Bende ya light kullanıyorum yada lor peynir bazen çok canım cekince kaşarıda normal kullanıyorum ay bnde mantı yapım diyorum ama bi fırsat bulamadım:)
Evet bnde ondan aldım canım a101dede var canımBimde aknaz beyaz peynir varmış uygun ama onu da bulamadım ben yok.
Kıymalı yapıolar canımDukana uygun yaprak sarması varmı ya? İç malzemesi olarak ne koyabiliriz ki? Bayram için yaprak sarcaz yarın annemle, kendime de ayrı sarayım
Evet bnde ondan aldım canım a101dede var canım
Kıymalı yapıolar canım
Nasıl gidiyor canım dukan
Tadını bilmiyorum 101inkini canım biminkinde 2.2 yağ var yazıo canımAy oraya da bakim bari yag oranı kaç? Tadı iyi mi?
Ben kıymalı sarmayı sevmiyorum canım ama sevenlerde çok var canımAyy kıyma yakısırmı ki bilemedim ya neyse bir deniyim artık
Ama zor ya dukan canım bi ara bende yapmaya kalktım o ilk evre varya çok sıkıcı ki meyve falan yiyen biri değilimdir canım meyve istedi hep bide şişko olduğumdan ilk evre pek uzun banaAa bibim gelmiş hoşgeldin canım
Kız iyi gidiyordu 5kg verdim sonra bıraktım bozdum bugun geri başladım
Sıcak yersen daha lezzetli olur canım:)Ben de pek seveceğimi sanmıyorum ya tuh
Ama zor ya dukan canım bi ara bende yapmaya kalktım o ilk evre varya çok sıkıcı ki meyve falan yiyen biri değilimdir canım meyve istedi hep bide şişko olduğumdan ilk evre pek uzun bana
Bizdende hep kıymalı yapatız annemler yani hatta biz rizeliyiz karalahanayla yaparız sadeceBen kıymalı sarmayı sevmiyorum canım ama sevenlerde çok var canım
Sıcak yersen daha lezzetli olur canım:)
Bizdende hep kıymalı yapatız annemler yani hatta biz rizeliyiz karalahanayla yaparız sadece
Hele kuruyemişsiz hiç yapamam ya çiğ fındık fıstık pek severimBana da uzun yaaa. Ama meyveyi kuruyemişi çıkarırsak geri kalan her seyden yiyebiliyoruz aslında diğer diyetlere nazaran daha kolay geliyor bana. Şişko olmak daha zorBayram gelmiş 40 takla attım ne giycem diye
Tabi kıyma pirinç soğan nebulursan var ama hem sıcak hemde üstüne yoğurtlu yicen mis gibiKıymalı ama pirinçle kıymayı karıstırarak yapıyorsunuz dimi? Yoksa sadece kıyma mı? Biz öyle yapcaz malesef sadece kıyma
Hele kuruyemişsiz hiç yapamam ya çiğ fındık fıstık pek severim
Aman bayram gelmiş neyime