoruz kuzular

Yettim kizlar :) H.sonu pek bakamadim. Nasilsiniz bakalim? Dun sp yaptim ben ama yine c.tesi gunki kilomdayim. C.tesi gunu odul ogunu v.b. yememe ragmen ustelik. Anlamadim :'( Ama moral bozmak yok. Tam gaz devam ediciyi..

Baslangic: 27 Eylul
Baslangic kilo: 64.6
Guncel kilo: 63.5
Boy: 1.61
Hedef: 57 (bu dukanin testinse cikan kilo. Bana kalsa bi 55i gormek istiyorum :))

Canım yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olarak gitsin aynn hic moral bozma

Hoşgeldin canım ekledim seni de. Acaba dukan express değil de 2/5 mi yapsan? dukan expressle zor gidiyorsa yani.

Evelynn sahi tese bizim kilolarimizi da sen mi ekleyeceksin annecim?
Hoşgeldin canım ekledim seni de. Acaba dukan express değil de 2/5 mi yapsan? dukan expressle zor gidiyorsa yani.

Ay kuzum ben de onu dusunuyordum inan ki. Hem daha kokay olur 2+5. 2 gun saf protein 5 gun diyetsiz saglikli beslenme seklinde diyorsun di mi? Bana bu yontem cok mantikli geldi. Hem korumasi ve kaliciligida cok olur diye dusundum. Bu yontemi yapan bir kac kisinin yazisinida okudum. Gayette kilo vermisler ama ben expressten sonra ya veremezsem diyorum :'( cok kararsiz kaldim. Bu haftada express yapayim da bari yine az giderse haftaya 2+5 yapayim.

Senin baslangic bugun gorunuyor. Ben kacirdim sanirim. Ara mi vermistin annecim sen?

Evet ben 5 kg verdikten sonra bozdum ya 1 aydır tam olarak başlayamadım o yuzden bugunü başlangıç aldım tabi ataksız.
Benim dediğimde ona yakın sayılır sen 2/0 dan bahsediyorsun sanırım. 2/5 te de 2 gun saf protein 5 gün protein sebze yapılıyor tam olarak diyetsiz denmez yani. Dene bakalım en doğrusunu deneye deneye kendin bulursun mutlaka:)

Ay evet evet. 2/0dan bahsediyorum :)
Vucudun dengesini cok bozmak istemiyorum Ben de bundan once 3 hafta yaptim express, 3.5 kilo da verdim ama sonra bi ata verdim nerdeysw 2 ay. Kendini bu sfer toparla yoksa cidden bugun yarin bugun yari derken vakit geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…