Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Hoşgeldin canım.
Ayy 7kilo fazlan var ne guzel yaaa...
Evet dolunay herkesi şişiriyor canımızı sıkmamak lazım.
Valla kadın olmak zor. Regl oldum şişkinlik, dolunay var şişkinlik, turşu yedim şişkinlik zart zurt :KK48:
Neyse hoşgeldin tekrardan

Anne'cim tesekkur ederim. Hos buldum :*

Gecmis olsun sana da cok...

Normal duksn mi yapsqm acaba diye de dusunuyorum. Hem daha kisa surede veririm. Biktim bu diyet modundan aylardir :KK43:

Insallah mavi bocuk'cum ya. Cok umutsuzum vallahi :KK43: aylardir diyet modundayim ama surekli bozdugim icin hic istikrar saglayamadim :KK43:

Canım 7 kilo fazla hiç birşey az az gitsin ama devamlı gitsin hiç canını sıkma bazende bi bakıosun 1 kilo gidiyor önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek canım :KK60:[/QUOTE

Insallah mavi bocuk'cum ya. Cok umutsuzum vallahi :KK43: aylardir diyet modundayim ama surekli bozdugim icin hic istikrar saglayamadim :KK43:
Canım bak önce kesin karar vermelisin neden zayıflaman lazım ve arada zayıflamanın nedenini kendi kendine hatırlatman lazım zayıflamalıyım çünkü diye kendini motive et zayıfladıgımda kendimi daha iyi hissetcem daha güzel olacak diye düşün:KK39:

Kızlar hangi gün tartiliyoruz pazartesimi ben sadece haftada 1 tartilcam artık o yüzden soruyorum bugün kendimi çok şiş hissediyorum zaten moralim bozuldu:KK43:

Ya ben içmiyorum unutuyorum içmek lazım bide dün konuyla alakasız ama spiral taktirdim acayip şişim pazartesi tartilalim artık o kiloyu baz alıp herhafta pazartesi tartilalim
Canım yeşil çay felan içersen biraz daha rahatlıyorsun tavsiye ederim evet pazartesiyi baz alırsın :KK66:

Kizlar dun hibiskus ictim. Expresste 6. Gunum olmasina ragmen de bir kac yemem gereken (kuruyemis, nisastli urun v.b) yemedim, bugun bi tartildim 63.5 :KK70:

Yefuu!!!! Ama kilo guncellemesini tabi ki p.tesi yapiciyiz. O yuzden simdilik aramizda sir :KK70:

Bugun de odul ogunum bile var ama yapmiyuciyim. Su odemim bi gitsin dogru duzgun, haftaya yaparim.

Sabah kahvaltisinda da 2 yumurta, peynir, kepektej krep ve sebze yedim.

Operim simdilik sizi :*

Kizlar dun hibiskus ictim. Expresste 6. Gunum olmasina ragmen de bir kac yemem gereken (kuruyemis, nisastli urun v.b) yemedim, bugun bi tartildim 63.5 :KK70:

Yefuu!!!! Ama kilo guncellemesini tabi ki p.tesi yapiciyiz. O yuzden simdilik aramizda sir :KK70:

Bugun de odul ogunum bile var ama yapmiyuciyim. Su odemim bi gitsin dogru duzgun, haftaya yaparim.

Sabah kahvaltisinda da 2 yumurta, peynir, kepektej krep ve sebze yedim.

Operim simdilik sizi :*
Ayy ne güzel canım yaaa :KK66: şu kilocuklarımız bi gitse de rahatlasak yaaaaa bende akşam ne yiyecem diye onu düşünüyorum :KK43:

X