Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Günaydın selvoşum tebriklerrr :KK9::KK9: Ben bayram temizliği yapıyorum 2 gundur spora halim kalmıyor valla
saol kuzum :) temizlik isini geldigim gun hallettim kurtuldum gitmedende yapmistim rahatim simdi. Sende kilo durumu ne ?

Tebrikler canım:)
saol canim

79.8 i gördüm şükür:anneadayı:
ohhhh gitti 8 ler :)

Tebrikler canım:KK66:

Ayy aynen canım yaaa :)

Çok güzel canım tebrik ederim elveda 8li rakamlar diyelim:KK39::KK9:
saol balim

İlk 3 gun sp ya gene atak gibi olur diye çekindim. Bir de şu sıralar devamlı kan tahlili veriyorum bir değerim yükselir falan görmesin doktorlar :KK48:
Doktor islerin bitince yumruk yaparsin:) bende dukan iksir yaptim ama tadindan cekiniyorum nasil icecem bilemedim :KK70:

Evet öyle düşündüm ama kuzum vazgectim zaten en başta benim fikrim değildi canım eşim çok baskı yapıyor ama en iyisi diyetle bencede peki kaç ayda verdin canim
Kac kilosun? Saglikli kilo vermek varken neden ameliyat diye baski yapiyor? 4.5 ayda verdim daha 15 kilo vericem Allahinnizniyle sakin ameliyt olma

Ben bi türlü adapte olup baslayamadim:KK43: eşim de bir sürü laf yapıyor yok ameliyat ol ozaman falan korkuyorum da sizin nasıl. Gidiyor diyet
Aman canım zayıflarsın diyet ve spor yap sağlıklı şekilde ver canım bnm dukanda gayet iyi bnce canım 10 kilo verdim bn ve 15 kilo gitmiş gibi duruyor :)

Gunaydin kizlar +300 ile uyandim ps gunumdu hic kacamak yapmadim o kadar tatli ikramina karsi durdum + gorunce sok oldum

X