Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Anne'cim tesekkur ederim. Hos buldum :*

Gecmis olsun sana da cok...

Normal duksn mi yapsqm acaba diye de dusunuyorum. Hem daha kisa surede veririm. Biktim bu diyet modundan aylardir

Insallah mavi bocuk'cum ya. Cok umutsuzum vallahi aylardir diyet modundayim ama surekli bozdugim icin hic istikrar saglayamadim

Canım 7 kilo fazla hiç birşey az az gitsin ama devamlı gitsin hiç canını sıkma bazende bi bakıosun 1 kilo gidiyor önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek canım [/QUOTE

Insallah mavi bocuk'cum ya. Cok umutsuzum vallahi aylardir diyet modundayim ama surekli bozdugim icin hic istikrar saglayamadim
Canım bak önce kesin karar vermelisin neden zayıflaman lazım ve arada zayıflamanın nedenini kendi kendine hatırlatman lazım zayıflamalıyım çünkü diye kendini motive et zayıfladıgımda kendimi daha iyi hissetcem daha güzel olacak diye düşün

Kızlar hangi gün tartiliyoruz pazartesimi ben sadece haftada 1 tartilcam artık o yüzden soruyorum bugün kendimi çok şiş hissediyorum zaten moralim bozuldu

Ya ben içmiyorum unutuyorum içmek lazım bide dün konuyla alakasız ama spiral taktirdim acayip şişim pazartesi tartilalim artık o kiloyu baz alıp herhafta pazartesi tartilalim
Canım yeşil çay felan içersen biraz daha rahatlıyorsun tavsiye ederim evet pazartesiyi baz alırsın

Kizlar dun hibiskus ictim. Expresste 6. Gunum olmasina ragmen de bir kac yemem gereken (kuruyemis, nisastli urun v.b) yemedim, bugun bi tartildim 63.5

Yefuu!!!! Ama kilo guncellemesini tabi ki p.tesi yapiciyiz. O yuzden simdilik aramizda sir

Bugun de odul ogunum bile var ama yapmiyuciyim. Su odemim bi gitsin dogru duzgun, haftaya yaparim.

Sabah kahvaltisinda da 2 yumurta, peynir, kepektej krep ve sebze yedim.

Operim simdilik sizi :*

Ayy ne güzel canım yaaa şu kilocuklarımız bi gitse de rahatlasak yaaaaa bende akşam ne yiyecem diye onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…