Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Oh afiyet olsun cnm aynn meyve sınırsız olsa:) inşallah bişi olmaz canım:))

Benim bugünkü menüm
Sabah yumurta haşlaması
Öğlen köfta yoğurt pita ekmeği
Akşam dukan lahmacun ve yoğurt:))

Canım boy 170 yarından başlıyorum ozaman ben aslında yaptım dukan ama bırakmak zorunda kaldım. O yüzden devam ediyorum yine canım senin ne kadar vermen lazım bence iltibati koparmayalim birbirimize destek oluruz

Canım boy 170 yarından başlıyorum ozaman ben aslında yaptım dukan ama bırakmak zorunda kaldım. O yüzden devam ediyorum yine canım senin ne kadar vermen lazım bence iltibati koparmayalim birbirimize destek oluruz
Hmm aynn canım buraya yazıyoruz ve kilolar gidiyor :)) canım salı günü 2 ay olacak 10 kilo verdim:)

Yakınız canım bende boy 173 87 kilo ile başladım 1 ay oldu dün 80.9 dum

Canim sen edinmisin 15 kilo fazlam olduğuna sanki son kilolarmis gibi yavaş gidiyo ya ondan sordum şimdiki güncel kilon kaç boyun 170 miydi seninde
Yok canm daha 15 kilo daha verecem 165 boyum kilomda 75.9 canım bide şöyle bi durum var ben aslında normalde bu kilolardaydım şimdi vereceğim kilolar ise uzun zamandır bende olan kilolar ondan bnce

Yok canm daha 15 kilo daha verecem 165 boyum kilomda 75.9 canım bide şöyle bi durum var ben aslında normalde bu kilolardaydım şimdi vereceğim kilolar ise uzun zamandır bende olan kilolar ondan bnce
Hımm evet ondan olabilir vücuda yağlar yapışmıs bizim:)

Hımm evet ondan olabilir vücuda yağlar yapışmıs bizim:)
Aynen canım bide benim regl zamanım geldi ama olmadım o yüzdende olabilir diye de düşünüyorum canım bide zaten 8-10 kilo sonra duraklama yaşanıyormuş bende onu 2 hafta yaşadım sonra tekrar vermeye başladım azar azar :) ayy geç gitsinde gelmesin bi daha:)

Gelmez gelmez canım aman bu regl donemide güya 5 gun sürüyor bize etkisi 15 gun ne çekiyoruz yaa

+400 sebze gününden sonra muhtemelen sebzeyi abarttigim için ama kolestrolümü düzeltmem gerek yoksa doktor ilaç baslayamiycak

Selam kızlar o gun baslayamadım diyete bugun basladım ay ne fenayım ya
Neyse seyir bir sp günü hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…