Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bir de kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz? Akşam yemeğinden sonra acıkırsanız atıstırıyormusunuz diyete uygun bir seyler?

Ama sebze gününd dikkat etmezsem alıyorum yaa her öğünde sebze yemeği yerine şu sekilde yapmayı düşünüyorum örnekle açıklayım:) sabah peynir domates salatalık öğlen köfte yoğurt salatalık akşam ise sebzeli bi yemek yanında yoğurt diye yemeyi düşünüyorum artık canım önceden öğlen akşam da sebzeli yemek yiyordum bundan sonra bu şekilde yapayım diyorum:)

Dünden bugüne canım ama hasta olamadıgım için 400 gram almıştım 2 gün de toplamda şimdi onları vermişim vede yağdan gitmiş canım:)

Regl düzenin bozuldu mu
Yağdan verdiğini nereden anlıyorsun tartın mı yağ ölçerli

Canım yaa bn biraz geç yiyorum 7-9 arası değişiyor bn yürüyüşe akşam çıktıgım için

Anladım canım demekki yemek saatiyle alakası yokmuş takır takır veriyorsun kiloları:)

Sebze gününde sabah dışında her öğünde yoğurt yemeye özen gösteriyorum canım :)

Deneye deneye kendimiz için dogrusunu bulacağız:)

Aa ekmeğin ne güzel görünüyor nasıl yaptin

Valla öyle uydurdum ne varsa Ama çok kısa sürede oluyor mikrodalgada yaptım. Bir de yumusak oluyor yulaf kepeği tadını da cok hissettirmiyor.

1 yumurta
2 kaşık karışım
1 kaşık süttozu
1 kaşık yogurt
Çok az tatlandırıcı
Tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu

Hepsini karıstırıp mikrodalgada 4 dk pişirdim

Oo maşallah canım

Canim akşam 7 gibi yiyorum yine acikirsan yoğurt yiyorum lıght kola iciyorum

Tamamdır canım. Aslında dukan yemenin saati yok istediğiniz saatte yeyin diyor ama sağlık açısından da akşam yemeğini gec saatte bırakmamak daha dogru.

Evet canım duraklama zamanında canım sıkıldı yağ öleçerli tartı aldım oransal olarak gösteriyor:) maşallah de kız 2 hafta durakladım:)) aynen öle deneyerek doğru yeme düzenimizi bulacağız canım geçen ay normal olmuştum ama bu ay 8 gün gecikti canım oda şişkinlik yaptı baya

Kizlar merhaba dondum ankaradan.. Cok guzel gecti tatilim +800 de bonusla dondum kacamak fazla yapmadim ev baklavasi disinda cok su icemedim surekli yollarda gezmelerde oldugum icin. İki gune toparlarim 3221 yapicam basladim bile. Bi suru kepek karisim krem tartar hibiskus gojibery dukanla ilgili ne bulursam aldim bide himalaya tuzu onuda deniyeyim bari dukana kaldigim yerden devam edicem yine sizlerleyim. Evelynn bende facede bi dukan grubuna uyeyim dukanin mucize kadinlari diye. Orada motivasyln tavan. Tariflerde super. Tum malzemelerim tamam olduguna gore artik sizlerle resimli tariflerimi paylasabilirim ozledim sizleri. Nasiliniz iyimisiniz nasil gidio dukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…