Bak hepimizde aynı sorun bende öyle hiç kaçamak yapmadım yinede + çıkıyorum yine dolunay etkisinemi girdik naptikGunaydin kizlar +300 ile uyandim ps gunumdu hic kacamak yapmadim o kadar tatli ikramina karsi durdum + gorunce sok oldum
Canim içmiyorum yaa dur bol bol yeşil çay iciyim bugünHadi yaa su topluyorsundur canım yaa bitki çaylarını içiyorsun demi
Hadi yaa sebze yedin yaa ondan olabilir canım yaaGunaydin kizlar +300 ile uyandim ps gunumdu hic kacamak yapmadim o kadar tatli ikramina karsi durdum + gorunce sok oldum
Eksik etme kuzumCanim içmiyorum yaa dur bol bol yeşil çay iciyim bugün
Maşallah canım sanaKızlar ben dün tartılamamıştım bugün -700 gördüm :)
En kısa zamanda gider inşallah canım-300 gördüm ama yine artilarimi tam indiremedim ha gayret
Canim Günaydın ben tekrar 79.8 I gördüm sende durum nasilGünaydın kızlar:)
74,2 halen canım bugün veremedim:) sevindim senn adına:)Canim Günaydın ben tekrar 79.8 I gördüm sende durum nasil
Sodali ayran dediğin ne canım ne işe yarıyorKizlar merhaba nasil gecti bayram :) tatilde alinsn kilo gitti ustune eksideyim 3221 cok ise yariyor hergun duzenli yesil cay ve hibiskus iciyorum. Bide protein tozu arastiriyorum tolereye girmiyormus sut tozu gibi bide ne zaman nisasta kullansam arti goruyorum. Aslinda kendime gore dukan bneim icin yeni basliyor. Her ayrintisini cozdum anladim. Subata kadar gitcek kilolar 36 beden olucam insallah. Ne kadar az tolere o kadar cok eksi dukanin en onemli mantigi bu bence. 4 gundur sodali ayran kuru uyguluylrum 15 gun uygulayip 5 gun ara veriliyor. Sonrada dukan iksire baslicam kurleride sirayla uygulicam 1 haftalik ekmeklerimi yaptim hafta baslasin elsin eksiler
Canım protein tozunu önermiyorlar diye okumuştum :) ayy mısır nişastası elinden geldiğince yeme bence ya duraklama yaşıyorsun yada kilo alıyorsun canım dikkat et:)ohh mis canım nice eksilere bugün kilo veremedim ama yağ oranım azalmış çok mutluyumKizlar merhaba nasil gecti bayram :) tatilde alinsn kilo gitti ustune eksideyim 3221 cok ise yariyor hergun duzenli yesil cay ve hibiskus iciyorum. Bide protein tozu arastiriyorum tolereye girmiyormus sut tozu gibi bide ne zaman nisasta kullansam arti goruyorum. Aslinda kendime gore dukan bneim icin yeni basliyor. Her ayrintisini cozdum anladim. Subata kadar gitcek kilolar 36 beden olucam insallah. Ne kadar az tolere o kadar cok eksi dukanin en onemli mantigi bu bence. 4 gundur sodali ayran kuru uyguluylrum 15 gun uygulayip 5 gun ara veriliyor. Sonrada dukan iksire baslicam kurleride sirayla uygulicam 1 haftalik ekmeklerimi yaptim hafta baslasin elsin eksiler
Canım benim bildiğim kadar sade sodalar var yaa ayranla sodayı karıştırıyoruz öle içiyoruz:)Sodali ayran dediğin ne canım ne işe yarıyor
Hımm tamam canım bende hep yazın ayranin içine soda koyuyorum zaten bilmeden doğru yapiyomusum:)