Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Gunaydin kizlar. Ben bu cuma zayiflama yarismasjndan izine ayriliyorum. Ankara tatili okul hazirligi ve bayram derken cok aktif olamicam diye. İki hafta sonra tekrar eskisi gibi aktif devam.edicem sizlerle

Gunaydin kizlar. Ben bu cuma zayiflama yarismasjndan izine ayriliyorum. Ankara tatili okul hazirligi ve bayram derken cok aktif olamicam diye. İki hafta sonra tekrar eskisi gibi aktif devam.edicem sizlerle
Tmm canım en kısa zamanda görüşmek dileği ile hayırlı yolculuklar sana şimdiden :KK66:

Bu kilo sorunu karabasan gibi coktu uzerime resmen psikolojim bozuldu. Midem yemek almiyor ac kalsam acikmicam oyle dusun yani. Haftaya trye gidicem orda kilo alirim diye uykularim kaciyor. bigun bi uyansam 36 bedenim
çok fazla da takmamaya çalış cqnim ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar çok direniyor ama tabi çok da kolay değil stres yapmamak ah bence 34 beden uyanalim nasılsa kilo alırız :rolleyes::rolleyes::KK39:

Hayırlı akşamlar kızlar:))
Bugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir (sabah işe gittiğim için hemen yiyip çıkmak için sabit) hibiskus çayıda içtim
Öğlen köfte pita ekmeği yoğurt
Akşam tavuk ve pita ekmeği:)
Pita ekmeğini 2 günlük yapıyorum fırın tepsisine döküyorum sonra tepsiyi 24 parçaya ayırıyorum günlük 12 parça yiyorum:)
1,5 saat yürüyüş ve 1 mil express leslie yaptım ah çok yoruldum:)

Hayırlı akşamlar kızlar:))
Bugünkü menüm
Sabah pita ekmeği peynir (sabah işe gittiğim için hemen yiyip çıkmak için sabit) hibiskus çayıda içtim
Öğlen köfte pita ekmeği yoğurt
Akşam tavuk ve pita ekmeği:)
Pita ekmeğini 2 günlük yapıyorum fırın tepsisine döküyorum sonra tepsiyi 24 parçaya ayırıyorum günlük 12 parça yiyorum:)
1,5 saat yürüyüş ve 1 mil express leslie yaptım ah çok yoruldum:)
Pita ekmeginin tarifini verirmisin canım son olarak onuda deniyim

X