- 28 Ocak 2013
- 8.595
- 18.710
- 33
Valla ben ömrüm boyunca dukanla evlenicem
Sağol canım benim valla artık takmiyorum mutluyum hersey olcağı yere varır bebisini gördüm cok tatli canım benim sende dukan express yap istersen hem sutunude etkilemezhepimiz öyle canım biz kilolar hiç bir zaman istediğimiz kadar istediğimiz şeyden yiyemeyevegiz anlaşılan nasılsın canım vallah bende dukan yapmayı isterdim ama bebeğim oldu emİriyorum öyle olunca sutte de sıkıntılar oluyor bazen azalır diye korkudan şimdilik diyetisyen kontrolünde kagni hızıyla ilerlemeye çalışıyorum bu arada canım sen misin diye bakarken açtığım konulara rastladım da zor zamanlar geçirmişsin üzüldüm senin adına umarım bi daha böyle tatsız şeyler yasamazsin canım
Vallahi canım benim süt sıkıntılı biraz o yüzden altı ayı bi doldurursam katı gıdaya geçince biraz daha rahatlar herhalde şimdi de fena değil canım yaa yavaş yavaş işte haftada yarım kilo gibi gidiyor Sağol canım tabi mutlu olacaksın hayatta ki en değerli kişi yine kendimiziz unutma ☺☺☺Sağol canım benim valla artık takmiyorum mutluyum hersey olcağı yere varır bebisini gördüm cok tatli canım benim sende dukan express yap istersen hem sutunude etkilemez
Hımm 6 ayı doldurmadimi daha kaç kilo fazla var kiVallahi canım benim süt sıkıntılı biraz o yüzden altı ayı bi doldurursam katı gıdaya geçince biraz daha rahatlar herhalde şimdi de fena değil canım yaa yavaş yavaş işte haftada yarım kilo gibi gidiyor Sağol canım tabi mutlu olacaksın hayatta ki en değerli kişi yine kendimiziz unutma ☺☺☺
yok canım daha 3.5 ay oldu valla 79 du dogumdan çıktım şimdi 69 um bi 12 kilo daha versem mükemmel olacak ama 62 ye falan da razıyım tabiHımm 6 ayı doldurmadimi daha kaç kilo fazla var ki
Bebişin büyüsün tekrar verirsin canımyok canım daha 3.5 ay oldu valla 79 du dogumdan çıktım şimdi 69 um bi 12 kilo daha versem mükemmel olacak ama 62 ye falan da razıyım tabiah 58 dim ge en sene yaaa
verirsin canım merak etme sende istikrarlisin benim gibiyok canım daha 3.5 ay oldu valla 79 du dogumdan çıktım şimdi 69 um bi 12 kilo daha versem mükemmel olacak ama 62 ye falan da razıyım tabiah 58 dim ge en sene yaaa
Bebişin büyüsün tekrar verirsin canım
insallah kizlar insallah hepimiz hafifleriz en kisa suredeverirsin canım merak etme sende istikrarlisin benim gibi
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu
4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip
Inşallah canım:)insallah kizlar insallah hepimiz hafifleriz en kisa surede
ayy insalllah :) gercekten artik normal beslenmek istiyorum canimin cektgi seyleri yemek istiyorum yaa biktiminsallah kizlar insallah hepimiz hafifleriz en kisa surede
saol canimAfiyet olsun canım
ahhh ahhh o gunler gelince kendimi kontrol edip kilomu korumayi diliyorum kendim ve hepimiz icinayy insalllah :) gercekten artik normal beslenmek istiyorum canimin cektgi seyleri yemek istiyorum yaa biktim
saol canim
Bu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenimahhh ahhh o gunler gelince kendimi kontrol edip kilomu korumayi diliyorum kendim ve hepimiz icin
O günleri ne zaman görceğiz ki yaa:)Bu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim
Afiyet olsun canım menü süper spor süperBugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu
4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip
ahh ahh canım inşallahahhh ahhh o gunler gelince kendimi kontrol edip kilomu korumayi diliyorum kendim ve hepimiz icin
Yok yok almazsin canım bol bol kebap ye işte ne güzelBu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim
Canim sp yapmadinmi bugünBugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir
Öğlen yeşillikli salata cacık
Arada süt içtim
Akşam fırında yoğurtlu karnabahar
1,5 saat yürüyüş 1mil express
Canım işe başladım orada biraz zor oluyor saf protein günleri pazartesi ikindinden sonra gitme ihtimalim var inş. O zaman sp yapacam 1 hafta inş.Afiyet olsun canım menü süper spor süper
ahh ahh canım inşallah
Yok yok almazsin canım bol bol kebap ye işte ne güzel
Canim sp yapmadinmi bugün
1 haftada çok olmazmi ya kendine çok yüklenme bana 3 gün yettiCanım işe başladım orada biraz zor oluyor saf protein günleri pazartesi ikindinden sonra gitme ihtimalim var inş. O zaman sp yapacam 1 hafta inş.