Afiyet olsun kuzum.Dun aksam kek yaptim kizlar tam 17 tane muffin cikti.. Bu kekleri pastalarima taban olarak kullanmayi dusunuyorum buzluga atip Eki Görüntüle 1638022
ben deneemk amacli yaptim bu haftami tarifler deneyerek gecircem. Arada kriz anlarinda kacamak yapmaktansa bunlardan yemek daha iyi benceAfiyet olsun kuzum.Ay benim artık tatlı tarzı şeyler yiyesim hiç gelmiyor yaaa duraklamadan önce kek tavuk gögüsü felan yapmıştım galiba ondan hiç yemek içimden gelmiyor tatlandırıcıyı kulanmamaya çalışıyorum.
Anladım canım afiyet olsun :)ben deneemk amacli yaptim bu haftami tarifler deneyerek gecircem. Arada kriz anlarinda kacamak yapmaktansa bunlardan yemek daha iyi bence
insallah kuzummAyy hiç birimiz duraklama geri alma yaşamadan şu kilolarımızdan kurtulalım canlarım
Hepimiz superizz :)Saolun kızlar inşallah dönerimmmmmm
Süpersiniz süperrrr eksilere devammmm
saol kuzummAnladım canım afiyet olsun :)
Gunaydin kizlarr -300 ile gune basladimm tartima ve eksilerime kavustum
Aa bunlarla dukan tiramisu yaparsınDun aksam kek yaptim kizlar tam 17 tane muffin cikti.. Bu kekleri pastalarima taban olarak kullanmayi dusunuyorum buzluga atip Eki Görüntüle 1638022
Aaaa iyiki soyledinnn yaa bayilirim tiramisuya bayramda yaparim kendime bayram hediyesiOoo süper başlangıç yaptın tekrar canim
Aa bunlarla dukan tiramisu yaparsın
Sutle kepekle muhallebi yapsaydin kuzumAyy hiç kahvaltı edesim yok yumurtam bitmiş yogurdum bitmiş. Benim bi dukan alısverişine cıkmam gerek acilen.
Kakaolu süt hazırladım kendime, o olsun bari kahvaltım
Sutle kepekle muhallebi yapsaydin kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/marifetli-ellerden-kekler-oylamasi.852788/ Arkadaşlar yarışmada oy kullanmayı unutmayın
Gunaydin kizlarr -300 ile uyandim bugun tatil bonusu 200 gr kaldidun pita ekmegi yaptim sabah onlarl sandvic yaptim harika oldu boyle diyete can kurban dun jiliana basladim tekrar 30 gunluk olana bugun her yerim tutulmus
Tebrikler canım:)Gunaydin kizlarr -300 ile uyandim bugun tatil bonusu 200 gr kaldidun pita ekmegi yaptim sabah onlarl sandvic yaptim harika oldu boyle diyete can kurban dun jiliana basladim tekrar 30 gunluk olana bugun her yerim tutulmus
Tebrikler canımGunaydin kizlarr -300 ile uyandim bugun tatil bonusu 200 gr kaldidun pita ekmegi yaptim sabah onlarl sandvic yaptim harika oldu boyle diyete can kurban dun jiliana basladim tekrar 30 gunluk olana bugun her yerim tutulmus
Ayy aynen canım yaaa :)Günaydın selvoşum tebriklerrrBen bayram temizliği yapıyorum 2 gundur spora halim kalmıyor valla
Çok güzel canım tebrik ederim elveda 8li rakamlar diyelim79.8 i gördüm şükür