Bende +400 kuzum bugunBen 500 gram kilo almışım
Dolunaydan mı acaba yaaa offBende +400 kuzum bugun
Olabilir canimDolunaydan mı acaba yaaa off
Biran önce kurtuluruz inşallah canımmOlabilir canim
Ben aksam ogunumu 17.30 da yiyorum sonrasinda bitki cayi ayran mistik cayla acligimi bastiiryorum 21 gibi felaket acikiyorum ama ayran iyi geliyorKızlar merhaba sizler diyet listelerini uygularken akşam son öğünü kaçta yapıyorsunuz? Ayrıca akşam yemeğinden sonra bende büyük bi yeme isteği daha oluşuyor sizde de bu durum oluyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz?
Canım benim akşam yemeğim biraz düzensiz 6-9 arasında değişiyor vallaha bende bitki çayları ile bastırıyorm 6gibi yediğimde yada biraz yoğurt yiyorum sebze günümse salatalık domates felan yiyorum canım :)Kızlar merhaba sizler diyet listelerini uygularken akşam son öğünü kaçta yapıyorsunuz? Ayrıca akşam yemeğinden sonra bende büyük bi yeme isteği daha oluşuyor sizde de bu durum oluyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz?
Canım benim akşam yemeğim biraz düzensiz 6-9 arasında değişiyor vallaha bende bitki çayları ile bastırıyorm 6gibi yediğimde yada biraz yoğurt yiyorum sebze günümse salatalık domates felan yiyorum canım :)
Inşallah canım bak tatlı isteğinide mistik çay geçiriyor sanki canım yaa tatlı krizin tutunca mistik çay yapsağol arkadaşım ya valla herşeyin dört dörtlük olduğu günlerde bile ben akşam yemekten sonra illaki tatlı bişeyler aranıyorum e yiyorum da iradem zayıf, sabahına tardıda artılar artılar... akşam çok hafif geçirdiğim zamanlar ciddi farklar olduğunu görüyorum gerçekten umarım bende sebze ve yoğurtla geçiştirebilirim artık
Büyük marketlerde var galiba canım bn internetten aldırdım doğuş mistik çayMistik çay nerede bulabilirim peki hiç karşılaşmadım
Ohh afiyet olsn canımmBugunku menum
Sabah: 1 krep +1 pogaca+5 dilim jambon+2 kasik quark(saf gunum bugun)
Ogle: sucuklu yumurta+yogurt
Ara: 1 kasik dukanella
Aksam: tonbaligi+quark+3 dilim hellim
3 litre su+2 yesilcay+1 hibiskus+1 mistik+1 dukanayran
Jilian level1+arkakolicbacak
Su tutuyo dur canım bi kaç güne geçerBen 500 gram kilo almışım
Allah allah o zaman bu dolunay bizi tutuyo bende aynıyım bakalım yarın nasıl olacakBende +400 kuzum bugun
İnşallah canım benim:)Su tutuyo dur canım bi kaç güne geçer
Allah allah o zaman bu dolunay bizi tutuyo bende aynıyım bakalım yarın nasıl olacak
Akşamları yaz ama canım bildir kilonudaKızlar bu ara pek girmiyorum malum okul açıldı öğretmenim ben çok yogunsakin bıraktım sanmayın. Okuldaki ler ağzı açık bakıyo ne olmuş sana böyle diye çok motive oldum:)))
Tmm canım:)Okuyorum canlarım sadece yazmaya fırsat olmuyo hergün bildirim yaparım ama merak etmeyin yarından umutluyum bakalim