Ay geçen bnde yaptım hem dukan pizza hem normal pizza ama bnm pizzam daha güzel oldu
Kizlar merhaba dondum ankaradan.. Cok guzel gecti tatilim +800 de bonusla dondumkacamak fazla yapmadim ev baklavasi disinda cok su icemedim surekli yollarda gezmelerde oldugum icin. İki gune toparlarim 3221 yapicam basladim bile. Bi suru kepek karisim krem tartar hibiskus gojibery dukanla ilgili ne bulursam aldim bide himalaya tuzu onuda deniyeyim bari dukana kaldigim yerden devam edicem yine sizlerleyim. Evelynn bende facede bi dukan grubuna uyeyim dukanin mucize kadinlari diye. Orada motivasyln tavan. Tariflerde super. Tum malzemelerim tamam olduguna gore artik sizlerle resimli tariflerimi paylasabilirim ozledim sizleri. Nasiliniz iyimisiniz nasil gidio dukan
Hb kuzum biyopsi sonuclarin noldu? O grup harika kuzumEllerine sağlık kuzum da niye tarif vermiyon kızzz:)
Hoşgeldin canım
Dur bende bakayım o gruba nasılmış
Hb kuzum biyopsi sonuclarin noldu? O grup harika kuzum
Dukanin mucize kadinlari diye kuzum ben uyeyim o gruba. Kapali bi grup.Bulamadım ya grubu
Biyopsi yapamadılar ya agrı kesici içmiştim. Salaklar insan bi söyler demi nerden bilcem ben içilmeyeceğini, cok sinirlendim. 30una tekrar randevu verdiler
Dukanin mucize kadinlari diye kuzum ben uyeyim o gruba. Kapali bi grup.
Gerizekalilar iste oncede su sekilde gelin demeleri lazimdi
Onada bakim biBulamadım grubu. Neyse benimkide dukancı lolitalar malikanesi
Hoşgeldin canım:)Kizlar merhaba dondum ankaradan.. Cok guzel gecti tatilim +800 de bonusla dondumkacamak fazla yapmadim ev baklavasi disinda cok su icemedim surekli yollarda gezmelerde oldugum icin. İki gune toparlarim 3221 yapicam basladim bile. Bi suru kepek karisim krem tartar hibiskus gojibery dukanla ilgili ne bulursam aldim bide himalaya tuzu onuda deniyeyim bari dukana kaldigim yerden devam edicem yine sizlerleyim. Evelynn bende facede bi dukan grubuna uyeyim dukanin mucize kadinlari diye. Orada motivasyln tavan. Tariflerde super. Tum malzemelerim tamam olduguna gore artik sizlerle resimli tariflerimi paylasabilirim ozledim sizleri. Nasiliniz iyimisiniz nasil gidio dukan
Veririm canım benim :))Ellerine sağlık kuzum da niye tarif vermiyon kızzz:)
Hoşgeldin canım
Dur bende bakayım o gruba nasılmış
Afiyet olsun canım bnde bugün lahmacun yaptım üstüne peynirde döktüm:))Akşam yemeğimm
Tavuk haşlama ve dukan ekmekk. Suyuna bana bana yedim
1 kaşık daha kepek hakkım var yogurdum da yok neyle yesem bilemedim
Afiyet olsun canım bnde bugün lahmacun yaptım üstüne peynirde döktüm:))
Lahmacunun hamurunu şu şekilde yaptım
1 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta göz kararı süt azcık tuz ve kabartmatozu :)) üstünede sarımsaklı baharatlı kıyma yaptım döktüm önce 150 derece ile 15 dk sonra 170 ile 15 dk peynir döktükten sonra 200 de 5 dk pişti:)
Bende ya light kullanıyorum yada lor peynir bazen çok canım cekince kaşarıda normal kullanıyorum ay bnde mantı yapım diyorum ama bi fırsat bulamadım:)Ohhh missss benim de bu aralar aklımda mantı var yogurtlu yogurtlu. Tarifine bakimde yapim yarın
Ben bitürlü dogru yag oranı olan peynir bulamıyorum ya hepsi yaglı
Ayy çok acıkmıştım unuttum:)) malum bayram temizliği olayları yemek yemeği unuttumAyy fotoda cekseydin agzımın suyu aktı