- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öle mi diyorsun canım of bilememdim ki o zaman yarın da yapayım saf protein cumarteside pazarda pazartesi ps yerim artık ah ah hayırlısı olsun yine veremedim bugün1 haftada çok olmazmi ya kendine çok yüklenme bana 3 gün yetti
Tmm canım en kısa zamanda görüşmek dileği ile hayırlı yolculuklar sana şimdidenGunaydin kizlar. Ben bu cuma zayiflama yarismasjndan izine ayriliyorum. Ankara tatili okul hazirligi ve bayram derken cok aktif olamicam diye. İki hafta sonra tekrar eskisi gibi aktif devam.edicem sizlerle
Duraklama geçince birakirsin canım benim 3. Gün baktım devam ediyo normal düzene döndümÖle mi diyorsun canım of bilememdim ki o zaman yarın da yapayım saf protein cumarteside pazarda pazartesi ps yerim artık ah ah hayırlısı olsun yine veremedim bugün
Tamm canm bugün bende öle yapaym eski halime gelim tekrar zayıflamaya devam edeyim inşallah :)Duraklama geçince birakirsin canım benim 3. Gün baktım devam ediyo normal düzene döndüm
Evet kuzum ama aynı şekilde devam edelim kuzum :)Kaldık 2 kisi
Tabi tabi ben yılbaşına kadar devam edicemEvet kuzum ama aynı şekilde devam edelim kuzum :)
Bende 55-60 arasına gelene kadar devam edecem :) ben 55 diyorum annem 60 iyi diyor kararsızım :) dukan amcada 63 diyor:)Tabi tabi ben yılbaşına kadar devam edicem
Boyun kaçtı canımBende 55-60 arasına gelene kadar devam edecem :) ben 55 diyorum annem 60 iyi diyor kararsızım :) dukan amcada 63 diyor:)
165 canımBoyun kaçtı canım
O zaman 58 normal canim165 canım
57-58 olayım seyir bitene kadar güçlendirmede de 2-3 kilo gitse tmm:)O zaman 58 normal canim
çok fazla da takmamaya çalış cqnim ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar çok direniyor ama tabi çok da kolay değil stres yapmamak ah bence 34 beden uyanalim nasılsa kilo alırızBu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim
Biz 34 uyansak 1 haftaya 42 oluruz:)çok fazla da takmamaya çalış cqnim ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar çok direniyor ama tabi çok da kolay değil stres yapmamak ah bence 34 beden uyanalim nasılsa kilo alırız
Biz 34 uyansak 1 haftaya 42 oluruz:)
Çok güldüm canımBiz 34 uyansak 1 haftaya 42 oluruz:)
Pita ekmeginin tarifini verirmisin canım son olarak onuda deniyimHayırlı akşamlar kızlar:))
Bugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir (sabah işe gittiğim için hemen yiyip çıkmak için sabit) hibiskus çayıda içtim
Öğlen köfte pita ekmeği yoğurt
Akşam tavuk ve pita ekmeği:)
Pita ekmeğini 2 günlük yapıyorum fırın tepsisine döküyorum sonra tepsiyi 24 parçaya ayırıyorum günlük 12 parça yiyorum:)
1,5 saat yürüyüş ve 1 mil express leslie yaptım ah çok yoruldum:)
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/04/pita-ekmegi.html?m=1Pita ekmeginin tarifini verirmisin canım son olarak onuda deniyim