Bugün 400 gram vermişim:))
Dünden bugüne canım ama hasta olamadıgım için 400 gram almıştım 2 gün de toplamda şimdi onları vermişim vede yağdan gitmiş canım:)Süpper yaaa
Bişey sorcam şimdi bu 400 gram dünden bugune mi yoksa gecen haftadan bu haftayamı?
Canım yaa bn biraz geç yiyorum 7-9 arası değişiyor bn yürüyüşe akşam çıktıgım içinBir de kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz? Akşam yemeğinden sonra acıkırsanız atıstırıyormusunuz diyete uygun bir seyler?
Dünden bugüne canım ama hasta olamadıgım için 400 gram almıştım 2 gün de toplamda şimdi onları vermişim vede yağdan gitmiş canım:)
Canım yaa bn biraz geç yiyorum 7-9 arası değişiyor bn yürüyüşe akşam çıktıgım için
Ama sebze gününd dikkat etmezsem alıyorum yaa her öğünde sebze yemeği yerine şu sekilde yapmayı düşünüyorum örnekle açıklayım:) sabah peynir domates salatalık öğlen köfte yoğurt salatalık akşam ise sebzeli bi yemek yanında yoğurt diye yemeyi düşünüyorum artık canım önceden öğlen akşam da sebzeli yemek yiyordum bundan sonra bu şekilde yapayım diyorum:)
Sebze gününde sabah dışında her öğünde yoğurt yemeye özen gösteriyorum canım :)
Aa ekmeğin ne güzel görünüyor nasıl yaptin
Oo maşallah canımBugün 400 gram vermişim:))
Canim akşam 7 gibi yiyorum yine acikirsan yoğurt yiyorum lıght kola iciyorumBir de kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz? Akşam yemeğinden sonra acıkırsanız atıstırıyormusunuz diyete uygun bir seyler?
Aa ekmeğin ne güzel görünüyor nasıl yaptin
Oo maşallah canım
Canim akşam 7 gibi yiyorum yine acikirsan yoğurt yiyorum lıght kola iciyorum
Evet canım duraklama zamanında canım sıkıldı yağ öleçerli tartı aldım oransal olarak gösteriyor:) maşallah de kız 2 hafta durakladım:)) aynen öle deneyerek doğru yeme düzenimizi bulacağız canımRegl düzenin bozuldu mu
Yağdan verdiğini nereden anlıyorsun tartın mı yağ ölçerli
Anladım canım demekki yemek saatiyle alakası yokmuş takır takır veriyorsun kiloları:)
Deneye deneye kendimiz için dogrusunu bulacağız:)
Maşallah kilosumu fazla ki yaa maşallah vallaha:) kızlar daha zayıflamamız lazım pes etmek yok artık :)) şurda 2016ya ne kaldı :))Kızın biri 19 agustosta baslamış bugune kadar 10 kg vermiş ya.
1 ayda 10 kg vay anasını
Ay geçen bnde yaptım hem dukan pizza hem normal pizza ama bnm pizzam daha güzel oldu