Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Valla ben ömrüm boyunca dukanla evlenicem
hepimiz öyle canım biz kilolar hiç bir zaman istediğimiz kadar istediğimiz şeyden yiyemeyevegiz anlaşılan nasılsın canım vallah bende dukan yapmayı isterdim ama bebeğim oldu emİriyorum öyle olunca sutte de sıkıntılar oluyor bazen azalır diye korkudan şimdilik diyetisyen kontrolünde kagni hızıyla ilerlemeye çalışıyorum bu arada canım sen misin diye bakarken açtığım konulara rastladım da zor zamanlar geçirmişsin üzüldüm senin adına umarım bi daha böyle tatsız şeyler yasamazsin canım

Sağol canım benim valla artık takmiyorum mutluyum hersey olcağı yere varır bebisini gördüm cok tatli canım benim sende dukan express yap istersen hem sutunude etkilemez

Sağol canım benim valla artık takmiyorum mutluyum hersey olcağı yere varır bebisini gördüm cok tatli canım benim sende dukan express yap istersen hem sutunude etkilemez
Vallahi canım benim süt sıkıntılı biraz o yüzden altı ayı bi doldurursam katı gıdaya geçince biraz daha rahatlar herhalde şimdi de fena değil canım yaa yavaş yavaş işte haftada yarım kilo gibi gidiyor Sağol canım tabi mutlu olacaksın hayatta ki en değerli kişi yine kendimiziz unutma ☺☺☺

Hımm 6 ayı doldurmadimi daha kaç kilo fazla var ki

Bugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu

4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip

ahhh ahhh o gunler gelince kendimi kontrol edip kilomu korumayi diliyorum kendim ve hepimiz icin
Bu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim

Bu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim
O günleri ne zaman görceğiz ki yaa:)

Bugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir
Öğlen yeşillikli salata cacık
Arada süt içtim
Akşam fırında yoğurtlu karnabahar
1,5 saat yürüyüş 1mil express

Bugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu

4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip
Afiyet olsun canım menü süper spor süper

ahhh ahhh o gunler gelince kendimi kontrol edip kilomu korumayi diliyorum kendim ve hepimiz icin
ahh ahh canım inşallah

Yok yok almazsin canım bol bol kebap ye işte ne güzel

Bugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir
Öğlen yeşillikli salata cacık
Arada süt içtim
Akşam fırında yoğurtlu karnabahar
1,5 saat yürüyüş 1mil express
Canim sp yapmadinmi bugün

Afiyet olsun canım menü süper spor süper

ahh ahh canım inşallah

Yok yok almazsin canım bol bol kebap ye işte ne güzel

Canim sp yapmadinmi bugün
Canım işe başladım orada biraz zor oluyor saf protein günleri pazartesi ikindinden sonra gitme ihtimalim var inş. O zaman sp yapacam 1 hafta inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…