Canım daha yeni başladıgın için halsizlik olur hiç canını sıkıp pes etme yaa bak sonunda vereceğin kiloları düşün şişkinlik geçince 1 kilo bile verebildiğim zamanlar oldu benim canım pes etme sakın diyetteym diyede az yemeKızlar günaydın...
Ben de inanılmaz halsizlik ve uykusuzluk var. Dukan yaptığım zaman geceleri uyuyamıyorum, haliyle daha da çok halsiz kalıyorum. Dün dayanamadım 2 tane meyve yedim. Hoş ben express yapıyorum, zaten bugün meyve öğünüm vardı. Hep halsizim ama yaBaldırlarım ve eklemlerim acayip ağrıyor ki yürüyüş sışında spor falan yapamıyorum, o da her gün değil. 2 Hafta önce kan tahlili v.b. yaptırdım. İdrardaki kalsiyum ve fosfor düşük çıktı, diğer testlerim normal. Ha normal derken demir eksikliği var kendimi bildim bileli. Benim gibi oluyor musunuz sizde? Bu uykusuzluk ve halsizlik yüzünden bırakıcam galiba diyeti. Yapamıyorum Sürekli şişkinlik var bi de Moralim bozuk. of
Canım daha yeni başladıgın için halsizlik olur hiç canını sıkıp pes etme yaa bak sonunda vereceğin kiloları düşün şişkinlik geçince 1 kilo bile verebildiğim zamanlar oldu benim canım pes etme sakın diyetteym diyede az yeme
Canım bitki çayları içmeyi unutma anca o şekilde kabızlıgı giderirsin ama pes etmebilmiyorum böcük'cüm yaaz yemiyorum ama çok yemekte istemiyorum sınırsız diye. midem büyür diye düşünüyorum çünkü çok yiyince.
5+2 yapayım diyorum express değilde. ama diyorum her gün 1 meyve, 1 dilim ekmek yiyeyim, ciddi kabızlık sorunu çekiyorum çünkü, belki 2 haftada 1 de ödül öğünü yapayım. hani biraz güç aşaması gibi yapayım diyorum. vermem gereken kilo da çok olmadığı için sanırım yavaş gidecek her türlü.
Sağol canım hayırlısı ile istediğin kilo ulaşırsınkızlar merhaba dün alışveriş yapıp bugün başlayacaktım ama eşim çok kızdı kafana göre diyet yapma doktoruna sor dedi
senin verecek fazla kilon yok zaten dedi .onun için başlayamadım
sizlere bol şanslar kızlar
Canım birsüre sonra zaten kendiliğinden az yiyorsun bitki çayları içmeyi unutmaaa bak o çok yardımcı oluyor canımbilmiyorum böcük'cüm yaaz yemiyorum ama çok yemekte istemiyorum sınırsız diye. midem büyür diye düşünüyorum çünkü çok yiyince.
5+2 yapayım diyorum express değilde. ama diyorum her gün 1 meyve, 1 dilim ekmek yiyeyim, ciddi kabızlık sorunu çekiyorum çünkü, belki 2 haftada 1 de ödül öğünü yapayım. hani biraz güç aşaması gibi yapayım diyorum. vermem gereken kilo da çok olmadığı için sanırım yavaş gidecek her türlü.
Kız zaten kendi kendinin doktoru olacan bak :) en iyi yöntemi kendin bulacanMavibocuk
Express yapıp haftanın 2 günü sp yapmaya karar verdim ben. kendim bir yöntem uydurmuş olayım bari
Ay sağ olun kızlar. İyi ki varsınız.
Canım bünyeden bünyeye değişiyor atakta ben 10 günde 3,5 kilo verdimdukan diyetinde etki kaç günde belli oluyor genel olarak
sende sagol canım umarım hepimiz hedefimize varırız :)Sağol canım hayırlısı ile istediğin kilo ulaşırsın
Inşallah canımsende sagol canım umarım hepimiz hedefimize varırız :)
Canim ilk 3 gün halsizlik oluyo şeker almadigindan dolayi ama sonra geçiyo ben o kadar alıştım ki hiiicc bırakmaya niyetim yok böyle 1 sene daha yaşarım sanirim:)Kızlar günaydın...
Ben de inanılmaz halsizlik ve uykusuzluk var. Dukan yaptığım zaman geceleri uyuyamıyorum, haliyle daha da çok halsiz kalıyorum. Dün dayanamadım 2 tane meyve yedim. Hoş ben express yapıyorum, zaten bugün meyve öğünüm vardı. Hep halsizim ama yaBaldırlarım ve eklemlerim acayip ağrıyor ki yürüyüş sışında spor falan yapamıyorum, o da her gün değil. 2 Hafta önce kan tahlili v.b. yaptırdım. İdrardaki kalsiyum ve fosfor düşük çıktı, diğer testlerim normal. Ha normal derken demir eksikliği var kendimi bildim bileli. Benim gibi oluyor musunuz sizde? Bu uykusuzluk ve halsizlik yüzünden bırakıcam galiba diyeti. Yapamıyorum Sürekli şişkinlik var bi de Moralim bozuk. of
Ne güzel demişsin canım insan zayıflayımda istediğim kiloya düşümde uzun süre devam ederim diyo:))Canim ilk 3 gün halsizlik oluyo şeker almadigindan dolayi ama sonra geçiyo ben o kadar alıştım ki hiiicc bırakmaya niyetim yok böyle 1 sene daha yaşarım sanirim:)
Aynen ya bide gerçekten alıştım inceden canım ekmek pilav isterdi şimdi hiç istemiyo ben güzel yemegimi yapıyorum eşime kizimada yanına bi pilav Ohh misNe güzel demişsin canım insan zayıflayımda istediğim kiloya düşümde uzun süre devam ederim diyo:))
Sana dedim demi yeşil çay cidden iyi geliyor kuzum bırakma sakınBak mavi boncukcum dün yeşil çay içmedim bugün şişim şimdi kızı uyutup yeşil çay içecem çok iyi geliyo bana hatta okulada yanımda gotureyim diyorum bide bu dukan beni bi çalışkan yaptı ki sorma evde yemek pişmeye başladı resmen :) eşim fast food çok sever ama kendim için yapiyorum ya mecbur ev yemeği yiyo az yağlı :) bide mesela okula kendi yemeğimi goturuyorum ondan akşamdan yapıyorum yemeğimi eve gelincede hazır olmuş oluyo:))
Ayy canım meyvesinide en kısa zamanında alacağız inşallahAynen ya bide gerçekten alıştım inceden canım ekmek pilav isterdi şimdi hiç istemiyo ben güzel yemegimi yapıyorum eşime kizimada yanına bi pilav Ohh mis
Banada aralık 21 diyo Ayy inşallah canım az kaldı ya ben yılbaşına kadar inmek istiyorum en azından 68 olsam bi 11 kilom var oh ohAyy canım meyvesinide en kısa zamanında alacağız inşallahdüşünsene bi 5-6 aya istediğimiz kiloda olacağız inşallah :) gerçi dukan amca aralık15 gibi inecen diyor ama bakalım:))
Aynen inşallah canım yılbaşına kadar bende 60 olayım sonra 1-2 kiloda güçlendirmede giderBanada aralık 21 diyo Ayy inşallah canım az kaldı ya ben yılbaşına kadar inmek istiyorum en azından 68 olsam bi 11 kilom var oh oh