Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımm:) çok güzel:)) bende-200 :)Gunaydin kizlarr -300
Ayy süper:))Anaa 3ledik bugün bende -200 maşallah hepimize:)
Günaydın canımm:) çok güzel:)) bende-200 :)
ayy mesaji yazarken tel caldi kisacik gitmis nasilsiniz :) kizlar hepimizi tebrik ediyorum ayy iyiki dukana baslamisim cok sıkılastm gercekten mucize bu dukanAnaa 3ledik bugün bende -200 maşallah hepimize:)
Ben iyim kuzum aynn herkes farketti bayramda mutlu oldum ayy çerezler çikolatalar önümden gitti geldi yemedim 1 tane bile:)) sen naptın ne var ne yok:)ayy mesaji yazarken tel caldi kisacik gitmis nasilsiniz :) kizlar hepimizi tebrik ediyorum ayy iyiki dukana baslamisim cok sıkılastm gercekten mucize bu dukan
Ayyy benide herkes farkediyo çok mutlu oldum:)
Bende sifir kacamakla atlattim bayrami zaten ovgulerle karnim doydu orami burami kapatmak icin cekistrmeden bi bayram gecirdim iyiki kilo vermeye baslamisim kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum.Ben iyim kuzum aynn herkes farketti bayramda mutlu oldum ayy çerezler çikolatalar önümden gitti geldi yemedim 1 tane bile:)) sen naptın ne var ne yok:)
Ayy süperiz biz kuzumBende sifir kacamakla atlattim bayrami zaten ovgulerle karnim doydu orami burami kapatmak icin cekistrmeden bi bayram gecirdim iyiki kilo vermeye baslamisim kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum.
Sisko hayatimiz dukanla son bulcak inaniyorumm :) Evelynn nerdesin bakim yine
Nasil gidio diyet iyimisin hic gorunmuyosun kayboldun sandimBurdayım kız
Inşallah kuzumSisko hayatimiz dukanla son bulcak inaniyorumm :) Evelynn nerdesin bakim yine
Dun pek bisi yapmadim haftalik ekmek pogaca yapmistm.onlati yedim ama bugun quark yaptim krem peynir hasretim dinsin diye inanilmaz severim krem.peoyniri hamileyken tv karsisinda kasikla yerdim sonunda surulebilir bisi yaptim dukana uygunKızlar napıyorsunuz yaaa neler yaptınız bugün:)
Ayy ne güzel canım sevdiysen oh mis gibi yersin afiyet olsn :))Dun pek bisi yapmadim haftalik ekmek pogaca yapmistm.onlati yedim ama bugun quark yaptim krem peynir hasretim dinsin diye inanilmaz severim krem.peoyniri hamileyken tv karsisinda kasikla yerdim sonunda surulebilir bisi yaptim dukana uygun
Saol canim otlusunu baharatlisinida denicem sonra bakalim nasil olcak hem ayni seyleri yemek biktirio bazenAyy ne güzel canım sevdiysen oh mis gibi yersin afiyet olsn :))
Öyle canım arada farklı şeyler yiyince insanın keyfi geliyor :))Saol canim otlusunu baharatlisinida denicem sonra bakalim nasil olcak hem ayni seyleri yemek biktirio bazen