Oh afiyet olsun cnm aynn meyve sınırsız olsa:) inşallah bişi olmaz canım:))Bugün yemeğe davetliydik deniz kenarında oturmanin faydaları rejimi bozmadan balık yedim Ohh miss tabi ardından irmik helvasi geldi ona dokunmadim eşime dedim rejimim bitsin hergün ağlarım artık beni buraya götür diye irmik helvası vazgecilmezim çünkü yani ben ona bile kendimi tuttuysam bu iş bitmiştir birtek azicik muz yedim inşallah bişi olmaz şu meyvelerde sınırsız olsa varya ben ömrüm boyunca seyirde devam ederdim
Zaman kaybetme ve başla canım:)Bende başlayabilirim senin le canım eğer istersen 89 kiloyum suan
Hmm aynn canım buraya yazıyoruz ve kilolar gidiyor :)) canım salı günü 2 ay olacak 10 kilo verdim:)Canım boy 170 yarından başlıyorum ozaman ben aslında yaptım dukan ama bırakmak zorunda kaldım. O yüzden devam ediyorum yine canım senin ne kadar vermen lazım bence iltibati koparmayalim birbirimize destek oluruz
Yakınız canım bende boy 173 87 kilo ile başladım 1 ay oldu dün 80.9 dumCanım boy 170 yarından başlıyorum ozaman ben aslında yaptım dukan ama bırakmak zorunda kaldım. O yüzden devam ediyorum yine canım senin ne kadar vermen lazım bence iltibati koparmayalim birbirimize destek oluruz
Süper canım:)) bende -100:)-600 gr:))))
Canim sen edinmisin 15 kilo fazlam olduğuna sanki son kilolarmis gibi yavaş gidiyo ya ondan sordum şimdiki güncel kilon kaç boyun 170 miydi senindeSüper canım:)) bende -100:)
Yok canm daha 15 kilo daha verecem 165 boyum kilomda 75.9 canım bide şöyle bi durum var ben aslında normalde bu kilolardaydım şimdi vereceğim kilolar ise uzun zamandır bende olan kilolar ondan bnceCanim sen edinmisin 15 kilo fazlam olduğuna sanki son kilolarmis gibi yavaş gidiyo ya ondan sordum şimdiki güncel kilon kaç boyun 170 miydi seninde
Hımm evet ondan olabilir vücuda yağlar yapışmıs bizim:)Yok canm daha 15 kilo daha verecem 165 boyum kilomda 75.9 canım bide şöyle bi durum var ben aslında normalde bu kilolardaydım şimdi vereceğim kilolar ise uzun zamandır bende olan kilolar ondan bnce
Aynen canım bide benim regl zamanım geldi ama olmadım o yüzdende olabilir diye de düşünüyorum canım bide zaten 8-10 kilo sonra duraklama yaşanıyormuş bende onu 2 hafta yaşadım sonra tekrar vermeye başladım azar azar :) ayy geç gitsinde gelmesin bi daha:)Hımm evet ondan olabilir vücuda yağlar yapışmıs bizim:)
Gelmez gelmez canım aman bu regl donemide güya 5 gun sürüyor bize etkisi 15 gun ne çekiyoruz yaaAynen canım bide benim regl zamanım geldi ama olmadım o yüzdende olabilir diye de düşünüyorum canım bide zaten 8-10 kilo sonra duraklama yaşanıyormuş bende onu 2 hafta yaşadım sonra tekrar vermeye başladım azar azar :) ayy geç gitsinde gelmesin bi daha:)
Aynn yaa benim 8gün sürüyor insanı bezdiriyorGelmez gelmez canım aman bu regl donemide güya 5 gun sürüyor bize etkisi 15 gun ne çekiyoruz yaa
Tartildinmi canım baslamadanSelam kızlar o gun baslayamadım diyete bugun basladım ay ne fenayım ya
Neyse seyir bir sp günü hadi bakalım
Tartildinmi canım baslamadan
Afiyet olsun canım:)