Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

ayy mesaji yazarken tel caldi kisacik gitmis nasilsiniz :) kizlar hepimizi tebrik ediyorum ayy iyiki dukana baslamisim cok sıkılastm gercekten mucize bu dukan
Ben iyim kuzum aynn herkes farketti bayramda mutlu oldum ayy çerezler çikolatalar önümden gitti geldi yemedim 1 tane bile:)) sen naptın ne var ne yok:)

Ben iyim kuzum aynn herkes farketti bayramda mutlu oldum ayy çerezler çikolatalar önümden gitti geldi yemedim 1 tane bile:)) sen naptın ne var ne yok:)
Bende sifir kacamakla atlattim bayrami zaten ovgulerle karnim doydu :KK70: orami burami kapatmak icin cekistrmeden bi bayram gecirdim iyiki kilo vermeye baslamisim kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum.

Kızlar napıyorsunuz yaaa neler yaptınız bugün:)
Dun pek bisi yapmadim haftalik ekmek pogaca yapmistm.onlati yedim ama bugun quark yaptim krem peynir hasretim dinsin diye :KK70: inanilmaz severim krem.peoyniri hamileyken tv karsisinda kasikla yerdim sonunda surulebilir bisi yaptim dukana uygun

Dun pek bisi yapmadim haftalik ekmek pogaca yapmistm.onlati yedim ama bugun quark yaptim krem peynir hasretim dinsin diye :KK70: inanilmaz severim krem.peoyniri hamileyken tv karsisinda kasikla yerdim sonunda surulebilir bisi yaptim dukana uygun
Ayy ne güzel canım sevdiysen oh mis gibi yersin afiyet olsn :))

X