Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bu arada yulaf kepegi inanilmaz tok tutuyor bu kadar ummamistim sabah krep yaptim peynirle yedim oglene kadar hic acikmadim oglende kalan krebin icine tavuk koydum durum yaptim kendimce hala acikmadim ama gec yememk icin bi ton baligi yedim. 3221 bitene kadar her aksam balik yemeye caliscam haftaya takima dondugumde ekside olmam lazim

Ay geçen bnde yaptım hem dukan pizza hem normal pizza ama bnm pizzam daha güzel oldu

Ellerine sağlık kuzum da niye tarif vermiyon kızzz:)

Hoşgeldin canım
Dur bende bakayım o gruba nasılmış

Bulamadım ya grubu

Biyopsi yapamadılar ya agrı kesici içmiştim. Salaklar insan bi söyler demi nerden bilcem ben içilmeyeceğini, cok sinirlendim. 30una tekrar randevu verdiler
Dukanin mucize kadinlari diye kuzum ben uyeyim o gruba. Kapali bi grup.
Gerizekalilar iste oncede su sekilde gelin demeleri lazimdi

Hoşgeldin canım:)

Akşam yemeğimm

Tavuk haşlama ve dukan ekmekk. Suyuna bana bana yedim

1 kaşık daha kepek hakkım var yogurdum da yok neyle yesem bilemedim

Lahmacunun hamurunu şu şekilde yaptım
1 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta göz kararı süt azcık tuz ve kabartmatozu :)) üstünede sarımsaklı baharatlı kıyma yaptım döktüm önce 150 derece ile 15 dk sonra 170 ile 15 dk peynir döktükten sonra 200 de 5 dk pişti:)

Ayy fotoda cekseydin agzımın suyu aktı

Ohhh missss benim de bu aralar aklımda mantı var yogurtlu yogurtlu. Tarifine bakimde yapim yarın

Ben bitürlü dogru yag oranı olan peynir bulamıyorum ya hepsi yaglı
Bende ya light kullanıyorum yada lor peynir bazen çok canım cekince kaşarıda normal kullanıyorum ay bnde mantı yapım diyorum ama bi fırsat bulamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…