Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kizlar merhaba dondum ankaradan.. Cok guzel gecti tatilim +800 de bonusla dondum :KK70: kacamak fazla yapmadim ev baklavasi disinda :KK70: cok su icemedim surekli yollarda gezmelerde oldugum icin. İki gune toparlarim 3221 yapicam basladim bile. Bi suru kepek karisim krem tartar hibiskus gojibery dukanla ilgili ne bulursam aldim bide himalaya tuzu onuda deniyeyim bari :KK70: dukana kaldigim yerden devam edicem yine sizlerleyim. Evelynn Evelynn bende facede bi dukan grubuna uyeyim dukanin mucize kadinlari diye. Orada motivasyln tavan. Tariflerde super. Tum malzemelerim tamam olduguna gore artik sizlerle resimli tariflerimi paylasabilirim :KK70: ozledim sizleri. Nasiliniz iyimisiniz nasil gidio dukan
Ohhh afiyet olsun canim bol eksilerle bekliyoruz seni yarından itibaren

Günayyydınnnnnnnnnn

Kızlar kendime motive olsun diye eski fotolarımı paylaşcam
3 sene önce 51 kg 36 bedenken böyleydimmm. Hala kendime şişko diyordum bir de şimdiki halime bak yaaa. Allahım söz kıymetini bilcem bu defa cok sevcem kendimi gene öyle olimmm. Üstelik bu defa sporda oldugu için daha sıkı ve fit görüncemmm

fotoğraf 4 (18).JPG

Günayyydınnnnnnnnnn

3 sene önce 51 kg 36 bedenken böyleydimmm. Hala kendime şişko diyordum bir de şimdiki halime bak yaaa. Allahım söz kıymetini bilcem bu defa cok sevcem kendimi gene öyle olimmm. Üstelik bu defa sporda oldugu için daha sıkı ve fit görüncemmm

Eki Görüntüle 1638014
Günaydın canım inşallah en kısa zamanda olursun canım benim :)

Günayyydınnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 1638014
Oo baya iyiymissin canım

Günayyydınnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 1638014
İnsallah en yakin zamanda bu haline donersin balimm

X