Ayy evet hiç geri gelemez ler inşallahTebrikler canım
Ayy aynen canım yaaa :)
Çok güzel canım tebrik ederim elveda 8li rakamlar diyelim
Inşallah canımAyy evet hiç geri gelemez ler inşallah
saol kuzum :) temizlik isini geldigim gun hallettim kurtuldum gitmedende yapmistim rahatim simdi. Sende kilo durumu ne ?Günaydın selvoşum tebriklerrrBen bayram temizliği yapıyorum 2 gundur spora halim kalmıyor valla
saol canimTebrikler canım:)
ohhhh gitti 8 ler :)79.8 i gördüm şükür
saol balimTebrikler canım
Ayy aynen canım yaaa :)
Çok güzel canım tebrik ederim elveda 8li rakamlar diyelim
saol kuzum :) temizlik isini geldigim gun hallettim kurtuldum gitmedende yapmistim rahatim simdi. Sende kilo durumu ne ?
3221 yapsaydin kuzum.ben onu yapoyorum.simdi saf gunum bugun bitiyor salata ozledim resmenAtak değil de seyirden başladığım için bi artı çıkıyorum bi eksi. Aldıklarımı geri vermeden kilo guncellemesi yapmıcam:)
3221 yapsaydin kuzum.ben onu yapoyorum.simdi saf gunum bugun bitiyor salata ozledim resmen
Doktor islerin bitince yumruk yaparsin:) bende dukan iksir yaptim ama tadindan cekiniyorum nasil icecem bilemedimİlk 3 gun sp ya gene atak gibi olur diye çekindim. Bir de şu sıralar devamlı kan tahlili veriyorum bir değerim yükselir falan görmesin doktorlar
Aynen bak benim seyirde olmama rağmen kolesterol yüksek çıktıİlk 3 gun sp ya gene atak gibi olur diye çekindim. Bir de şu sıralar devamlı kan tahlili veriyorum bir değerim yükselir falan görmesin doktorlar
Ne ameliyati olucaksin ? Mide kucultme falanmi? 95 ten 73 e dustum diyetisyensiz hemdeBen bi türlü adapte olup baslayamadimeşim de bir sürü laf yapıyor yok ameliyat ol ozaman falan korkuyorum da sizin nasıl. Gidiyor diyet
Kac kilosun? Saglikli kilo vermek varken neden ameliyat diye baski yapiyor? 4.5 ayda verdim daha 15 kilo vericem Allahinnizniyle sakin ameliyt olmaEvet öyle düşündüm ama kuzum vazgectim zaten en başta benim fikrim değildi canım eşim çok baskı yapıyor ama en iyisi diyetle bencede peki kaç ayda verdin canim
Aman canım zayıflarsın diyet ve spor yap sağlıklı şekilde ver canım bnm dukanda gayet iyi bnce canım 10 kilo verdim bn ve 15 kilo gitmiş gibi duruyor :)Ben bi türlü adapte olup baslayamadimeşim de bir sürü laf yapıyor yok ameliyat ol ozaman falan korkuyorum da sizin nasıl. Gidiyor diyet
Kac kilosun ki canım bende 103ten 80 e düştüm dukanlaEvet öyle düşündüm ama kuzum vazgectim zaten en başta benim fikrim değildi canım eşim çok baskı yapıyor ama en iyisi diyetle bencede peki kaç ayda verdin canim
Hadi yaa su topluyorsundur canım yaa bitki çaylarını içiyorsun demiBayram bana ugurlu gelmedi ya +görüyorum boyuna vücudum sumu topluyor nedir