Evet canim 1+1 uyguluyoruz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim 1+1 uyguluyoruz biz
Tabiki canım hemen testini yap atak la başla bence 1 gün bile çok önemli cunkumerhaba kızlar uzun süredir diyet yapma peşindeyim karatay mı yapsam ,az yiyip sık mı yesem ne yapsam bilemedim pkoluyum çok zor kilo veriyorum bundan 4 yıl önce dukan yapmıştım 1 ay 3-5 kilo vermiştim galıba şimdi tekrar yapmak istiyorum bu sabah tartıldım 65,5 kilo geldim tahminimce bu ayın 25-30 gibi dondurulmuş emriyo transferim var. en azında 62 olsam bile süper olacak bana da yardımcı olur musunuz?
merhaba kızlar uzun süredir diyet yapma peşindeyim karatay mı yapsam ,az yiyip sık mı yesem ne yapsam bilemedim pkoluyum çok zor kilo veriyorum bundan 4 yıl önce dukan yapmıştım 1 ay 3-5 kilo vermiştim galıba şimdi tekrar yapmak istiyorum bu sabah tartıldım 65,5 kilo geldim tahminimce bu ayın 25-30 gibi dondurulmuş emriyo transferim var. en azında 62 olsam bile süper olacak bana da yardımcı olur musunuz?
Merhaba canım tabi bizimle beraber diyet yapabilirsin ama sonunu getirmelisin 4 evreyide yapmalısın yoksa Allah korusun kötü sonuçlarla karşılaşmayalım kendine güveniyorsan hemen bugün başla canım ve biz hep yanında oluruzmerhaba kızlar uzun süredir diyet yapma peşindeyim karatay mı yapsam ,az yiyip sık mı yesem ne yapsam bilemedim pkoluyum çok zor kilo veriyorum bundan 4 yıl önce dukan yapmıştım 1 ay 3-5 kilo vermiştim galıba şimdi tekrar yapmak istiyorum bu sabah tartıldım 65,5 kilo geldim tahminimce bu ayın 25-30 gibi dondurulmuş emriyo transferim var. en azında 62 olsam bile süper olacak bana da yardımcı olur musunuz?
Tabiki canım hemen testini yap atak la başla bence 1 gün bile çok önemli cunku
Merhaba canım. Vermek istediğin kilo az aslında ama pkolu oldugun için zor kilo veriyorsan bizim gibi beslenebilirsin. Çok zorlanmayacağın bir diyet zaten. Önce test yapıp atak süreni belirleyeceksin atak bitince seyire başlayacaksın
hepinize teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için.Merhaba canım tabi bizimle beraber diyet yapabilirsin ama sonunu getirmelisin 4 evreyide yapmalısın yoksa Allah korusun kötü sonuçlarla karşılaşmayalım kendine güveniyorsan hemen bugün başla canım ve biz hep yanında oluruz
hoşbuldum canım sağol acaba bu diyet hamile kalma döneminde uygun mu doktora haftaya gideceğim o zaman sorma şansım olur ne yapacağımı bilemedim güzel dileklerin için sagol canımecrin87 hoş geldin alışveriş yaptıktan sonra başlaman daha iyi olur sanki. tüp bebek konusunu ise doktoruna sormalısın bence mutlaka. önemli bir mevzu çünkü. şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah :)
hoşbuldum canım sağol acaba bu diyet hamile kalma döneminde uygun mu doktora haftaya gideceğim o zaman sorma şansım olur ne yapacağımı bilemedim güzel dileklerin için sagol canım
Hmm tamm canım bugün ayarla yiyecekleri yarın hemen başlahepinize teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için.
bugün malzemeleri temin edip yarın başlasam daha iyi olmaz mı ?
bide ay sonu tüp bebek transferi olacak inş. bu diyet zararlı olmaz dimi kızlar
şuan 65,5 kiloyum hedefim 58 inş. ay sonuna kadar hedefe ulaşırım ulaşamasam da 62 olsamda yeter atak evresini 4 gün yapmayı düşünüyorum
tamam canım çok sagol ben zaten ay sonu transferim olacak inş. o zamana kadar uygularım seyiri atak evresini 4 gün yapacağım zaten ama facebookdaki gruplarada bakmak isterim özelden atarsan adresleri:)Ecrin'cim hamile ve emziren anneler dukanin güç 1/2 asamalarini uyguluyor. Sen de güç asamasindan basla bence. Facebookta bi suru grup var. Ben bir kacina uyeyim. Ordan ogrendigim cok sey var. Sen de oyle yap istersen.
akşam alacağım inş. canım bakalım sonuç ne olacak :)Hmm tamm canım bugün ayarla yiyecekleri yarın hemen başla
Canim 1 haftaya alisirsin bırakma bencekızlar dukan diyeti deneyimlerimize bakarken mart 2014 de birkaç yazıma başlamışım atak evresini 3 gün yapmışım 500gr vermişim sadece sonra zor olmuş kötü olmuşum ( hatırlayamadım ) bırakmışım yarın başlıyoum tekrar bakalım bu sefer sonuç ne olacak :)
Canım tekrar bırakma sonuç çok güzel olur inşallah; )kızlar dukan diyeti deneyimlerimize bakarken mart 2014 de birkaç yazıma başlamışım atak evresini 3 gün yapmışım 500gr vermişim sadece sonra zor olmuş kötü olmuşum ( hatırlayamadım ) bırakmışım yarın başlıyoum tekrar bakalım bu sefer sonuç ne olacak :)